@wolskeoko nie diky, mám voči tomu averziu.....a zmýlil si si pojmy s dojmami- ja v sebe nenávisť neživím, ja som len netolerantná voči sprostým ľuďom.
@klaudiqaaa musi to byt tazke, ked su okolo vsetci sprosti, len ty si lietadlo A vobec, k comu averzia? Ja mam averziu k ruzovej a neodcudzujem ta koli tomu.
@denisska predstav si že ked sa niečo dáva na lekársky predpis tak to lieči ...... a nie nezomrel zisti akú dávku thc a v akom čase by si musela dosť do tela aby to bola smrtiaca dávka a či je v možnostaich človeka to vôbec dokázať ..tak ako sa upiť k srmti napr
@denisska dobre no myslím tým, že určite je v nejakej miere škodlivá ale nie až tak ako alkohol pri ktorom ľudia umierajú, ale každopádne tráva nie na každý deň - to odcudzujem ale ak si niekto dá naozaj že raz za čas tak nemám nič proti a vtedy to nieje škodlivé (nehovorím o 15ročných deckách)
@barky narozdiel od tých 15 ročných nehúlim a o mojom veku nemáš ani tušenia tak nehovooooooooooor
a vieš že u 15 ročných to má zlý vplyv na mozog keďže ho majú ešte vo vývoji, čo ty na to ? tak som to myslela, len ty zas ako vždy si tomu neporozumel asi budeš mať niečo ...
@crazykdi súdim ťa podľa toho čo píšeš to sa neguje s tým, že nič neviem. taktiež mám dôvod nazývať sprostého niekým, kto napíše že tráva nie je droga. keď sa ti nepáči choď sa zabiť.
@firestorm@22 s tymi liecivymi ucinkami to je diskutabilne. Jedine vo velmi malom mnozstve a aj to v ramci ineho sposobu uzivania ako fajcenie.
Mozno tak jedna pedesiatina z toho co sa prepisuje sa da pouzivaj za zdraviu prospesne a nezavadne, LEN... preto sa to nikdy nedava zdravemu cloveku, len cloveku co ma volaku silnu chorobu ktora uz nejde vyliecit a ani zlepsit stav a nasledok choroby je smrt a to len na zmiernenie subjektivneho priznaku ako "oblbovak".
@mefistofel tak aby to nebolo diskutabilne, doporucujem do googlu zadat "site:osel.cz marihuana" a prezriet si jednotlive clanky. Vyjde ti z toho, ze je lieciva, ale ako kazdy iny liek ma neziaduce ucinky. Dokonca mozno budes prekvapeny sirokymi moznostami vyuzitia.
@klaudiqaaa ty sa so mnou nebavis? uz ma nelubis? Hejtujes tu ludi, to neguje tvoj vyrok, ze niesi plna nenavisti
@wolskeoko zase si si zmýlil pojmy s dojmami, neprekvapuje ma to vzhľadom k tovjej onteligencii... preto som napísala, že škoda reči,, hádka s tebou mi absolútne nič nedá.
@barky To bolo slabé ja si sem dám čo chcem snáď nie? hah.. jasné a som inak strašný vyhulenec dávam to tu verejne najavo SOM ZÁVSILÁÁÁÁÁ čo ešte? nech sa zasmejem
@wolskeoko nie nie, kazdy liek nema neziaduce ucinky ale to je jedno. preto pisem ze len v malom mnozstve sa to ma uzivat a hlavne inym sposobom ako fajcenim.
a hlavne ta stranka takze teraz si spravim stranku napisem tam ako dychanie vduchu skodi a napisem tam vyraz "je to vedecky dokazane" tak okamzite teraz musis prestat dychat a zadusit sa?
nie len pre nic za nic sa dava tato droga len ludom ktory maju len urcitu dobu do smrti kvoli chorobe, alebo maju silne depresie ze by niekde uz davno spachal asi samovrazdu a nikomu inemu, preto lebo je to take zdrave.....
Vies kolko XY emulgatorou co sa pouziva je pisane ze zdraviu nezavadne a pritom testy na potkanoch a mysiach a inych zvieratach sposobili ze mali rozne nadory a ine choroby a pritom sa dal zaver ze je to uplne bezpecna latka?
pokial si z toho budes robit caje pripadne mozno aj tinkturu, tak nech sa paci, inu konzumaciu neodporucam.
@crazykdi ziadne take, ona sa zabijat nemoze!!! potrebujes mat ukazkovy priklad ruzovej blondinky s civavou na rukach, ktora je stelesnenou inteligenciou!!!
@klaudiqaaa neviem ako teba, ale mna vtipy o blondinkach nerajcuju, tak s tym honednim ti nevyhoviem
@mefistofel jasne, k tomu treba vapo, alebo vytvorit fenixove slzy. A ako sry, ale ked si spravis stranku ako je stranka osel a dokazes ju zvladnut na takej urovni ako je osel, tak neviem co tu robis. To nie je ziadne bulvarne tech.sme.sk, ale seriozna stranka, ktora sa zaobera vedeckymi studiami. Osel je len skratka, ale holt lahsie raz vidiet ako 100x o tom citat. Najdes tam aj linky na konkretne studie ci clanky popredych vedeckych casopisov. Tak len tolko k tvojej vedeckej stranke.
