dala mi pocit vitaztva, no hned na to prisla prehra...pik moze zato co som stratila... no naucilo ma respektovat tich druhych, a hlavne uz nemusim naivne dufat..
myslim, ze v istej miere marihuana pomaha odstranit tzv "klapky z očí" ..dokážem sa na svet pozerať z roznych hladisk..som viac empaticka, neškatulkujem, rozmyslam nad viacerymi rieseniami...a tak dalej
neviem, chvalabohu som nikdy enuviazla v pocite , ze to bez drogy ani nejde tri razy a dost .. zaujimava skusenost ale proste nie som typ na drogy ... travu som mala naposledy pred rokom a pol ... aleluja som z toho von
droga mi ponukla isty nadhlad. beriem vdaka nej zivot taky aky je (no samozrejme, ze mi nie je lahostajny). teraz viem, ze zivot moze byt krasny ale i prenadherny, len sa treba nan spravne pozriet .
zmenili sa mi niektore socialne vztahy. som ovela viac k ludom otvoreny (k tym, kt.mozem doverovat). dalej ak mi cosi vadi, nezdraham sa vyjadrit nesuhlas. uz si tak casto nezahyzavam do jazyka, ako kedysi.
trocha mi stuplo zdrave sebavedomie, som si uvedomil svoje a zacal som vnimat negativa inych.
podarilo sa mi prestat s travou. uz sa mi nepacilo ako casto som sa vypekal. no nebol to pre mna az taky problem, ak som si myslel. teraz si obcas dam koliesko (cca raz za mesiac) no povazujem to len za akysi odvaz, kvalitne odreagovanie. zavisly som len na priateloch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
6...ako vies?
zmenili sa mi niektore socialne vztahy. som ovela viac k ludom otvoreny (k tym, kt.mozem doverovat). dalej ak mi cosi vadi, nezdraham sa vyjadrit nesuhlas. uz si tak casto nezahyzavam do jazyka, ako kedysi.
trocha mi stuplo zdrave sebavedomie, som si uvedomil svoje a zacal som vnimat negativa inych.
podarilo sa mi prestat s travou. uz sa mi nepacilo ako casto som sa vypekal. no nebol to pre mna az taky problem, ak som si myslel. teraz si obcas dam koliesko (cca raz za mesiac) no povazujem to len za akysi odvaz, kvalitne odreagovanie. zavisly som len na priateloch