Máme ísť na dovolenku s rodičmi a mladšou sestrou. Ideme na to isté miesto už po 5. raz a absolútne sa mi tam už nechce ísť. Dovolenka v Oščadnici, kde to videla už 5 rokov po sebe ma nebaví. No neviem,ako ich mám presvedčiť, aby som ten týždeň zostala do
asi majú na to nejaký dôvod prečo stále chodia len tam..buď rada ja som si takéto výlety s rodičmi neužila, váž si to a choď tam, keď budeš staršia budeš rada zato
Ja a ani rodičia sme na dovolenke nikdy neboli, namiesto toho tu bola stále práca a nič iné. Vieš čo by som za takú dovolenku dal? Váž si to čo máš, lebo nie každý to môže mať.
@nabuchodonozzor konečne rozumný komentár... Ja som pri mori v živote nebola, lebo na to nie sú financie, ale toto je na prd, keď sa idem piaty rok na to isté miesto
@gaborik8282 skús im navrhnúť niečo iné, na Slovensku je toho dosť k videniu, prípadne Česko... alebo Chorvátsko, to je asi najlacnejšia dovolenka pri mori
skús nájsť napríklad nejaké mesto/miesto, čo je blízko a rada by si ho videla. potom ich presvedč, aby ste sa tam išli pozrieť a určite to bude hneď niečím iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov