Má už niekto skúsenosti s oboma intrákmi v BA? Uvažujem si podať žiadosť na Družbu (Kedže doteraz som na Mlynoch)...Kde je podľa Vás lepšie? (nielen spoločenský život, ale aj úroveň bývania). Ďakujem
Ja som vlani bývala na átriákoch a tento rok som na družbe. Podľa mňa tam až taký veľký rozdiel v úrovni nie je. Na družbe je rozhodne väčší klud,máličko chodbovíc,až žiadne,len občas je tam hluk,ked niekomu prepne a je dosť počuť Casey,ked bývaš v tom bloku,čo je bližšie a máš na tú stranu otočené okná. A nepária sa tam mačky po nociach. A je tam jednoduchšia MHD,lebo odtial ti idú električky kam potrebuješ a nemusíš presadať ako ked ideš z mlynov 31 a 39. Lenže mne sa tam napr nepáči,že sú tam koberce v izbách,lebo vedia dosť smrdieť. Tak isto tam mám väčší problém dostať sa do kúpelne,aj ked nás je tam len 5 na ňu a na átriákoch nás bola celá chodba. Ale to je tým,že na átriákoch v tej sprche človek nemá čo robiť,tam sa proste len rýchlo osprchuješ a ideš,nemáš viac čo riešiť,bo tam nie sú umývadlá,ani zrkadlá,tak sa tam nikto nezamyká a nefintí. (umývadlá a zrkadlá sú v izbách - neviem kde bývaš,lebo na výškovákoch je to zas inak a tak... ) Tiež sa mi nepáči,že sú tam micro-mini chladničky pre 5 osôb,fakt je tam problém niekedy pomestiť sa. :/ A priestory na šaty sú tiež dosť obmedzené. (to sú ale len také trápne babské problémy,ktoré sa dajú vyriešiť ) Tiež pre porovnanie,na družbe sú návštevy do 23:00 a na mlynoch do polnoci. Na mlynoch to rozhodne viac žije,ale pokial máš dobre otočenú izbu,vyspíš sa aj tam. A tak dalej... Ono to aj tak najviac záleží od toho,čo tebe viac vyhovuje,či klud,alebo život a tak. No a samozrejme aj od spolubývajúcich. Ked si sadneš s kočkami na izbe,vyspíš sa aj v pivnici,ked nie,tak môžeš bývať aj v neviem akom luxuse,aj tak ti tam nebude dobre...
ja praveze urobila na opak..tento rok na Druzbe, ale chcem ist do mlynskej na 100%..neviem na druzbe mi vela veci chyba ako uz spomenuta jedalen, taky ten studentsky zivot - vela kludu na mna tam je, potom tie koberce co su tam to je dost humus...aa tiez net len par poschodi..ale tak ja aj tak schytala aj dost blbe spolubyvajuce takze aj to robi svoje..
@wallta ďakujem, za podrobný opis, z tejto stránky to viem porovnať, ja som na manželákoch, čo je relatívne kľud, spolubývajúca v pohode, ale asi som moc náročná, ale fakt potrebujem ten kľud a pre to obetujem aj tú jedáleň ale vďaka...
a @trapnakoca ach koberce, tomu verím, že to nie je nič príjemné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a @trapnakoca ach koberce, tomu verím, že to nie je nič príjemné...