Keby sa mi chcelo taK ti sem napíšem taKý dlhý pre teba nie moc príjemný Koment, že by si až zírala, ale Keďže viem, že ťa zjebe ešte aspoň 20 ľudí taK ti napíšem len jeden holý faKt a síce, že si riadna piča...
@0 ty si az taka hlupa, ze o tom aj musis zalozit diskusiu? mne porazi, si mohla tusit ze ta zato vseti riadne zdrbu...nie len, ze ste s kamoskou urobili riadnu sprostost, este o tom aj musis zalozit trapnu diskusiu! otras
no ty kokso... kočky, vy ste sa ale rozjeli teraz nemyslím dog meat, ale vy ostatné... teda, nechcel by som sa dostať do hádky s niekoľkými babami klobúk dole
Ak dojde holy a vyhecuje sa k normálnejšiemu a originálne konštruktívnemu príspevku, ktorý bude obsahovať viac ako "si pubertálna ****" tak to bude prdel mesiaca
budem ti priat do zivota to, aby sa daky chalan stavil, ci ta privedie k oltaru a tam ti povie nie! Takze mozno si sa chcela pochvalit ale .... ach jaj nemam slov, kedze nechcem byt vulgarny
To si sa akože chcela pochváliť že si sa stavila s kamoškou že si získaš chalana? To akože si myslíš že ti teraz budeme závidieť že aká musíš byť krásna že si ako prvá zbalila niekoho? A druhá otázka: Založila si fórum a teraz už do neho nevkročíš? ty si brzda teda...
(viem že ma teraz dáte dolu za to že nadávam o rok mladšej ale pravdupovediac je mi to jedno )
Ani nazov tohto fora nedokaze vystihnut to, co ste spravili!!! ..a este sa tym aj chvalit, tak to je uz aka DRZOST..Alebo si zase len dalsia pubertacka, ktora si svojimi vymyslami chce iba na seba uputat pozornost??! ...jednym slovom...TRAPNE!
saqq ludkowiaaa nebudte taki... ta mozno sprawila debilinu, ale ta sa stawa, fajn, ta jej normalne treba powedat, ze to sa nerobi, a ne ju tu uplne wypipat do het... co jej to pomoze???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
o čom toto bolo?
Konečne dneska niečo vtipné
Ak dojde holy a vyhecuje sa k normálnejšiemu a originálne konštruktívnemu príspevku, ktorý bude obsahovať viac ako "si pubertálna ****" tak to bude prdel mesiaca
(viem že ma teraz dáte dolu za to že nadávam o rok mladšej ale pravdupovediac je mi to jedno )
Ale no je to ubohe pre boha....koli peniazom...daj pozor ked sa stavite o viac aby si sa s nejakym hned aj nevyspala...
aaa @6 nehadz setky 14-rocne do jedneho vreca
Veď on ti nezakazuje písať ako dement, iba sa pýta, či nevieš písať normálne, čo to má so slobodou prejavu?