Potrebujem info a radu. Ktoré školy robia druhe vlny. A či sa dá isť aj na školy na ktoré sme na prvú vlnu neodoslali prihlášku len teraz na tú druhú je to možné?
No, čižeee..poviem ti tak, ja som to celé prešla..druhé kolá máš zaručené len na súkromných školách, to už mám zistené. A čo sa ostatných týka, záleží od fakulty a potom od konkrétneho odboru následne. Ja som si napr. zisťovala fakulty zamerané na humanitné vedy a tam je šanca dosť mizivá, pretože je tam skutočná tlačenica, a prvé kolo im na naplnenie stačí (napr. na Univerzite Mateja Bela, Fakulta politických vied a MV, tam druhé kolo už nebude, to mám zistené, zo študijného mi odpovedali na mail) Ale ak chceš niečo iné, pekne si obvolaj fakulty/napíš maily na študijné oddelenia( na mail odpovedia tak do 2 dní). Alebo, druhá možnosť, sleduj tlač, tam by sa mali v priebehu tohto mesiaca objaviť fakulty s 2. kolom Každopádne, držím palce... netreba sa vzdávať a dávaj si pozor na termíny, to by malo byť jasné
@deadfancy pohodičkaaa aj ja som pozerala, a absolútne nič tam nie je som si chcela dať druhú VŠ ale som sa nejak veľmi neskoro zobudila takže pravidelne si tú stránku sledujem či tam niečo nepribudne náhodou
@princessofrock ja som si dala len fyzioterapeut v SUZ v BB a spravila som chybu. Nezobrali ma ale napisala som odvolanie snat mi vyhovuju lebo moj znami vravel že vždy si nechaju aj tak pár volných miest pre istotu co sa týka odvolaní a prestupov atd a ja strasne chcem byt fyzioterapeut a už sa neda len externe tak si idem dat toho dubceka do trenčína ošetrovatelstvo ak ma nezoberu a pojdem tam a preetúpim
@paradoxa vieš, dnes keď si dá každý tak min. 3 prihlášky, tak je všade tlačenica, presne- počkaj, čo v tej BB, a keď nie, hneď si vypíš prihlášku do toho Trenčína, tam máš čas do 31.8.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov