ahojte.)dakujem uz teraz za kazdu radu...a nazor...no takze moj problemik je v tom, ze som mala a este aj mam rada chalana z mojej skoly....myslim, ze aj on ma mal rad...ale nieviem ci on ete ma ma rad...pisal mi, ze ma lubi, ze je mu luto, ze sa prestal
ja by som mu dala daliu sancu,pretoze sa neozyval mozno preto,ze mal vela ucenia,alebo nejake problemy-v rodine,atd.Ved za to nic nedas,ked s nim pojdes na kavu..
podla mna druha šanca nie je dobra vec.. pretože ak sa dvaja ludia proste rozišli tak museli mat na to nejaký dôvod.. a proste ludia sa nemenia.. ak ste sa raz rozišli tak sa podla mňa rozídete o5.. ja osobne druha šanca nie.-. ak ta má tvoja polovička ozaj rada.. tak nikdy by ti neublížila nikdy by to nechcela ukončit.. ak to urobí.. tak to urobí aj nabuduce... lenže ako to pozname.. su aj vynimky.. takže čest vynimkam.. a s tou kavou či jak.. tak ja by som šiel.. ale nie s umyslom dat sa dokopy ale vypočut si tie jeho argumenty..
Lakino má pravdu...treba si vypočuť zdôvodnenie, ktorého dej ti ublížil...ak ti na ňom záleží, tak si s ním pohovor...ja poznám jedného...stretávali sme sa ...potom sme prišli na to, že nie sme jeden druhému ľahostajní...a zrazu sa prestal ozývať...teraz prezváňa...
ja sa s ním chcem pozhovárať- nieje dobré ak máme v živote nedoriešené veci...a hlavne s ľudmi, ktorých sme mali radi
Ak by mu na tebe velmi zalezalo,nemal by dovod sa ti niekedy neozyvat.
Druhu sancu nie.Maximalne ako kamarati(aj ked to pre teba bude asi tazke Vypocut si ho vypocuj,ale nic viac.Mam s tym podobne skusenosti.Ludia sa nemenia.
Podľa mňa tá druhá šanca nie je až taká zlá vec. Každý si ju zaslúži(rozdiel je už tretia, štvrtá...). No nenapísala si, ako sa už dlho poznáte. Ak sa poznáte dlho, dokonca ste už spolu aj niečo mali a on sa ti len tak prestal ozývať, tak to už je vážnejšie. Ale ak sa poznáte len tak zbežne a on ti niekedy písal SMSky a potom prestal tak sa nič nestalo a tú druhú šancu si zaslúži.
Každá druhá šanca je na niečo dobrá...Mne môj chlapec dal druhú šancu a myslím,že to upevnilo náš vzťah.Teraz sme spolu rok a mesiac a je nám spolu krásne.Ale uvidíš sama...
Dala som môjmu chalanovi druhú šancu, ale málo sa snaží v našom vzťahu. Bere ho ako samozrejmosť. Tak trochu lutujem, že som sa k nemu vrátila hneď ako si pánko zaprial. Druhá šanca je dobrá vec. Človek vtedy zistí, či dotyčného ľubi alebo nie. Ale vždy treba o tom dobre popremýšlať! A nespraviť chybu ako ja.
tak je potom Debil !!!a nepochopil možnosti aké si mu ponúkla...ak sa nesnaží a ty sa vo vašom vzťahu trápiš/aspoň to tak vyzerá/tak to ukonč...to nemá cenu!tvoje trápenie sa za toto nestojí
podla mna by si nemala mu davat druhu sancu...ja som raz tak dala tiez tomu koho som velmi milovala, no nebolo to spravne rozhodnutie...keby ta mal naozaj rad, tak by myslel na teba a pisal ti....ale je na tebe ako sa rozhodnes, ci mu das sancu alebo nie... tak ti drzim palce aby si sa spravne rozhodla a aby to skoncilo dobre...
neznasam ked chlapi beru babu ako samozrejmost a robia si co sa im zachce, ked dobre vedia ze tym ublizia svojej priatelke. a neraz sa stane ze baba sa potom snazi viac ako chalan, takych chalanov by som dokazala bit
aj ked si myslim ze ked sa chalan o babu nesnazi tak ju asi nechce tak ako ona jeho a mal by tu babu prestat trapit a rozist sa s nou. ale takym sposobom ze jej to povie do oci a nie tak ze proste od jedneho dna sa jej pretane ozivat
Drag-on ma pravdu,ked sa len tak zbezne poznate,tak mu ju daj,sa som chodila s byvalym mesiac,pak sme sa rozisli, o 2 mesiace sme sa zas dali dokoly a vydrzalo nam to rok aj nejake mesiace,ale teraz by som mu tu sancu uz nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chlap, co ma gule, take nieco urcite neurobi
ja sa s ním chcem pozhovárať- nieje dobré ak máme v živote nedoriešené veci...a hlavne s ľudmi, ktorých sme mali radi
Tak chod´ na kávu/som za druhú šancu/
Ak by mu na tebe velmi zalezalo,nemal by dovod sa ti niekedy neozyvat.
Druhu sancu nie.Maximalne ako kamarati(aj ked to pre teba bude asi tazke Vypocut si ho vypocuj,ale nic viac.Mam s tym podobne skusenosti.Ludia sa nemenia.
Možnosť rastu každého znás:byť lepším...má to výhody-niekto rastie, tým, že odpúšťa a iný rastie tým, že sa zlepšuje..