A kym si neprecitas aspon par clankov z toho, co ti google vyhodi, tak sa so mnou na tuto temu ani nebav, pretoze mame medzi sebou vedomostnu priepast
@woslekeoko pozdravuje ťa ružová blondínka a hej, som na to hrdá keď sa ti nepáči načo mi furt vypisuješ??,
moja čivava má evidentne viacej rozumu než ty, lebo keď mu poviem, že nesmie, tak to nerobí... tebe ešte koľkorát budem musieť povedať, že ma netaguj????
@klaudiqaaa Tak prepac, ze som napisal, ze sa nemas zabit. To je fakt strasne kolko nenavisti je v tebe. Co sa ti stalo dievca? Preco tak nenavidis vsetkych, co ti nelezu do prdele?
Tvoja civava nevie citat, takze ked jej napises, ze nesmie, tak to nepochopi. Tak neplet hrusky s jablkami Som ti snad neprijemny?
@wolskeoko mas pravdu, mame medzi sebou velmi velku vedomostnu piepast , ty citas len o dobrych pozitivnych ucinkoch v tom je ten problem.
napis mi jeden pozitivny ucinok tejto drogy a ja ty napisem niekolko inych latok ktore maju niekolko nasobne lepsi ucinok v danej oblasti.... Nejede len o tom kolko to ma dobrych ucinkou, ale aj o to ze su aj niekolkonasobne lepsie veci....
Tliachas picoviny, pretoze by som asi nepisal o nepriaznivych ucinkoch, keby som o ziadnych nevedel. Ale ja som o nich pisal a keby si neni lenivy a prezries si len nazvy clankov, ktore by ti google vyhodil, tak by sme sa sem nedostali. Tak prekonaj svoji lenivost, ja ti sem linky naukladam, precitaj si a potom sa ozvi. Vacsinu z nich, ak nie vsetky som cital a ked to nebudes pokladat za seriozne, tak potrav lenivu hlavicku a klikni si na odkazy pod clankami, to su zdroje murko
@tasha5 jasne že hej ale to bolo len tak raz za mesiac keď som chcela vypnúť, ale odkedy som ukončila vzťah s prekureným shizofrenikom mám voči tomu averziu a už mi je z ľudí čo bez toho nevedia týždeň vydržať zle....
@klaudiqaaa@72 ludi co bez toho nevedia tyzden vydrzat a kazdy hovori ze to vobec neni navykove najviac sa mi pacia ludia co to hovoria a fajcia to uz roky
@mefistofel mne to nemusíš hovoriť, ja som chodila s človekom "ktorý na tom neni absolutne závislý" a preto mi klamal každý druhý deň kde / s kým je pomaly 2 roky....a ďalší skončil na psychiatrii a nakoniec sa hodil z ôsmeho....
@wolskeoko minusi su dost zle na to ake to ma len plus ked v porovnani sa da ten "plus" liecit aj inym sposobom. Vazne nevidim dovod uzivat ju v akelkolvek forme, ci uz kvoli kratkodobym ucinkom alebo celkovo.
@mefistofel no len co sa tyka minusov, tak je to same mozno, zrejme etc. Takze who knows? Prave preto som marihuanu prirovnal k liekom, pretoze lieky sa casto dostanu na pulti v lekarnach skor ako sa dake neziaduce ucinky zistia.
@wolskeoko co sa tyka plus, to iste sa da povedat je to same mozno .
lieky sa testuju na niekolkych testovacich subjektoch ktory s tym testom suhlasia, sice viacmenej v tejto dobe staci jeden testovaci subjekt a moze sa dat do obehu
zas a znova tema o drogach a ako vždy sa to zvrhne k tomu či je trava droga alebo nie.. šak každy ma naňu iny názor ako napr. aj na alkohol, cigarety ..... tak to zas neriešte
@antifunebracka máš lahké tažké drogy ganja sa neužíva tak ako fet zas ťa musím poučiť ale ked každá droga potom sú feťáci aj tí čo fajčia a pijú chlast jop? boduješ
@antifunebracka no nic, len mi prislo trhnute "zas tieto argumenty, ze alkohol je drogaalibizmus, ktori pouzivaju vzdy len fetaci" nepouzivaju to len fetaci, pouziva to kazdy sudny clovek....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
@nemammeno ... držať som pri sebe nedržala ...
nechcem mať problémy ...
a alkohol je podľa mňa dosť tvrdá droga a je legálna
nikotín je tiež veľmi návykový, škodlivý a je legálny
marihuanna je síce škodlivá určite, ale nikto naňu nezomrel ako pri alkohole zomrie ročne nvm koľko ľudí a dokonca má aj liečivé účinky ...
vypi ich 10, celú noc pretyčkuj,
chod baliť čajočku v smradlavom tričku,
vyvoláš potičku a dostaneš po líčku,
ja zapalim zelenu paličku s trávičkou,
bavim sa dobre s vysmiatov tvarickou,
s chuťou sfajčim, nenecham nič,
tvoje zákazy sú zbierka učebníc,
kriminálnik ten čo fajčí trávu,
boja sa luďom povedať pravdu,
okolie sa dusí, múdrosti okolo,
má informácie z pred 30 rokov..
