verite na druhy zivot???? (t.j. ze ked umriete tak sa zasa narodite) ja na to verim a stale na to myslim ze co je po smrti ci existuje nejake nebo a tak... ja viem ze nikto na to newie odpovedat ale zaujimali by ma vase nazori
Ja verím,musí tam niečo byť.Nemyslím si však,že by nás čakalo nebo kde budú anjelikovia alebo peklo kde budú čerti..ale rozhodne viem,že smrťou umiera len naše fyzické telo.Každý musíme mať istú vnútornú energiu ktorú milo nazývame duša.Veď preboha..ak by sme nemali dušu..nebol by život..veď predsa dnes už dokážeme vytvoriť čokoľvek...prečo nikto nedokázal vytvoriť človeka? Myslím umelo? Každý máme tú svoju dušu ktorá ostáva a presúva sa z obdobia do obdobia..z roku do roka..z jedného života do druhého..veľmi veľa som o duši pochopila v učení o čakrách..pozri si to..je tam nádherne vysvetlené všetko o našich vnútorných silách...a logicky mi to tiež sedelo Viem,že po smrti nič nekončí...len sa staneme neviditeľných...ale len pre tých živých..lebo živé ľudské oči často nevidia to,čo je podstatné.
@crazygirl227 má v niečom pravdu. Doteraz sa v stroji nepodarilo vytvoriť život a tak isto sa nepodarilo vytvoriť umelého človeka - inak robota. Ja som pojem duša pochopil tak, že je to niečo, čo mi nikto nemôže zobrať, to som vlastne JA!
Myslím, že určite áno. Predsa sa to len tak nedá. Zhasnúť život. To je úplne nepredstaviteľné. Zaspíme navždy? Už nikdy nič nepocítime?...Toto je taka fylozofická otázka ...no fakt sa neteším na starobu. Ale a existuje niečo ako druhý život tak potom sme všetci budhovia.
Pýtala som sa farára ,,čo je po smrti?"
a on povedal, že je to nejaký stav, zdá sa ti, že ten stav trvá hrozne krátko ale je nekonečný. Ae veľa som z toho nepochopila. Lebo ten ,,krátky stav" sa niekedy skonči?..potom sa mi to bude znaď, že je krátky
Žiadny druhý život neexistuje. Reinkarnácia je blud! Život máme len jeden.
Ako si žil tu na tomto svete podľa toho budeš žiť aj vo večností. Sú iba 2 možnosti nebo alebo peklo. Toto sú konečné večné destinácie pre všetkých ľudí – určené podľa toho, či človek uveril v Ježiša Krista ako jediného Spasiteľa, ktorý ho zachráni od hriechu.
nepočúvaj psychopatov ako @martinm a utvor si vlastný názor. Idiotov ktorý si myslia že len oni majú pravdu je na svete až príliš. A rozhodne by som neprikladal ŽIADNU váhu niekomu kto sa musí schovávať za anonymným profilom. Trápne.
A čo sa týka tvojej otázky, chcem tomu veriť, nepáči sa mi predstava že nás to vypne a koniec.. a zo všetkých tých alternatív mi príde reinkarnácia aj najlogickejšia Nehovoriac o tom že aj kresťania oficiálne verili na reinkarnáciu asi do 4tého storočia keď ju nejaký páprdovia zatrhli na ktoromsi koncile
Mishell888 povedala bohužiaľ túto absolútnu hlúposť: a zo všetkých tých alternatív mi príde reinkarnácia aj najlogickejšia :- Nehovoriac o tom že aj kresťania oficiálne verili na reinkarnáciu asi do 4tého storočia keď ju nejaký páprdovia zatrhli na ktoromsi koncile Sorry neber to v zlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pýtala som sa farára ,,čo je po smrti?"
a on povedal, že je to nejaký stav, zdá sa ti, že ten stav trvá hrozne krátko ale je nekonečný. Ae veľa som z toho nepochopila. Lebo ten ,,krátky stav" sa niekedy skonči?..potom sa mi to bude znaď, že je krátky
Ako si žil tu na tomto svete podľa toho budeš žiť aj vo večností. Sú iba 2 možnosti nebo alebo peklo. Toto sú konečné večné destinácie pre všetkých ľudí – určené podľa toho, či človek uveril v Ježiša Krista ako jediného Spasiteľa, ktorý ho zachráni od hriechu.
nepočúvaj psychopatov ako @martinm a utvor si vlastný názor. Idiotov ktorý si myslia že len oni majú pravdu je na svete až príliš. A rozhodne by som neprikladal ŽIADNU váhu niekomu kto sa musí schovávať za anonymným profilom. Trápne.
A čo sa týka tvojej otázky, chcem tomu veriť, nepáči sa mi predstava že nás to vypne a koniec.. a zo všetkých tých alternatív mi príde reinkarnácia aj najlogickejšia Nehovoriac o tom že aj kresťania oficiálne verili na reinkarnáciu asi do 4tého storočia keď ju nejaký páprdovia zatrhli na ktoromsi koncile