to sme sa pýtali slovenčínára na začiatku roka, povedal, že je nepravdepodobné, že sa to takto niekde vyskytne, ale že ak tak je v podstate jedno aké tam dáme i/y...
Jazykovedec síce nie som, ale pamätám si že sa to tu už riešilo a najsprávnejšie sa mi pozdávalo tvrdenie, že tá veta nedáva zmysel lebo sú tam použité dve rôzne slová (predpokladám že to chcel @pubertslatinocelny svojim príspevkom povedať )
Takže @charlottkkaa máte dosť zvláštneho slovenčinára
@fxx uau, gratulujem, vtipnejší výrok som ešte nikdy nepočul! aspoň viem približnú výšku tvojho IQ pozri, ja nemám rád teba, ty nemáš rád mňa, ja sa do teba nestarám, tak sa mi ty prosím neser do mojich vecí, Capish?
@spekacik - k tomu sa nevyjadrujem, pochopil som, že keď porovnám človeka, ktorý otvorene niekoho uráža a človeka, ktorý kašle na urážky, ignoruje ich a neodpovedá na ne, tak zistím, že rozdiel v ich mozgovej kapacite a vo výške IQ je drasticky veľký (bez urážky, myslené všeobecne), takže záver je taký, že mi je jedno, či mi tu budete vypisovať, že som ........., ..., ..........., alebo ........, necítim potrebu slovne vám to vrátiť, takže tak
@wewo chlapče zlatý, asi si si to nevšimol, ale aj keď výsledok už bol spomenutý, 75% ľudí z tejto diskusie ho nevedeli. neviem čo proti mne máte (kokr. fxx, wewo, spekacik), ale dosť ma niekedy rozhodí, keď vidím, že z normálnej diskusie mi robíte hnoj. kedy som ja vám dal nejaký blbý komentár? hm? a vážne si myslíš, že ma nemá nikto rád? ukázal by som ti (psychicky) normálnych ľudí, ktorí by za mňa dali aj ruku do ohňa, za to, že vám trom som "nesadol", nemusíte mi to stále dokazovať...
Nauč sa narátať do viac než 3 a bude ich hneď viac, neboj
ako sme ti my urobili hnoj? keď ty dáš otázku, všetci až na negramotných vypatlancov ju vedia a potom sem po dvadsiatich príspevkoch aj tak dáš odpoveď, sám si si ju pokazil už keď si ju založil, veď tu nie je žiadna téma na diskutovanie, o čom tu máme diskutovať? Máme ťa začať uctievať že vieš odpoveď alebo čo? Navyše to tu už bolo niekoľko krát, si to nabudúce pozri a ušetríš si robotu. A nám nervy
@Marty0908 môže sa aj keby to smrteľne vážne bolo, ale hádzanie nejakého náhodného, úplne premršteného čísla ako argument, v skutočnosti argumentom vôbec nie je, len toľko som chcel. máš samozrejme nárok povedať hocijakú blbinu, trebárs, že 94% účastníkov diskusie má pod pazuchou zubný kameň, ale nečuduj sa, keď ti na to niekto zareaguje, ako som zareagoval ja.
Hehe, nahodou je to vtipne, mne sa napad tejto diskusie paci Mozno napisat sa to neda, ale vyslovit takuto vetu je spravne si mysim co by bol vsak paradox, kedze by sa nedala napisat
V tejto diskusii je jasné, kto vystupoval pokornejšie a kto buranskejšie, ale dosť by ma zaujímalo, kedy sa prestane spájať výška iq s odmeraným vystupovaním ...
Nebudem sa tu vyjadrovať k hádke predtým,ale je to tak ako tu už bolo,povedať sa to dá,ale napísať nie.Pri reči sa totiž neuvedomí,že je to nezmysel,až keď sa to niekto pokúsi napísať
je to číra blbosť, ale vcíťme sa do postmoderného autora, kt. využíva jazykové experimenty.. čo by ten napísal? Ja v tomto prípade oba výri nech je to už dokonalé
išli pes a kôň a oba kone zmizli...asi tak odveci je ta veta a i/y doplníš podľa toho či myslíš víry/výry(aj keď tam je reč iba o jednom takže neviem kde sa vzal druhý)
už je to trápne, a nemože tá veta byť takto,nie rpeto že je v jednom slove I a v druhom Y ,ale je výr a množné číslo je výry a je vír a množné čislo je víre,čiže obidva majú inú koncovku v množnom čísle ,už len z toho dôvodu to enmôže byť takto spojené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Jáááj teraz kukám to si ty Tak to ospravedlňuje Ani to teda nejdem vysvetlovať
Takže @charlottkkaa máte dosť zvláštneho slovenčinára
Ja ťa nemám rád? Ja ťa mám rád,s tebou je tu taká zábava
Ale OK,nebudem sa srať do tvojich vecí
a @66janica6 - tá hra je veľmi dobrá, nepozerám sa tam, len mi to beží tá hudba
a je dosť zaujímavé prezradiť nám výsledok keď tu už bol niekoľkokrát predtým spomenutý
a tvoje "bez urážky" si môžeš nechať, neboj, nás ty neurazíš..
ako sme ti my urobili hnoj? keď ty dáš otázku, všetci až na negramotných vypatlancov ju vedia a potom sem po dvadsiatich príspevkoch aj tak dáš odpoveď, sám si si ju pokazil už keď si ju založil, veď tu nie je žiadna téma na diskutovanie, o čom tu máme diskutovať? Máme ťa začať uctievať že vieš odpoveď alebo čo? Navyše to tu už bolo niekoľko krát, si to nabudúce pozri a ušetríš si robotu. A nám nervy
nie je možné napísať to správne.
@spekacik , @fxx detto
Prečo?
Lebo je pravidlo o tom, že životné podstatné meno má prednosť pred neživotným podstatným menom.
Čudujem sa, že užívateľke charlottkkaa učiteľ povedal, že je jedno, aké y/i.