@wolskeoko nie diky, mám voči tomu averziu.....a zmýlil si si pojmy s dojmami- ja v sebe nenávisť neživím, ja som len netolerantná voči sprostým ľuďom.
veta za sto bodov
napísala 17 ročná..čo mala včera ešte 16...vrieskam
a vieš že u 15 ročných to má zlý vplyv na mozog keďže ho majú ešte vo vývoji, čo ty na to ? tak som to myslela, len ty zas ako vždy si tomu neporozumel asi budeš mať niečo ...
nuž kto "nedržal" (patrí sem aj alkohol), nech hodí kameňom.
Žiadne kamene??
Mozno tak jedna pedesiatina z toho co sa prepisuje sa da pouzivaj za zdraviu prospesne a nezavadne, LEN... preto sa to nikdy nedava zdravemu cloveku, len cloveku co ma volaku silnu chorobu ktora uz nejde vyliecit a ani zlepsit stav a nasledok choroby je smrt a to len na zmiernenie subjektivneho priznaku ako "oblbovak".
@klaudiqaaa ty sa so mnou nebavis? uz ma nelubis? Hejtujes tu ludi, to neguje tvoj vyrok, ze niesi plna nenavisti
Obcas mam pocit, ze sa pri tebe vtipy o blondinkach stavaju tragikomickou realitou
a hlavne ta stranka takze teraz si spravim stranku napisem tam ako dychanie vduchu skodi a napisem tam vyraz "je to vedecky dokazane" tak okamzite teraz musis prestat dychat a zadusit sa?
nie len pre nic za nic sa dava tato droga len ludom ktory maju len urcitu dobu do smrti kvoli chorobe, alebo maju silne depresie ze by niekde uz davno spachal asi samovrazdu a nikomu inemu, preto lebo je to take zdrave.....
Vies kolko XY emulgatorou co sa pouziva je pisane ze zdraviu nezavadne a pritom testy na potkanoch a mysiach a inych zvieratach sposobili ze mali rozne nadory a ine choroby a pritom sa dal zaver ze je to uplne bezpecna latka?
pokial si z toho budes robit caje pripadne mozno aj tinkturu, tak nech sa paci, inu konzumaciu neodporucam.
@klaudiqaaa neviem ako teba, ale mna vtipy o blondinkach nerajcuju, tak s tym honednim ti nevyhoviem
@mefistofel jasne, k tomu treba vapo, alebo vytvorit fenixove slzy. A ako sry, ale ked si spravis stranku ako je stranka osel a dokazes ju zvladnut na takej urovni ako je osel, tak neviem co tu robis. To nie je ziadne bulvarne tech.sme.sk, ale seriozna stranka, ktora sa zaobera vedeckymi studiami. Osel je len skratka, ale holt lahsie raz vidiet ako 100x o tom citat. Najdes tam aj linky na konkretne studie ci clanky popredych vedeckych casopisov. Tak len tolko k tvojej vedeckej stranke.
A kym si neprecitas aspon par clankov z toho, co ti google vyhodi, tak sa so mnou na tuto temu ani nebav, pretoze mame medzi sebou vedomostnu priepast
moja čivava má evidentne viacej rozumu než ty, lebo keď mu poviem, že nesmie, tak to nerobí... tebe ešte koľkorát budem musieť povedať, že ma netaguj????
Tvoja civava nevie citat, takze ked jej napises, ze nesmie, tak to nepochopi. Tak neplet hrusky s jablkami Som ti snad neprijemny?
» img0.joyreactor.com/pics/post/funny...
napis mi jeden pozitivny ucinok tejto drogy a ja ty napisem niekolko inych latok ktore maju niekolko nasobne lepsi ucinok v danej oblasti.... Nejede len o tom kolko to ma dobrych ucinkou, ale aj o to ze su aj niekolkonasobne lepsie veci....
Tliachas picoviny, pretoze by som asi nepisal o nepriaznivych ucinkoch, keby som o ziadnych nevedel. Ale ja som o nich pisal a keby si neni lenivy a prezries si len nazvy clankov, ktore by ti google vyhodil, tak by sme sa sem nedostali. Tak prekonaj svoji lenivost, ja ti sem linky naukladam, precitaj si a potom sa ozvi. Vacsinu z nich, ak nie vsetky som cital a ked to nebudes pokladat za seriozne, tak potrav lenivu hlavicku a klikni si na odkazy pod clankami, to su zdroje murko
+
» www.osel.cz/index.php?clane...
-
lieky sa testuju na niekolkych testovacich subjektoch ktory s tym testom suhlasia, sice viacmenej v tejto dobe staci jeden testovaci subjekt a moze sa dat do obehu