Téma trochu obšírnejšia ale robím veľkú prácu do školy, a nutne by som potrebovala vyjadrenia ľudí, ktorí už mojú čo-to odžité. T.j. aké drogy a iné omamné látky ste skúsili, účinky, pocity, názory, s kým ste boli, váš vek, kde látku zohnali (nechcem m
som zavisly na energy drinkoch ked si nedam aspon jeden dva denne, mam z toho krce v koncartinach a to sa rata ? nie k tejto teme tiez neviem napisat nic seriozne
@flussica som si mohla myslieť, že sa hneď ozvú nejakí vtipní.
@takzvany neviem ešte ani sama... mám si vybrať nejaký problém, ktorý mám skúmať, ale nič konkrétne ma ešte nenapadlo... som sa chcela aspoň trochu inšpirovať, avšak ako vidím nič z toho nebude :/
@chevro vyjadri sa k tomu čo som vypísala: aké drogy a iné omamné látky ste skúsili, účinky, pocity, názory, s kým ste boli, váš vek, kde látku zohnali (nechcem mená) apod.
Tiež by som prijala ten dotazník.. alebo vieš čo, skúsim a hodím ti to na mail, ak ti to pomože, aj keď ako vela toho nebolo samozejme, ale niečo poskúšané mám, tak skúsim
@noxiousnicole veľká väčšina problémov tejto témy je dnes už zúfalé klišé - médiami pravidelne omieľané, avšak spravidla len v povrchných súvislostiach.
snáď legislatíva súvisiaca s drogami by ešte mohla byť neokukaná. také informácie sa navyše môžu niekedy zísť.
@midnight vazne sa to da, robil som dlho nocne a aj cez den som maval brigady a za noc som dokazal vypit aj liter V12, , alebo som sa naucil chrumat kavove zrnka, s pociatku je to nechutne, ale ked si na to navyknes, nevydrzis bez toho, kofein je slabo navykovy ale ked som skoncil s nocnymi musel som si dat pred spanim kavu, lebo som nemohol spat kvoli brneniu v koncatinach ked som ju vypil v pohode som zaspal ... pol roka staci a mas vybudovanu zavislost
@mikelko súhlasím. preto som skúsila otvoriť diskusiu vo fóre, pretože každý človek to vníma inak. aj na základe veku, životných skúseností a tak ďalej... a nové pohľady na túto problematiku nemusia pomôcť len mne.
@takzvany presne... viem aké majú drogy následky ako veľmi sú škodlivé, odmalička nám to vtĺkajú do hlavy. a stále vidieť na ulici feťákov, herákov... mňa osobne suché slová nepresvedčia, práveže mám väčšiu chuť skúsiť niečo nové... ale keď sa bavím s človekom čo vie o čom rozpráva, prebehnú mnou zimomriavky, vtedy je to o inom.
@midnight poznam ludi co vypiju 6 redbullov a nic to s nimi nerobi, ja ked som vypil 1,5 l uz som mal problem netriast sa, zalezi to on cloveka a nie je to seriozny problem su stokrat horsie zavislosti ...
@michelangelo89 moja mama s tým má problém.. je workoholička, pravidelne ponocuje v práci a bez energeťáka by už ani domov neprišla... je to závislosť a škodí celému telu. síce sa netrasie, ale ide to dolu vodou..
@noxiousnicole kofein nie je tazka droga a velmi lahko sa da o neho odnaucit, postupne znizovanim davok, vytvara hlavne psychicku zavislost, problem je asi skor v tom ci potrebuje prenocovavat v robote ...
tu je feťákov za päť sudov... každý tu si už šľahol súdiac podľa ich vyjadrovania atď... keby si chcela niekoho skúsenejšieho, píš schizimu, človeku, ktorý sa vyjadroval v komentári číslo @36.
@7 Akože to myslíš, vtipní ? Ja som sa len snažila zaradiť z Autsajder eveňjú do modernej spoločnosti a ešte aj to je nedocenené. Ako vždy ostávam odvrhnutá! /*tragicky odvráti pohľad k nebu, ale keď si uvedomí, že pre zníženú viditeľnosť ju Boh momentálne aj tak nezbadá, pokračuje v bezprízornom obsmŕdaní po internete.*/
@mielikki@bizbilio Zabudnite na to, aspoň v tomto fóre - bola som v ňom potajme odsúdená k večnej záhube a už sa mi nechce žiť . Asi sa idem zdrogovať a možno opiť rohlíkom,
@noxiousnicole Tráva, piko, hríby. Ganja od 16 rokov cez spolužiaka, Piko v 20tke od kamarata, a 23 od toho isteho. Piko som tak odfukal zo sest ciar za zivot, ganju hulim od 16 do teraz.Hríby tak dvakrát-trikrát do roka od 19-tich. este nieco ?
Takže ganja. Po čase užívania je to dosť skratka k chvíľkovej duševnej vyrovnanosti. Ak sa chceš cez niečo preniesť-najlepšia vec. Tiež som pouťíval ako liek na nespavosť, alebo pri zápaloch ďasien.
