tu nejde o to koľko ješ, ale čo ješ. moja mamina mala takú diétu, ktorá jej fakt jedlo znechutila (neviem či by si dokázala ale jesť dennodenne cviklu s strúhanou mrkvou a brokolicou) a už je len zdravo lebo vidí, že sa aj lepšie cíti a schudla za mesiac 10 kíl
budem robiť prednášku v škole (aj na bio olympiádu som robila) o anorexii a bulímii,a nenič si tým život.na preháňadlá si navykneš a nebudeš vedieť prestať...
Laxatíva ti podla mňa nepomôžu. Minule som čítal článok o jednej angličanke čo bere laxatíva už cca 20 rokov na chudnutie, a doteraz neni štíhla, a teraz sa už nedokáže vysrať bez 10 tabletiek laxatív
Anfetamíny na chudntie.. podržte ma niekto to je ako keby si chcela použiť revolver na zabitie kapra na vianoce.. Druhá vec je, že pokial teraz nie si chudá a povedzme schudneš vďaka piku, tak to potom všetko znovu priberieš + rozhádzeš si metabolizmus. A samozrejme, na to aby si z toho poriadne schudla, musela by si to brať zhruba mesiac. Dovtedy budeš na tom závislá a budeš si priať aby si to neikdy nezačala brať
Ja si myslím ze najlepšia metóda na chudnutie je motivácia a vzdať sa sladkostí a vyprážaných vecí. Ja ani nepotrebujem chudnúť ale jem zeleninové a ovocné šaláty, kuracie prsia urobené na panvici na olivovom oleji a s dobrou štiplavou omáčkou, k tomu ryža... je to zdravé a hlavne chutné.. cítiš sa po tom dobre.. sladkosti, chipsy a vyprážané veci z nich ti bude len zle, nemáš chuť nič robiť, len sa z toho prežereš a pol hodinu po tom sa čuduješ že nemáš chuť nič robiť
drasticke su načo dobré? na dojebanie metabolizmu?
» www.birdz.sk/webka/lawey/blo... a vďaka tomuto, čo som sa vtedy ani žiadno neobmedzovala ani som si nutričné tabulky nečítala som schudla 6-7 kg za mesiac, pričom som mala mňpostavu konfekčnej vlekosti 36/38 (čiže človek z nadvahou by schudol o dosť viac ) a mala som len trocha pohybu.... žiadne cardia a HIIT ako teraz...
skús a až potom rozmýšľaj nad nejakýi "drastikami"
@daydreamaway radsej jest cez den sladke, mozno ked si das cez den, nebudes mat vecer taku chut ktora by sa nedala prekonat. A ked mas chut na sladke tak iba konkretne na cokoladu? neda sa ti to nahradit ovocim, susenym ovocim, pri najhorsom 70 % horkou cokoladou, alebo dietnou slahackou alebo neviem
@daydreamaway a samozrejme hlavne treba vela pohybu, pravidelne, kebyze aj teraz nasadis nejaku drasticku dietu , ktora ti "uspesne" vide, nevydrzis to, a nastane jo-jo efekt, takze by sa ti vaha vratila, ak nezhorsila.
Ja napríklad jem pravidelne, snažím sa v malých množstvách a po 5 nejem ... nesladím čaje ani kávu pravdaže raz za čas keď sa to poruší tak nevadí ,ale pohyb je zdravý , nevravím , že máš behať celé dni , stačí sa prejsť, sem tam zacvičiť a mne to pomohlo síce som mala potom obdobie ,keď som len jedla a pribrala schudnuté , teraz som začala odznova a viem ,že tento tip pomáha u známych je osvedčený
Niektorí ste tu fakt statočne jebnutí, radiť niekomu piko na chudnutie. Mama musí byt hrdá na vás. Ak vďaka vašim komentárom niekto začne fetovať aby schudol, dúfam že si jeho závislosť zoberete na zodpovednosť a budete s tým žiť.. Ak sa z neho stane troska. Dúfam že si zoberete na zobdpovednosť že ste to boli vy čo ste to odporučili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A sestra kedysi dávno skúšala laxatíva, to som bola ešte dosť malá, a viem, že to vôbec nepomohlo. Ale vôbec vôbec.
Ano amfetaminy ti znizia chut, osobne mam len skusenost a efedrinom ale povedal by som, ze mozno o 10% ti znizi chut na jedlo.
Ak sa nenaucis na spravnu zivitospravu tak co to schudnes, tak ci tak potom priberies spat.
budem robiť prednášku v škole (aj na bio olympiádu som robila) o anorexii a bulímii,a nenič si tým život.na preháňadlá si navykneš a nebudeš vedieť prestať...
Anfetamíny na chudntie.. podržte ma niekto to je ako keby si chcela použiť revolver na zabitie kapra na vianoce.. Druhá vec je, že pokial teraz nie si chudá a povedzme schudneš vďaka piku, tak to potom všetko znovu priberieš + rozhádzeš si metabolizmus. A samozrejme, na to aby si z toho poriadne schudla, musela by si to brať zhruba mesiac. Dovtedy budeš na tom závislá a budeš si priať aby si to neikdy nezačala brať
Ja si myslím ze najlepšia metóda na chudnutie je motivácia a vzdať sa sladkostí a vyprážaných vecí. Ja ani nepotrebujem chudnúť ale jem zeleninové a ovocné šaláty, kuracie prsia urobené na panvici na olivovom oleji a s dobrou štiplavou omáčkou, k tomu ryža... je to zdravé a hlavne chutné.. cítiš sa po tom dobre.. sladkosti, chipsy a vyprážané veci z nich ti bude len zle, nemáš chuť nič robiť, len sa z toho prežereš a pol hodinu po tom sa čuduješ že nemáš chuť nič robiť
» www.birdz.sk/webka/lawey/blo...
a vďaka tomuto, čo som sa vtedy ani žiadno neobmedzovala ani som si nutričné tabulky nečítala som schudla 6-7 kg za mesiac, pričom som mala mňpostavu konfekčnej vlekosti 36/38 (čiže človek z nadvahou by schudol o dosť viac ) a mala som len trocha pohybu.... žiadne cardia a HIIT ako teraz...
skús a až potom rozmýšľaj nad nejakýi "drastikami"
a teraz vážne, kukni si ten Lawey-in blog, podobne sa stravujem aj ja, nie je to nič drastické, len také drobné rady ktoré sú dokopy fakt dobré
ja som popri napísaní bakalárky schudla 9 kíl a to som fakt že len sedela tri mesiace na zadku a písala
aha tuto sa vám odmeriam:
pás: 63 cm
boky: 80 cm
stehno v najširšom bode: 51 cm
(vysoká som 167 cm)
a ja potrebujem z tých stehien a rite zhodit.... a to hlavne keď sa nažerem sa mi tak brucho nafúkne