Miska1978:uz si to skusala.. asi nie... s jasnou hlavou si vzdy..len niektory prepnuty ludia si robia z toho vcesi.. vtedy mas este jasnejsiu hlavu ako inokedy prides aj nato naco by si obycajne neprisla ...
Typek ale zas nezažiješ nepochopíš... no pozrime sa pravde do očí... drogy sú všade okolo nás a je len málo takých,kt. im dokonale odolávajú... ale ostatní nie... no tí čo vyskúšajú a povedia si nie.. poučia sa na vlastných chybách a zistia na vlastnej koži aké to je svinstvo... tak pred nimi klobúk dolu hehe
Lucyliu89 no trosku nesuhlasim s tvojim nazorom.... podla mna alkohol je taka ista droga ako hocico ineee... mozno to menej skodi ale ja si myslim ze v niektorych pripadoch je alkohol fakt horsi nez hocijaka ina droga... a to je alkohol legalny a marihuana nie... tak sa nad tym trosku zamysli o com cely tento svet je....
a dalsia vec.... ludia beru drogy alebo alkohol z dovodu uvolnenia, zabavy, alebo odreagovania... ja si myslim ze zijeme len raz a preto sa treba bavit a skusit vsetko.... a nie vsetky dristy co hovoria o drogach su pravdive... bo protidrogove kampane robia vacsinou ludia ktory to nikdy nevyskusali a robia si nazor len na zaklade druheho cloveka ktoreho drogy zrujnovali... ale ver ze medzi nami su ludia ktory beru selico a ani by ste to nikto na nich nepovedali bo sa dokazu spravat normalne a nenamotavaju sa na to.... ale pravdaze vzdy zalezi len na cloveku a jeho pevnej vole a na tom ako sa rozhodne zit na tomto svete... podla svojich skusenosti viem ze sa da bavit aj na drogach a byt pri tom normalny....
skusam stale a neprestanem stym to viem isto ..lebo nechcem,viem si ale povedat tak toto nie toto je uz silna kava. Mam vela kamaratov ktorí sa velmi rychlo pustili na tuto drahu a uz im to nik nevyhovori.Ale poznam pripad kedy laska dopomohla ktomu aby sa typek vyliecil. Laska je ten nalepsi liek a potom uz treba len dufat
Drake06 ja sa alkoholu nezastávam.. lebo ja osobne ho nemusím... takže alkohol a drogy = to ber ako to svinstvo čo som spomínala.. ale ja envravím že ak človek si vie určiť hranicu a ju aj dodržiava že automaticky ked si dá raz za čas niečo že je v tom namotaný... ale čo je na tom skvelé,, ak si človek dáva dajme tomu každý piatok piko alebo neviem čo..
marihuanu tu nemiešaj do toho.. ja tiež nesúhlasím s tým ako to je na slovensku s marihuanou.. nie som za legalizáciu.. ale len za dekriminalizáciu.. ja práveže až veľmi dobre vidím o čom je tento svet.. v dnešnej dobe už pomaly 12 ročné detiská chlascú a drogujú... toto je normálne? a ešte jedna vec.. je ľahké sa zabaviť pod vplyvom drog alebo alkoholu , to je jasné.. ale nie je to choré? podľa mňa keď sa človek dokáže zabaviť aj bez toho.. vtedy je hrdina, nie ked si dá drogu a ešte machruje, jaký on je čávo že si niečo dal...
a už sa mi zdá vrcholné choré, keď niekto povie že tvrdé drogy sú lepšie ako alkohol, alebo tráva.. tak toto už je vrchol.. apovedať to môže len narkoman!!!
madafaka drogy ,miesto energy chcem hustého prda a niesť len svoju vyhulenú riť mestom s otvorenou hlavou a otvorenou hubou ,a rozmýšlať nad každou kokotinkou ktorá má aspoň neakú one filozofi a nie nadopovaný energiou ako psychopatický dilinko a rozmýšlať nad kokotinami a ešte väčšie vypravať .Bože jak ja milujem ked sa mi zasere o riť neaky kokot na pedre a začne točiť tie kokotiny...To až zabolí človeka ked to počúva
Tanecnicalol len je strašne málo ľudí takých, čo to oskúšajú a fakt majú natoľko pevnú vôľu, že tomu neprepadnú.. no obyčajný človek, prepadne ľahko...
Tanecnicalol ak človek začne brať tvrdé drogy, musí mať nejaký dôvod... ak to chce zobrať len raz že vyskúšať... a viac nie ok.. ale ak človek je spokojný so životom, sám so sebou nepotrebuje si život ničiť drogami, ked vie, akoé je to svinstvo, a ako to všetko zmení...
