Chcela by som sa spýtať, aké s nimi máte skúsenosti, pretože som počula už veľa rozdielnych názorov, že niekomu vyrdžali roky a iným sa rozpadli po pár dňoch. Mám v pláne si nejaké zaobstarať z UK ebayu a niekde som čítala, že originály majú takú tú skor
teraz som sa musela ísť pozrieť na svoje a uistiť sa a fakt majú zospodu priesvitnú podrážku s nápisom "the original" a samozrejme aj to žlté prešívanie, ale nikdy som to doteraz neriešila. neviem posúdiť kvalitu, lebo po prvé inú značku som na nohách nemala a po druhé ich nosím málokedy, takže som ich nemala kedy zničiť ale sympatické je mi na nich to, že špička nie je samostatný kus a že sa s nimi dá chodiť cez mláky ako v galošiach
@spoluobcan Nenosím ich, takže nemám skúsenosť ani s tým koľko môžu vydržať, ale tak to vždy záleží aj od toho kto ich nosí a akú máš nohu...chcem sa vyjadriť k tomu England alebo China. To je jedno, pretože väčšina výroby sa už presunula do Číny, či Thajska.
@2 jedna z najkvalitnejších značiek,ale dala by som si pozor na to,odkiaľ ich kupuješ
a @3 pretože napr. ja mám svoje Sharky už takmer 2 roky a sú bez akéhokoľvek poškodenia a tak a to som ich nosila takmer všade a pri každej príležitosti (takže sa aj sama čudujem,že ešte sú)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a @3 pretože napr. ja mám svoje Sharky už takmer 2 roky a sú bez akéhokoľvek poškodenia a tak a to som ich nosila takmer všade a pri každej príležitosti (takže sa aj sama čudujem,že ešte sú)