zacineli sme spolu... a chcem aby sme spolu aj skoncili..je mi jedno s xim a ako...viem ze roym pic...oviny..ale neboj sa to aj ty... ..voci sebe aj voci ostatnym...si jediny clovek ktoremu som povedala "milujem ta" naozaj uprimne...nemyslisi za mi zale
Drogy radim do skupiny vynimiek kde neplati ze "Vsetko raz treba skusit". Drogy odsudzujem pre ich vlastnost nicit ludske zivoty, zdravie a mentalnu vyspelost ( sudiac podla tvojho pravopisu, tak uz si sa do tejto fazy dostala ) Drogy ludi zotrocuju, vo finalnej faze su ludia schopni pachat tie najhorsie veci, aby si mohla znovu slahnut, ublizuju sebe a ublizuju svojim najblizsim. Ak by sa niekomu zdalo, ze velmi moralizujem, nech sa porozprava s rodicmi narkomanov, ti mu urcite radi potvrdia ake su drogy super ...
sak mozu spolu fetovat a su stastni...ja si kamosov
a kamosky fetakov nehladam...ale ani ich neodsudzujem...hulici su napr. dost vtipni ludia...ale ti fetaci co uz beru heroin ci kokain si nezasluzia ani nasu lutost...
Neviem prečo tak drogy odsudzovať. Každý na drogy nadáva, ale ani ich nevyskúšal. Nehovorím, že drogy neničia človeka keď už sa stane závislym. Ale drogy odsudzovať a ani ich nevyskušať, dosť veľká hluposť. Taká, ako keby som ja teraz odsudzovala nejakých ľudí, ktorých ani nepoznám. A feťaci su sprostý?... Nackovia su akože f pohode?.. Feťák, má proste svoj svet, nerieši iných ľudí... Plno, ale Plno feťákov je na vysokých školach, proste.. niekam to dotiahnu..a Nackovia, su hlupe vygumovane hlavy, ktoré nevidia nič len bitku... a kde to dosiahnu?... nikde.. skončia nejake posrate učňovky a to je všetko, a svoje komplexy si vybíjaju na feťakoch... ktorí niečo znamenaju...
nehnevaj sa ale mas nazory soplaveho decka, drogy su napicu to je jasne ale odsudzovat zato nikoho nemusis to ze fetosi to nikam nedotiahnu to je tiez dobra picovina, kopec "fetakov" sa v zivote dostane dalej jak to zvladnes ty, zalezi od povahy a kopec inych okolnosti, mozno vacsina fetakov to nikam nedotiahne ale nehadz vsetkych do jedneho vreca... Lenze ty ani nevies co fet je, a co slovo fetak znamena si len hrac...
A okrem ineho mas 19 takze si student, alebo ta vyhodili zo skoli a nedostiahol si to ani tam kam bezny fetak? Vies lebo bezny 19 rocny chlapci chodia este do skoly a peniaze nemaju, jedine tak od mamicky takze ak tu dakto plati fetakov tak tvoja mamka a nie ty, ty si to este nikam nedostiahol... ucho soplave mudre
kam to dotiahnu? tak napriklad patina vedcov berie modafinil, rivotril(studia z magazinu Nature, najdes v casaku, na nete)..
co ma najviac vytaca su slogany drogy su zle a podobne..co to znamena? ze je zla trava? chlast? herak? injekcia morfinu co dostanes s otvorenou zlomeninou? jak mozte vobec rozpravat o stovkach roznych veci ako o jednej..
kks to co su tu za ludia?...sprawate sa k nim ako by boli odpad,akoby wam nejako ublizowali..zabudate ze DROGOWO ZAWISLI(nie fetaci,to znie aqo nadawka)ublizuju "len" sami sebe.Ze hitlera na nich?To uz co je?hitler bol zakomplexowany psychopaticky chudak ktory len taq btw tiez nebol cisty A co mate z toho ze tu na nich nadawate?Ludom treba pomahat..nie na nich picowat.Ja tiez nesuhlasim s drogami,nenawidim ich za to co robia s clowekom..co robia aj s wami co tu na ne nadawate..ale bol to clowek co ich zawiedol..to clowek zneuzil latky ktore mali inak pomahat a liecit..clowek z nich sprawil smrtiacu zbran..sami sa zabijame a namiesto toho nekonecneho obwinowania a nadawok by sme mali..aaaale,skoda reci,len som sa nechala uniest,dostali ma totiz niektore tie nenawistne reakcie.
Je znamy fakt, ze drogy ludi prv spojuju a neskor rozdeluju......s tym sa neda nic spravit. ak je cloveku co i len na okamih prednejsia lajna ako priatel, priatelstvo sa pomaly ale isto rozpada (zazil som cosi podobne v partiti)..........droga = najlepsi priatel,...nie, tak maximalne na oko. droga KED SA DOSTANE K MOCI je hnusna mrcha, ktora na cloveku parazituje. chce ho len pre seba a inym nedozici. ostavaju len spomienky a rozplyvajuca nadej na mozne prinavratenie toho dobreho...
...vycitky, ze musis klamat okoliu aby ta neodsudilo...podla mna takych ludi spaja uz len to tajomstv a strach zo samoty...
povedsinou je vsak lepsie byt sam ako ked sa ma clovek neustale pozerat na osobu v ktorej este pred nedavnom videl niekoho na koho sa moze spolahnut...no teras je to len niekto s kym si potiahnes...
to zatial nie.. ..ked ja aj ona robime ciary..spitame sa ...OK..?..povedsinou chytim kreditku a este si zo svojej kusok odoberiem..poznam svoju dlzku.. ..
10. 16-ročna vyhulena baba nas ide poučovat..nevravim o veku.. zamysli sa nad fotkou ktoru maš v profile... zamysli sa nad oblubenou zelinkou... zamysli sa nad sebou... je čas....
25...aky ma vyznam, ze do kazdeho fora tu napises v podstate to iste...kto to ma citat a kto ma na tie tvoje kraviny(sory za vyraz ale inak to nazvat neviem) odpisovat...to by som mohol ist na cirkevne fora(ked tu take vobec su) a do kazdeho vypisovat moj nazor na nu. to by bola zabava vsak ...
mali ste uz niekedy pocit ze niekto koho ste mali strasne rad, kamarat zomrel , no v jeho tele je niekto iny??.. .. nie koli hadkam pre drogy, ale... pozriete mu do oci chcete mu nieco povedat a on.. ..hladi na vas iny clovek??..
Ja som sa nedavno rozisla s priatelom a hlavnym dovodom bolo ze on sa stal silne zavisly na pervitine a niekolko mesiacov bol pri mne nafetovany . ja som sa s tym snazila prestat a uspesne sa mi to zatial dari . Boli sme spolu rok a pol a bolo to velmi krasne . no drogy ho zmenili a ja som mu uz nedokazala pomoct.
no ja som stratila dost kamosou...ale zamyslam sa ci to fakt boli kamosi,ked teraz ked uz s nimi nesedavam v bare,tak len na mna nadavaju a podobne..hej,"drogovi kamosi" su svine,ale vedia clvoeka aj podrzat....
Myslim, ze niektorym ludom je velmi tazke uvedomit si, co vlastne znamena to ze mame ten dar zit zdravy a plnohodnotny zivot, ze mame co jest kde spat, ze tu nie je vojna ani ine katastrofy .. vela ludi nedostalo tento dar od prirody, alebo od osudu, alebo ja neviem od koho.. nedostali to co my!! ..su od narodenia chori, alebo nejako handicapovani, nikdy nebudu mozno robit veci, ktore robime my, nikdy napriklad nebudu chodit, nebudu vidiet, alebo pocut, rozpravat atd. ... nikdy nebudu zdravi!! ..vacsina ludi ktori beru drogy (aspon co som ja poznal a co som mal skusenosti.. a teraz vravim aj o sebe pretoze i ja som nie vzdy bol uplne cisty) maju zdravie, ale nevazia si ho, su sebci i ja som bol sebec!! ..nevazil som si ako dobre sa mam!! ..pretoze keby som si to vazil nikdy by som si nieco take ako tvrde drogy nedal!! ..podla mna ludia co ich nejakym sposobom zivot alebo osud tazko poznacil, ludia ktori nedostali do vienka to co my, nedostali zdravie, maju najvacsie opravnenie brat drogy aby si to ulahcili nejakym sposobom a ironiou je, ze tito ludia to beru najmenej (nehovorim ze to neberie nikto z nich!).. Viete ale preco to beru najmenej?? ..pretoze si vazia aj ten malicky kusok zdravia ktori dostali a poznaju to co my nepoznáme, pocit ze uz nikdy nebudeme ziť normalny plnohodnotny zivot..
..a este nieco mam pocit, ze vela ludi co tu pisu (nielen do tohto blogu) a beru drogy sa tvaria ako nieco extra, ale to je uplna kravina, brat drogy je lahké (samozrejme do urciteho stadia) aj ja som to zazil.. ale dokazat nieco vyznamne a hodnotne v zivote je ovela tazsie.. pretoze tam nestaci iba kupit si davku a strelit si to do nosa alebo do kabla, tam uz treba vynalozit aj nejake skutocne ludske usilie..
Mne ostal jediny priatel a to je to pojebane PIKO: disappointed: to so mnou asi ostane do konca zivota... vela razy ma zradil ale stale stoji pri mne.. kurva to je tragikomedia...