Tanecnicalol to chcenie v urcitom bode uz nestaci.. pretoze to je tak ze ches ale nemozes.. telo uz potrebuje tie jedy a nedokaze normalne fungovat ked nic nema.. telo si to pyta a hlava na to stale mysli.. nieje to take jednoduche ako sa mzono zda..
Extaza čiže v podstate teraz , ked si to zoberieš, tak nemáš taký pocit "skvelý" ako to bolo na začiatku? teraz už v podstate ani len encítiš že si niečo dáš? no ako zaženie to krízu.. ale inak nič???
Citim to stale ale je to uz o nieco inom a je to slabsie.. tie pocity uz niesu take.. teraz mi to len pomoze k tomu aby som sa citila dobre.. v podstate aby mi bolo normalne alebo aby som sa mohla vyspat lebo so spankom mam dost problem
Extaza ani piko, ani tramal, vôbec nič? noo začať nejako treba... tak dúfam, že to zvládneš no.. a zilot jak je na tom? jeho až tak tá praha nepoložila?
Lucyliu89 jemu sa nestalo nic.. on je v pohode.. tiez asi nic nemal.. mozno trafku.. neviem nebola som von odkedy som prisla.. este som sa nedala do kopy.. musim sa spamatat z toho vsetkeho..
Nie, nemala som odvtedy vobec nic.. ale stale nato myslim..
Extaza nooo jo.. vidím.. na tebe a aj na ostatných.. lebo v dnešnej dobe mám pocit že je fakt strašne veľa ľudí závislých na niečom.. alebo že na niečom fičia...
Lucy ja vo svojm okoli mam len takych ludi a spoznavam ich stale viac a viac.. davaju si aj ti co by som to na nich nikdy nepovedala..
Vlastne aj mne ludia hovoria, ze by si to o mne nemysleli.. inac dnes mi marek pustil na pc tu reportaz co si spominala..
Bolo mi to troska na smiech pretoze to bolo prilis zvelicene a bolo velmi vidno ze ti co to robili nemali moc sajnu o tom a mali pred tym velmi velky respekt.. akoby sa az bali toho "sveta"
Lucyliu89 hmm.. no mne sa to prave naopak nezadlo vobec hrozne.. oproti tomu co som zazila na vlastnej kozi toto bola soda a zaujimave je, ze tebe sa uz len to zdalo hrozne a ja som sa tomu smiala
presne ako povedala extaza...na zaciatku mas z toho lepsi pocit, ako mavas normalne, ked si cisty, ale pruser zacne, ked sa pocit aky mas ked si cisty stane neznesitelnym a pocit, ked nieco mas normalnym, uz ti to nic nedava, ale potrebujes to, aby si vobec mohol fungovat a co je najhorsie, ze stale tuzis po pocite, ktory bude lepsi ako normalny, stale zvysujes davky, kombinujes rozne svinstva, ale nedosahujes ho...
Lilithka666 to nie je na mne... lebo na začiatku všetkého som im vravela.. neberte nič.. nedopadnete dobre.. budete mať problém.. nedali si opavedať, mysleli si že oni to dokážu sa nenamotať a skončilo to tak ako to skončilo... neviem či to i teraz tak nestroskotá...
Lucy si zlata, ze mi xces pomoct.. urcitym sposobom si mi pomohla uz len tym, ze si so mnou o5 v kontakte a znovu mozem mat ten pocit ze mam fakt kamaratku pretoze si pre mna znamenala vela a ja som sa spravala ako krava a to len pre drogy.. Vsetko ma to velmi mrzi no dopadlo to tak ako to dopadlo a uz to nejde zmenit..
Ja som typ cloveka kroty musi padnut az na uplne dno a poriadne si rozbit hubu aby som sa potom dokazala pozbierat.. ako vravi nemenovany raz si hore, raz dole..
Lilithka666 no lenže ak vidíš, že tvojim kamarátom sú prednejšie drogy a nedajú si povedať.. ja neviem.. ale jednoducho to ty nepochopíš.. lebo si na druhej strane.. ehm
Extaza ako úprimne ti poviem, keby si s tým nechcela prestať.. tak by som sa asi s tebou nezačala baviť.. ale keď vidím, že proste chceš s tým skončiť a že ťa to aj mrzí...
zažili sme toho dosť veľa, a to sa nedá len tak vymazať... a preto mi bolo strašne ľúto že kvôli drogám, sa to všetko vlastne zničilo...
