@zajkousko aby sa fanatickí a zakomplexovaní kokoti ako ty čo každý rok kopíruju do blogov z netu sračku že ježiš povedal že o rok bude zatmenie a bla bla mohli čudovať
Ja som si dredy robila sama... celú noc cca 6 hodín bez ofiny, pretože mi musí ešte dorásť. A polku hlavy som mala vyholenú. Tak tam mám 5-8cm vlasy...ešte rok a pokračujem v dredovaní
@kroksa alebo také prírodné dredy čo majú 9 rokov som zvedavý kto by sa ti s tým jebal
inak kkám na tvoju profilovku a neak tie dredy nevidím máš foto?
neoháňaj sa tým, koho nepoznáš, Boh je aj tvojím Stvoriteľom a že ho považuješ za sračku je tvoj problém za ktorý budeš tvrdo pykať.....(druhy raz ma neoznačuj tým, čo nosíš v gatiach)
ale tu vidno, že si ešte sprosté sopľavé chlapčisko, čo si nevie dať servítok pred hubu
@barky Dajú sa proste rozpliecť... Mám kamošky čo sa nechceli dať do hola... Tak do 2-3 mesiacoch mali svoje vlasy. Ale boli poškodené, tak si počkali ďalší mesiac aby ich mali ako kedysi... ale kvalita sa stráca ..
áno mám foto.. Tie dredy mám vo vrkoči..totiž to.
@kroksa ty si moc múdra sa mi zdá
"Tak si tam nemá kydať vosk. Ale keď máš vosk sa dajú rozpliecť" to je čo za veta ?
a fotka tvojich dredov je kde?
prírodné sú pekné len vtedy ked ich človek stále oddeluje a dáva pozor na ne
@kroksa pochybujem že akákolvek tvoja kamrátka mala natural dredy 9 ročné a naturalmi sa myslí niečo čo sa robila bez háčika ty ani nevieš o čom hovoríš .. lebo áno rozpletie ti niekto horko ťažko aj tie ale isto ti nebdue rozpletať celé prirodaky dlhe až po riť ... ale...
Mala ich cca 4 roky. Ja sa nemienim hádať. Ty si myslíš niečo iné, ja iné...ďalší iné. A ja mám v piči ...prečítala a je to dobre. Teraz nezabudni povedať, že som to napísala len pre nejaký dôvod. No myslím to vážne.
@kroksa aspon ma tagni.. ja poznám ludí čo mali 11.. a ver tomu že nikomu sa to rozpletať celá nechcelo si to ostrihali
a prírodný dred napr čosik takéto... ak len trochu uvažuješ čo by s tým kto robil
@kroksa no vidíš presne to som ja myslel.... a ked holka č mi háčkovala dredy hovorla že ked za nou niekto došiel z naturalmi takymi asi 5 hrubymi a chcel z toho urobit viac dredov a napravit to tak to bol pekny hnus cosik take robiť... tak is predstav to uplne rozplietať
a z tvojej foto ako vidím ty si asi mala rovné vlasy alebo čo lebo niektoré tie dredy na koncoch vyzerajú že sa idu u uplne rozpadnúť...čo napr u mna asi neni možné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mala som ich 5 rokov, zhodila som 11.6.2010. skusenost dobra, ale uz by som do toho znovu nesla.
a ak som niekoho zabudla tak sa ospravedlňujem.
inak kkám na tvoju profilovku a neak tie dredy nevidím máš foto?
od takého OBER KOKOTA na NTU ako si ty to s láskou príjmem
vidím že som ale trafil klincom po hlavičke lebo aj dnes si vykopíroval z netu za blog podobnú sračku
neoháňaj sa tým, koho nepoznáš, Boh je aj tvojím Stvoriteľom a že ho považuješ za sračku je tvoj problém za ktorý budeš tvrdo pykať.....(druhy raz ma neoznačuj tým, čo nosíš v gatiach)
ale tu vidno, že si ešte sprosté sopľavé chlapčisko, čo si nevie dať servítok pred hubu
áno mám foto.. Tie dredy mám vo vrkoči..totiž to.
"Tak si tam nemá kydať vosk. Ale keď máš vosk sa dajú rozpliecť" to je čo za veta ?
a fotka tvojich dredov je kde?
prírodné sú pekné len vtedy ked ich človek stále oddeluje a dáva pozor na ne
chýba tam slovíčko tiež..
moja fotka je v počítači.
pravda.
na čo ti to vôbec hovorím .. radšej si prečítaj :
» www.birdz.sk/webka/barky/blo...
a prírodný dred napr čosik takéto... ak len trochu uvažuješ čo by s tým kto robil
a z tvojej foto ako vidím ty si asi mala rovné vlasy alebo čo lebo niektoré tie dredy na koncoch vyzerajú že sa idu u uplne rozpadnúť...čo napr u mna asi neni možné