toto mi pripomenulo, že si musím dakedy prečítať tú fínsku knihu, kde homosexuálny novinár nájde lesného trolla, ujme sa ho a nakoniec spolu ujdú do lesa
Všetkým vycucli mozgy a dokonca so slamkou.Vybrali nám očné buľvynasipali nám do očí piesok a zalepili nam viečka levandoľovým lepidlom. Mimochodom ..ano verím
víla bola od malička mojou obľúbenou postavou, vlastne aj tu mám ako profilovku obrázok víly a mám vybraný aj obrázok, ktorý pri trochu odvahy pôjde na moju kožu
podla mna su tieok bitosti boli a stale este aj su len ich nevidime, bud sa skvele maskuju alebo ziju v nepristupnich miestach. A ted do podrobnosti: vily: maliki ludsky motili malo mozne ale mozne. Škriatkovia:vily bez kridel. Jednorozci: kon s rohom, mohol ho mat na obranu ako jeleny. Vlkodlaci: besni prerasteni vlk s velkou iteligenciou. Troli: mozno mutanti alebo ludia s genetickou vadou su mierumilovni. Duchovia: dusa existuje a je to vedecky dokazane ak sa oslobodi od tela mohla bi existovat odelene samozrejme za urcitich podmienok. A ted moj oblubeni Drak:existuju rozne legendi myti.... atd. ale aj tak vecina su len viplodi ludskej blbosti (7hlavi drak, činsky drak) ale su aj realni americki nieco ako pterodaktyl nas europsky je najmenej realni (pre vedcou) 6koncatin je pre nich nieco nerealne ale preco bi nemohol jedini ma na vsetko predpokladi ako stavba kridel, airodinamicke telo, chrliaci ohen a abi toho nebolo malo nebol len jeden druh boli napr. lesni (zelena koza, mensi) vodni (plutvi, silne zubi) skalni (silnejsie drapi, vedcie kridla) ale ja aj ohnivi (presnost chrlenia, pohiblivost) ocelovi/titanovi (odolnost) bleskovi (je hlavne rychli) nocni (skveli zrak, obratnost) ak sa chcete nieco o tichto bitostiach spitat skusim vam odpovedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
James Cook vo svojich dielach za cestovania opisuje rôzne bytosti, vraj videl morské panny.
Beriem do úvahy síce účinky morskej choroby, no z vlastného presvedčenia budem vždy veriť vo všetky rozprávkové bytosti.
ale inakšie. kto vie. človek nemôže s istotou na skoro nič povedať nie/áno
a čo vaše obľúbené, máte nejaké?
Všetkým vycucli mozgy a dokonca so slamkou.Vybrali nám očné buľvynasipali nám do očí piesok a zalepili nam viečka levandoľovým lepidlom. Mimochodom ..ano verím
->Naša fyzikárka.
@14 Tiež mi hneď napadol po prečítaní slova Troll