Extaza no je to tvoj problém... ale tak teraz v takej situácii podľa mňa to nezvládneš sama...potrebuješ teraz okolo seba ľudí, čo nefetujú, nedrogujú a čo ťa majú radi a chcú ti naozaj pomôcť...
Lucy takych ludi uz ani okrem teba nepoznam.. no napr. aj taka romanka.. chodi s nami stale von a nikdy nepodlahla.. vsetko to s nami preskakala a nikdy si nic nedala.. ona sa ani len nebala, ze podlahne pretoze si asi verila.. ty si radsej odisla.. aj to bolo riesenie ale vidis, ze su aj taky co nepodlahnu.. ked raz nechcela tak nechcela a nikto z nas ju vobec nenutil.. ja som ju v tom podoporovala.. aj keby mozno niekedy nieco chcela tak jej to vyhovorim..
A takych ludi je medzi nami viac, nie len ona. Vacsina ostala verna trafke popripade tramalu a to je vsetko..
Extaza no ide o to , že ja som nikdy o sebe netvrdila, že si až tak nenormálne verím, a že mám takú strašne pevnú vôľu.. ja som odišla.. lebo som sa bála toho, že proste časom by som si dačo určite dala,, možno nie za týždeň, zamesiac, ale raz určite.. a takto keĎ som odišla som mala istotu, že si nedám...
Dnes koly piku som musel volat zachranku pre najlepšieho kamoša... Nechcite toto zažit končim z pikom aj keby som sa maL dat liečit... To bolo naozaj strašne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
radšej s jasnou hlavou..
ale fakt... no len škoda že takých je málo
marihuanu tu nemiešaj do toho.. ja tiež nesúhlasím s tým ako to je na slovensku s marihuanou.. nie som za legalizáciu.. ale len za dekriminalizáciu.. ja práveže až veľmi dobre vidím o čom je tento svet.. v dnešnej dobe už pomaly 12 ročné detiská chlascú a drogujú... toto je normálne? a ešte jedna vec.. je ľahké sa zabaviť pod vplyvom drog alebo alkoholu , to je jasné.. ale nie je to choré? podľa mňa keď sa človek dokáže zabaviť aj bez toho.. vtedy je hrdina, nie ked si dá drogu a ešte machruje, jaký on je čávo že si niečo dal...
Preto netreba nic skusat a ked uz tak fakt len skusit a zabudnut ale to uz nieje moc spolahlive..
Ja uz nic neskusam radsej preto..
Da sa z toho spamatat a niekedy aj velmi rychlo lenze treba chciet a to je v niektorych pripadoch velmi tazke
Bolesti ta nutia si nieco dat aj ked nechces..
Citim to stale ale je to uz o nieco inom a je to slabsie.. tie pocity uz niesu take.. teraz mi to len pomoze k tomu aby som sa citila dobre.. v podstate aby mi bolo normalne alebo aby som sa mohla vyspat lebo so spankom mam dost problem
Tramec mi pomaha na to aby som sa vyspala v pohode.. nic ine
Nie, nemala som odvtedy vobec nic.. ale stale nato myslim..
Heh.. nojoo odolala si a ani nevies ako dobre si urobila.. vlastne teraz to mozno vidis na mne
Vlastne aj mne ludia hovoria, ze by si to o mne nemysleli.. inac dnes mi marek pustil na pc tu reportaz co si spominala..
Bolo mi to troska na smiech pretoze to bolo prilis zvelicene a bolo velmi vidno ze ti co to robili nemali moc sajnu o tom a mali pred tym velmi velky respekt.. akoby sa az bali toho "sveta"
no ako si už raz povedala.. stratila si zábrany.. jednoducho tebe sa posunula kus hranica toho čo je podľa teba strašné a čo nie...
a čo vlastne berieš?
Ja som typ cloveka kroty musi padnut az na uplne dno a poriadne si rozbit hubu aby som sa potom dokazala pozbierat.. ako vravi nemenovany raz si hore, raz dole..
zažili sme toho dosť veľa, a to sa nedá len tak vymazať... a preto mi bolo strašne ľúto že kvôli drogám, sa to všetko vlastne zničilo...
budem robiť všetko preto aby som ti pomohla..
Ja som si to zavinila, je to moj problem.. za vsetko si mozem sama.. ty si mi chcela dobre a ja som sa este nasrala ...
A takych ludi je medzi nami viac, nie len ona. Vacsina ostala verna trafke popripade tramalu a to je vsetko..
Teraz uz je zbytocne sa o tom bavit..