prosim vas mam na srdci taku otazku zeee... ked si chce dievca dat predpisat antikoncepciu, mozu jej zistit drogy v krvi?? samozrejme, ze na to, aby si dievca mohlo dat nieco predpisat, musia jej zobrat krv, spravit testy...lenze mna by do
podla mna marihuana nie je droga ktora by sa dala zistit ze si ju uzila,pri odbere krvy...ale ak by si brala aj tvrde drogy,napr tie ktore si pichas do zil,to sa uz zisti odberom...nemas sa coho bat...pokial uz mas tych 16rokov tak tvoj gynekolog nemoze povedat tvojim rodicom nic o tvojom zdravotnom stave ak s tym nesuhlasis,pripadne ak otehotnies,je to to iste ako ked si na spovedi u knaza...
no tak, ak sa robia testy, isto ti viskocia faktory v krvi ak si nieco rpedtym pozila, ci to budu zlozky danej drogy, jej stopove mnozstva, protilatky, alebo vysoke hodnoty pecenovych testov... isto budu vediet, ze v tvojom tele nieco nebude v poriadku...
a ak su zle vysledky mozno ti ju zoberu znovu aby priamo zistili pricinu, ale isto sa ta budu pytat co a ako. a ak niesi blba tak im to povies... hoci to bude proti tebe. skor ci neskor to aj tak zistia...
a to ci to povedia organom cinnym v tresnom konani? podla mna je to ich povinnost, ale kedze nikoho nepoznam kto berie drogy, nemam skussenost ci je tomu naozaj tak.
a ty beries drogy? no vo vlastnom zaujme sa nad sebou zamysli.
nic v zlom proti tebe, ale drogy su predsa len koli niecomu zakazane, a nieje to pre ich cenu, ci chut...alebo ze vyvolavaju nirvanu...
no presne toto som cakala...nikde som nenapisala ze beriem drogy, ale automaticky jak chcem o tom nieco viac vediet, vsetci si sami pre seba vydedukuju, ze drogy beriem, ze holyknight? keby si vedel o tom viac tak by si nemal take reci...marihuana je dokonca liek, ju som uviedla len ako priklad, lebo u nas je ilegalna, najviac uzivana a myslim, ze keby bral niekto napr. heroin, pochybujem, ze by si robil starosti s antikoncepciou...no nevadi
ja len chcem vediet ako to vlastne je...a co vsetko sa da zistit z testov na antikoncepciu, napr. tie drogy...
toto ze "jaj dievca z nr" mi uplne podrazilo kolena prepac, ved neber si to za osobne..ale to bol prvy utok na moju osobu v tejto konverzacii ale aj rebel...no dobre to je jedno, proste vam to patrilo obom
#6 ja som sa priamo iba opytal ci berie drogy. aby sme si boli najasno holyjazdec...
#5 marihuana iba moze mat v urcitych pripadoch liecive ucinky, treba to striktne strazit, isto to nieje len tak,z e si zahulim a budem sa ohradzovat tym, ze sa liecim... nieje to take jednoduche ako si predstavujes.
a ak ti beru krv na zistenie ci mozes brat HAT, tak ti robia testy, ako som uz pisal.. hlavne pecenove, a zakladne krvne... a z toho sa da lahko vycitat, ci mas nejaky zdravotny problem, alebo ci neberies nahodou drogy....
ale ak to chces zistit skus
a este raz, ja nepisem o tom, ze prave ty beries drogy, to som vobec ani nespomenul. ale ked nieco vysvetlujem, tak sa mi takto lepsie vyjadruje, ako keby som to mal pisat tretej osobe...
a vyplyva to aj z kontextu, staci citat.
a jasne, ze najviac je to ovplyvnene tym, kedy sa tie drogy uzivaju pred odberom krvi....
no priamo marihuanu ti určite nezistia, na to sú fakt špeciálne testy, ale ak ti kvôli tomu vyskočia iné faktory v krvi, tak by sa o to niekto mal začať zaujímať najmä kvôli tvojmu zdraviu, predsa.
a pečeňové testy sú veľmi citlivé, to ti vravím sama s osobnej skúsenosti (samozrejme nie v spojení s drogami)
Počul som že uživanie marišky neni nelegalne len prechovavanie...nwm pred operaciou mi brali krv a nic nezistili a to som fajčil asi 20 hodín pred odberom XD
@18 nezistia ti nič treba špecialne testy na THC stoja asi tak ako na aids možno ti zistia zvýšeny počet bielkovín povieš že rád piješ mlečko a ješ mliečne potraviny
ako hovorím som bral pred odberom iba tie bielkoviny boli viššie inak šecko v norme a to boli na operaciu testy a pohodka....easy....easy.... XD peace Y XDXD
@23 - až 23 príspevok bol konečne napísaný formou - je to tak, a nie ja si myslím som si myslel že to budem musieť napísať sám aj marihuanu vám kludne zistia po dlhšej dobe. ale keby z toho lekári robili velké haló, tak mám 3/4 kamarátov zatvorených, a ja tam sedím s nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ak su zle vysledky mozno ti ju zoberu znovu aby priamo zistili pricinu, ale isto sa ta budu pytat co a ako. a ak niesi blba tak im to povies... hoci to bude proti tebe. skor ci neskor to aj tak zistia...
a to ci to povedia organom cinnym v tresnom konani? podla mna je to ich povinnost, ale kedze nikoho nepoznam kto berie drogy, nemam skussenost ci je tomu naozaj tak.
a ty beries drogy? no vo vlastnom zaujme sa nad sebou zamysli.
nic v zlom proti tebe, ale drogy su predsa len koli niecomu zakazane, a nieje to pre ich cenu, ci chut...alebo ze vyvolavaju nirvanu...
ja len chcem vediet ako to vlastne je...a co vsetko sa da zistit z testov na antikoncepciu, napr. tie drogy...
#5 marihuana iba moze mat v urcitych pripadoch liecive ucinky, treba to striktne strazit, isto to nieje len tak,z e si zahulim a budem sa ohradzovat tym, ze sa liecim... nieje to take jednoduche ako si predstavujes.
a ak ti beru krv na zistenie ci mozes brat HAT, tak ti robia testy, ako som uz pisal.. hlavne pecenove, a zakladne krvne... a z toho sa da lahko vycitat, ci mas nejaky zdravotny problem, alebo ci neberies nahodou drogy....
ale ak to chces zistit skus
a este raz, ja nepisem o tom, ze prave ty beries drogy, to som vobec ani nespomenul. ale ked nieco vysvetlujem, tak sa mi takto lepsie vyjadruje, ako keby som to mal pisat tretej osobe...
a vyplyva to aj z kontextu, staci citat.
a jasne, ze najviac je to ovplyvnene tym, kedy sa tie drogy uzivaju pred odberom krvi....
a pečeňové testy sú veľmi citlivé, to ti vravím sama s osobnej skúsenosti (samozrejme nie v spojení s drogami)
ako hovorím som bral pred odberom iba tie bielkoviny boli viššie inak šecko v norme a to boli na operaciu testy a pohodka....easy....easy.... XD peace Y XDXD