@giacarangi No jasom sa este nedokazal prehulit (uz sam nechapem co vsetko znesiem) ale poznam to, taky negativny pocit, vsetko sa zda byt cudne, az zle, silne brnnenie, alebo naopak strasny utlm, obcas byva aj vracanie, same neprijemne veci, ale jee minimalna sanca, ze sa to stane
No už som mal aj veľmi silné stavy (zhúlil som aj za štyroch), ale vždy iba dobré, naopak pri alkohole som už veľa krát spal na hajzli. Pri tráve keď som prehnal tak som zaspal
no presne... vobec to nebola ze vidim sekano a potom tička..to už som vela krát zažila, to som si myslela že je maximum ale ne ne ne... včera som nebola psychicky vpiči ale fyzicky a strašne... fuj proste už som nevedela čo mám robiť, ani som netičkovala a foter musel pri mne sedeť kým som nezaspala až fuj
alkohol - asi netreba moc predstavovať, snaď každý už bol niekedy opitý. Takže netreba ani vravieť, že žiadne superlatívy sa tu konať nebudú... je to proste OK (ak to človek nepreženie). Ráno to nie je nič moc... zas závisi od toho čo to človek predchádzajúci večer človek popil
tráva - stav úplne rozdielny, u mňa hlavne zmyslové vnímanie nadobúda úplne iný rozmer, (najmä sluch, zrak, chuť) a aj myšlienky sú niekde inde. Pre mňa je v mnohých ohľadoch lepšia ako chlast, ráno čerstvý ako ryba - len z dlhodobého hľadiska:
1. by ma to už nebavilo, tak ako ma to baví keď zakalím občas
2. nechcem byť úplne vyhúlený dilino
3. niektorí z nej mávaju depresie, paranoje, halucinácie (ja našťastie ani jedno)
stimulačné drogy - v oblasti drog na slovensku (a verím, že aj v čechách) okrem marihuany, ktorá prekvitá snaď všade jasne víťazí ......wait for it..... pervitin.
Stav je to asi ako keby som vypil 20 káv, 2 dni nespal, nejedol... a po spánku sa zobudil so slušnou depkou... neviem čo viac k tomu, snaď len že je to pičovina a smažky sú na tom z dlhodobého hľadiska dosť zle ako po fyzickej stránke (vychudnutý a občas nejaký ten zúbok vypadne tak po psychickej sú na tom ešte o moc horšie...
huby, acid, trip poznám len so skúsenosti iných... farebné videnie, škriatkovia behajúci po stole, pocit nedôvery voči neznámim ľuďom... môže to byť celkom zábavné celé, no človeku z toho môže aj preskočiť
opiáty, resp. herák - no comment... toto netreba ani skúšať taký Requiem za Sen hovorí za všetko
nekonečné a nekonečné záchvaty smiechu, podľa množstva užitého jedu aj halucinácie, ale to sú len také ,,nežné´´ halucinácie ako keby dýchali neživé veci a takéto podobné menšie vizuálne srandičky, kedy sa Vám umelá slnečnica usmieva atď... ale pri hubách je veľké nebezpečenstvo neodhadnutia ,,dávky´´ , pretože nemusíte presne vedieť koľko jedu obsahuje tá alebo tá huba...
moj známy sa takto raz zobudil na psychiatrii z húb- tiež neodhadol množstvo jedu....
trip (LSD):
ešte vačšie nekonečné záchvaty smiechu ako huby, halucinácie, tiež vačšie ako pri hubách... farebné videnie potvrdiť nemožem, ale možem opísať napr. halucinácie, keď sedíte v kresle a zrazu sa pod Vami prepadne ako v studni keby ste sedeli, no a potom halucinácie ako keď na niečo úpenlivo myslíte a svet sa sformuje podľa toho... ak ste na tripe sami, zamýšľate sa nad úplne inými vecami ako normálne, občas sa možete prichytiť ako sa rozprávate sami so sebou a možete prísť na milión ďalších vecí ako čo funguje atď... rozmýšľate proste úplne inak- ako keby inteligentnejšie, vidíte nový rozmer sveta akurát, že sa dosť často može stať, že aj zabudnete čo ste chceli... buď sa tak v myšlienkách zamotáte, alebo len proste zabudnete
samozrejme tiež hrozí riziko čo sa týka psychickej stránky...
takže ja osobne neodporúčam ani jedno - nikdy nevieš akú možeš mať skrytú psychózu ...
