Raz som dala 50! lebo som šla do značkového salónu- a to mi len podstrihla konce... Najmenej som dala nulu, lebo ma strihala sesternica... Ale v kaderníctve to bolo za 10 a kaderník bol fakt týpek, len mu robilo problém strihať a zároveň rozprávať Ešte mi aj spravil vlnky kulmou a úplne sa v tom vyžíval.
30 mi príde ok suma, keď je kaderníčka milá, šikovná a nič sa ma nevypytuje... K takej teraz chodím ^_^ Predtým som chodila k jednej hluchonemej, aj tá bola super.
Asi 50 za farbenie aj strihanie, samozrejme som uz k tej kadernicke nikdy nesla, pride mi to desne predrazene :/ Obvykle platim za strihanie/+farbu 30-40 eur.
Ale tak ja mam dlhe vlasy a obvykle si ich davam strihat (na postupno) aj farbit naraz, takze ma to poslednou dobou skoro vzdy vyde na 40. Aj tak sa mi to zda desne drahe, hm... A pritom su to obycane "sidliskove" salony s relativne nizkou cenou a farbou Matrix, ktora by mala vyjst lacnejsie. Ale nejak sa mi nedari velmi najst kadernictvo, kde by to stalo pod 40...
@zelinka teraz si az citam aj tvoj koment, ze tiez chodis na sidliska mna to vsak aj tam pride velmi draho :/ asi kvoli tomu farbeniu a komplikovanejsiemu strihu, hm...
Dávam 20 pravidelne a neľutujem ani cent. Som rád že sa ten Barber biznis tak rozmohol na slovensku.... kedysi som chodil k dievčatám do domu služieb za
3-4 eurá a aj to tak vyzeralo...
@azizi tak ja som aj rozmýšľala nad farbením, ale bojím sa odrastov takže stále použijem doma len ten šampón na 24 umytí a nafarbí ma mama a som s tým zatiaľ spokojná
@zelinka ja som na odrasty zacala pouzivat taky jednorazovy sprej a celkom to funguje. Inak ten sampon je prosim akej znacky? Staci si to normalne len vmasirovat do vlasov ako bezny sampon?
@azizi sú to Palette hej normálne vmasírujem počkám cca 25-30 minút (už neviem presne koľko) a zmyjem a vydrží to podľa toho koľko umývaš postupne sa to vymýva a v podstate každý týždeň máš iný odtieň vlasov a za cca 2 mesiace svoju starú farbu ale tak neviem či by si bola spokojná, ja nie som veľmi náročná čo sa toho týka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
väčšinou za to dávam len svoj spánok (vždy si to zmyslím v noci, keď by som už mala spať a nie, nemôžem to odložiť) alebo trochu svojich nervov
alebo cudzích, ak strihám niekoho iného a nie som si istá, či to dobre dopadne a vyjadrím svoje obavy nahlas
30 mi príde ok suma, keď je kaderníčka milá, šikovná a nič sa ma nevypytuje... K takej teraz chodím ^_^ Predtým som chodila k jednej hluchonemej, aj tá bola super.
3-4 eurá a aj to tak vyzeralo...