Tazky namet tazka diskusia ale myslim ze setko zavisi od ludi kazdy sme iny mame inych priatelov ine rodiny a podmienky na zivot peniaze je ale hlavny faktor co kazi charakter ludi myslim si lebo aj zavist ci nedovera vacsinou su pre peniaze... Ja osobne priatelov mal som wela teraz nemam skoro zadneho a dovod ? Prestal som z drogami pestovat vyrabat dilovat uzivam len rekreacne nektori si myslia ze to ja som sa vyjebal na nich ze ja som ten kar prefetovany uz klamem a setko si nechavam pre seba ohovaraju ma sade lebo ich sere ze uz netravim cas s nimi no nemame si co povedat ked vsetko sa toci okolo toho... Mozme byt kamarati dalej vravim ale tak zavisli sa bavi najma so zavislimi ja som pre nich uz len trany nuda ze som zacal chodit do roboty ze cem ist dalej "zo stoky hore" ze cem ist na vysku sa mi smeju mozno ma chcu stahnut dole ved im dobre robilo ked ratali aj so mnou je mi ale luto ze s nektorima som prezil cele dectvo a teraz sa ani nezdravime a byvame oproti ked ma sused abstaky tak mi vyklopkava chce pozicat lowe a selijake kokotiny newem uz toho pisem asi wela len fakt som sa do toho vzil serie ma ta situacia ci alkohol ci ganja je to rovnake ludia su divny a z fetu maju potom paranoje nikomu neveria booose je to strasne co sa deje fakt respect tym co sa drzia pri sebe ci uz droguju alebo nedroguju kamarati by mali ostat kamaratmi drzat spolu pomahat si nevymyslat kto koho ojebe kto na kom zarobi je to chore zasnem co dokaze nekto spravit koli droge a to aj voci svojej rodine to si myslim ze je este dolezitejsie ako kamaratstvo lebo vravim ked sa na teba secia vyjebu ostane ti len rodina a pokial kardnej ojebavas aj v tomto smere co cakas od zivota ?? Potom sa stazuj ze si sam ze si skoncil na ulici ze ta kazdy odsudil ci kurva uz ani newem o com pisem ci o sebe ci o druhych proste rob tak ako ces aby robili druhi a ked su blbi tak ser na nich komu net rady tomu net pomoci charakter si kazdy tvori sam podla toho potom povest ma a ludia si o nom svoje myslia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a kamosky fetakov nehladam...ale ani ich neodsudzujem...hulici su napr. dost vtipni ludia...ale ti fetaci co uz beru heroin ci kokain si nezasluzia ani nasu lutost...
Sheena205: Preco neznasam fetakov? Pretoze ja ich musim platit zo svojich penazi.
Ecstasy27 : Kam to fetosi dotiahnu? Do pekla tak akurat, nikam inam.
A ty musis byt riadna chudera ked tu hajis take svinstvo akym drogy su!
nehnevaj sa ale mas nazory soplaveho decka, drogy su napicu to je jasne ale odsudzovat zato nikoho nemusis to ze fetosi to nikam nedotiahnu to je tiez dobra picovina, kopec "fetakov" sa v zivote dostane dalej jak to zvladnes ty, zalezi od povahy a kopec inych okolnosti, mozno vacsina fetakov to nikam nedotiahne ale nehadz vsetkych do jedneho vreca... Lenze ty ani nevies co fet je, a co slovo fetak znamena si len hrac...
A okrem ineho mas 19 takze si student, alebo ta vyhodili zo skoli a nedostiahol si to ani tam kam bezny fetak? Vies lebo bezny 19 rocny chlapci chodia este do skoly a peniaze nemaju, jedine tak od mamicky takze ak tu dakto plati fetakov tak tvoja mamka a nie ty, ty si to este nikam nedostiahol... ucho soplave mudre
kam to dotiahnu? tak napriklad patina vedcov berie modafinil, rivotril(studia z magazinu Nature, najdes v casaku, na nete)..
co ma najviac vytaca su slogany drogy su zle a podobne..co to znamena? ze je zla trava? chlast? herak? injekcia morfinu co dostanes s otvorenou zlomeninou? jak mozte vobec rozpravat o stovkach roznych veci ako o jednej..
povedsinou je vsak lepsie byt sam ako ked sa ma clovek neustale pozerat na osobu v ktorej este pred nedavnom videl niekoho na koho sa moze spolahnut...no teras je to len niekto s kym si potiahnes...
Stary boly priatelia.Ti novi su TAKZVANY priatelia.
Nehaju ta v srackach,lebo im nic ine neostava,lebo ty nechces. To je to zasrane piko,inac slahol by som. No zatal sa drzim.................
len si treba davat pozor v akej situaciji ich poprosime o pomoc... niekedy vidia ako clovek pada a spadnut ho aj necheju...
povedsinou niesi ich kamos ty...ale droga... a ty?-len clen partie ktora sa berie ako celok... a strata sa akceptuje
..a este nieco mam pocit, ze vela ludi co tu pisu (nielen do tohto blogu) a beru drogy sa tvaria ako nieco extra, ale to je uplna kravina, brat drogy je lahké (samozrejme do urciteho stadia) aj ja som to zazil.. ale dokazat nieco vyznamne a hodnotne v zivote je ovela tazsie.. pretoze tam nestaci iba kupit si davku a strelit si to do nosa alebo do kabla, tam uz treba vynalozit aj nejake skutocne ludske usilie..
A lásku možno zadusiť.
Priateľstvo nieje nič menej, ak hej nieje to priateľstvo.