ooojojooo to vždy vo vegalite ked som tak tam min. jeden stol hra cosi takeho .D a strasne by som to chcela hrat ale vobec nic o tom neviem, myslim si ze by mi fakt pomalicky zapinalo a neviem ci by som tolko casu mau (ze aj 4 hodiny a tak som ocuu) .D
by som to aj skúsila, (aj keď ma zas až tak neberú fantasy záležitosti, no mohlo by to byť zaujímavé) lenže som fakt strašný debil ak sa treba naučiť nejaké pravidlá proste... ani osadníkov som sa nenaučila hrať.
takže jedine keby si niekto chcel zahrať človeče alebo tak...
@ppfx noo tak to je potom ťažké, tých pravidiel je fakt veľa ale zas nepredpokladá sa, že ich vieš spamäti, to nie... tak ako chceš môžeš mi poslať správou tvoj mail (ale bez znaku zavináča, z nejakého dôvodu to potom vôbec neodošle - namiesto znaku zavináča môžeš napísať slovo zavináč alebo at, to funguje , ak chceš, a na ten ti pán jaskyne pošle popis hry samotnej a čo od toho môžeš čakať A môžeš si rozmyslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
takže jedine keby si niekto chcel zahrať človeče alebo tak...