Piko to je čistý únik z reality, takže preto
a hríby... Fuf to je proste cesta k sebapoznaniu, nech si myslí kto chce čo chce pohľad ktorý to poskytuje na svet, si občas človek potrebuje zažiť. Inak smola a zároveň výhoda, že nezaberá po viacerých dávkach za sebou a treba dávať pauzu ak chce človek prežiť intezivne ten stavík znova
fajčím trávu od 16tich, pretože som bola hrozne zvedavá a myslela som si, že som nudná a potom som zistila, že ganja je skvelý spôsob ako oddeliť telo od duše, teda ja to tak robím, otvára to dvere myšlienkam, ktoré sú vo mne, ale neviem ich zachytiť, chlascem tiež od 16tich, pretože som mala priateľa alkoholika a všetko sa to zmotalo, piť ma vôbec nebavilo, pila som nasilu, mala som z toho strach, teraz pijem hlavne zo spolužiačkami a starými známymi, keď sa náhodou stretneme, z chľastu sú depky, takže to veľmi nepreferujem, ale tak nie tiež nehovorím , hríby mi dal tuná @jin15 v mojej sladkej 15skte a bolo to dosť divné, pretože som vôbec nevedela, čo to so mnou spraví, pred tým som nepila, nefajčila, nehulila, nič, takže mi bolo dosť na piču , piko je pičovina, nie sú z toho žiadne psychické odchylky, len sa nedokážem najebať a nespím tri dni, LSD je super, to je akoby si sa odpútala od všetkého nepodstatného a vnímaš len jednu vec, dokážeš sa strašne sústrediť len na to podstatné, mrte vtedy fajčím a pijem čierny ČAJ, papieriky sú super.
@jin15 ja vieeem, bolo to super, ale veľmi som si toho neužila, si pamätám ako som ležala v posteli, počula som divné zvuky, steny sa zmenšovali a potom zväčšovali a potom len zrazu taká myšlienka: šak už som OKEJ a potom si pripálil tie, čo to bolo sakra, mäská a spomínaš na ten nápis na tej lavičke, z ktorej som ani za boha nechcela vstať? "Táto lavička je vašim svetom z ktorého nechcete odísť", alebo niečo v tom zmysle, a ja som to ani prečítať nevedela
@otvoreneokno neviem ci o odideni tam bolo daco ale hej nieco s "vasim svetom" tam bolo sme sa nad tym smiali hehe no ja som si tiez velmi neuzil vtedy kedze som mal vcelku strach o teba ak si pamatas aj sprchovat som sa sprchoval na styrikrat co som ta kontrolovat chodil ale na tie tvoje okale ztripovane co na mna kukali potom z periny nezabudnem
@n0win0u bolo to skôr z toho čierneho čaju, potom neskôr
@jin15 ja chcem fotku svojich stripovaných očíííííííííí A to si nepamatam, že by si ma chodil kontrolovat a to boli tvoje stavy, čo by sa mi mohlo stať?, ani chodiť som poriadne nevedela, z okna by som neskákala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
(a inak, svojho času som bola asi závislá na tic-tacoch, to sa asi neráta, že?)
@takzvany neviem ešte ani sama... mám si vybrať nejaký problém, ktorý mám skúmať, ale nič konkrétne ma ešte nenapadlo... som sa chcela aspoň trochu inšpirovať, avšak ako vidím nič z toho nebude :/
máš to skoro ako dotazník.
snáď legislatíva súvisiaca s drogami by ešte mohla byť neokukaná. také informácie sa navyše môžu niekedy zísť.
to myslíš vážne? to sa dá, či si len robíš prdel? ak sa to dá, ako tá závislosť vzniká, ako dlho sa buduje?
@chevro čím dlhšie tým lepšie
@newman no to je síce pekné, ale už mám na to len necelý mesiac takže srdečne privítam, keď potlačíš svoju únavu a spíšeš nejaké nebezpečné svedectvo
@takzvany presne... viem aké majú drogy následky ako veľmi sú škodlivé, odmalička nám to vtĺkajú do hlavy. a stále vidieť na ulici feťákov, herákov... mňa osobne suché slová nepresvedčia, práveže mám väčšiu chuť skúsiť niečo nové... ale keď sa bavím s človekom čo vie o čom rozpráva, prebehnú mnou zimomriavky, vtedy je to o inom.
@mielikki @bizbilio Zabudnite na to, aspoň v tomto fóre - bola som v ňom potajme odsúdená k večnej záhube a už sa mi nechce žiť . Asi sa idem zdrogovať a možno opiť rohlíkom,
Zn.: Sb. else?
Takže ganja. Po čase užívania je to dosť skratka k chvíľkovej duševnej vyrovnanosti. Ak sa chceš cez niečo preniesť-najlepšia vec. Tiež som pouťíval ako liek na nespavosť, alebo pri zápaloch ďasien.
Piko to je čistý únik z reality, takže preto
a hríby... Fuf to je proste cesta k sebapoznaniu, nech si myslí kto chce čo chce pohľad ktorý to poskytuje na svet, si občas človek potrebuje zažiť. Inak smola a zároveň výhoda, že nezaberá po viacerých dávkach za sebou a treba dávať pauzu ak chce človek prežiť intezivne ten stavík znova
A nejaký papierik mi musíš niekedy doniesť
@jin15 ja chcem fotku svojich stripovaných očíííííííííí A to si nepamatam, že by si ma chodil kontrolovat a to boli tvoje stavy, čo by sa mi mohlo stať?, ani chodiť som poriadne nevedela, z okna by som neskákala
A ja si to doteraz pamätám, lebo všade boli otvorené okná aj balkón a fúkalo mi na mokrú riť keď som chodil nakúkať zo sprchy do obývačky
A veď toto, ale niečo si o lietaní spomenula tak som mal strach že to skúsiš