@31 Doplnim: Tie radostne stavy nemusia byt vzdy, zalezi od uzivatela. Ak sa to prezenie s halucinogenmy je to najhorsie (mne sa nic nestalo, ale kamarati a znamy mali par zlych skusenosti)
ne ne toho sa nebojim... take drogy ako su hryby a pod. vobec... mala som hryby asi 2x v zivote a zistila som ze to je dost velka picovina s ktorej vam moze fakt prepnut a urcite by som si ich nedala uz viac krat... a nechapem takych ludi co mi hovorili ze ,, ooo dal som 50 hrybov na supu, nato 2 tucne bonga´´ atd.... to neeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Trávička - len dobré
ale par mojich kamaratov preppadlo aj tvrdcsim drogam a dost ze blby pohlad vidiet ako su z nich stale vacsie a vacsie trosky....
A tu v tt je to fakt ze dost rozsirene
Aj keď mám pocit že sa tá slučka okolo mna sťahuje čoraz viac...
Ale celkovo som dnes poetický jak hovädo Do rána to prejde neboj nič
tráva - stav úplne rozdielny, u mňa hlavne zmyslové vnímanie nadobúda úplne iný rozmer, (najmä sluch, zrak, chuť) a aj myšlienky sú niekde inde. Pre mňa je v mnohých ohľadoch lepšia ako chlast, ráno čerstvý ako ryba - len z dlhodobého hľadiska:
1. by ma to už nebavilo, tak ako ma to baví keď zakalím občas
2. nechcem byť úplne vyhúlený dilino
3. niektorí z nej mávaju depresie, paranoje, halucinácie (ja našťastie ani jedno)
stimulačné drogy - v oblasti drog na slovensku (a verím, že aj v čechách) okrem marihuany, ktorá prekvitá snaď všade jasne víťazí ......wait for it..... pervitin.
Stav je to asi ako keby som vypil 20 káv, 2 dni nespal, nejedol... a po spánku sa zobudil so slušnou depkou... neviem čo viac k tomu, snaď len že je to pičovina a smažky sú na tom z dlhodobého hľadiska dosť zle ako po fyzickej stránke (vychudnutý a občas nejaký ten zúbok vypadne tak po psychickej sú na tom ešte o moc horšie...
huby, acid, trip poznám len so skúsenosti iných... farebné videnie, škriatkovia behajúci po stole, pocit nedôvery voči neznámim ľuďom... môže to byť celkom zábavné celé, no človeku z toho môže aj preskočiť
opiáty, resp. herák - no comment... toto netreba ani skúšať taký Requiem za Sen hovorí za všetko
huby:
nekonečné a nekonečné záchvaty smiechu, podľa množstva užitého jedu aj halucinácie, ale to sú len také ,,nežné´´ halucinácie ako keby dýchali neživé veci a takéto podobné menšie vizuálne srandičky, kedy sa Vám umelá slnečnica usmieva atď... ale pri hubách je veľké nebezpečenstvo neodhadnutia ,,dávky´´ , pretože nemusíte presne vedieť koľko jedu obsahuje tá alebo tá huba...
moj známy sa takto raz zobudil na psychiatrii z húb- tiež neodhadol množstvo jedu....
trip (LSD):
ešte vačšie nekonečné záchvaty smiechu ako huby, halucinácie, tiež vačšie ako pri hubách... farebné videnie potvrdiť nemožem, ale možem opísať napr. halucinácie, keď sedíte v kresle a zrazu sa pod Vami prepadne ako v studni keby ste sedeli, no a potom halucinácie ako keď na niečo úpenlivo myslíte a svet sa sformuje podľa toho... ak ste na tripe sami, zamýšľate sa nad úplne inými vecami ako normálne, občas sa možete prichytiť ako sa rozprávate sami so sebou a možete prísť na milión ďalších vecí ako čo funguje atď... rozmýšľate proste úplne inak- ako keby inteligentnejšie, vidíte nový rozmer sveta akurát, že sa dosť často može stať, že aj zabudnete čo ste chceli... buď sa tak v myšlienkách zamotáte, alebo len proste zabudnete
samozrejme tiež hrozí riziko čo sa týka psychickej stránky...
takže ja osobne neodporúčam ani jedno - nikdy nevieš akú možeš mať skrytú psychózu ...
Ale alkohol sem tam hej, ale to len fakt malinko, ze to ani necitim.