Zdravím, veríte na vyvolávanie duchov resp. vôbec na ich existenciu?,stalo sa Vám niečo zvláštne... láka ma to si niečo také spraviť(tabuľka,čísla atď...) ale zase na druhej strane mám pred tým rešpekt ... aký je nato Váš názor?
jedno poviem zvedavosť nestojí zato to skúšať a už vôbec nie sama a najhoršie je to že nemusíš si pokaziť život ty ale môžem ho pokaziť tvojím najbližším že na naich to bude mať vpliv a to je už je silná káva
raz v noci sa u nás doma stalo, že bol strašný buchot, všetci sme sa zobudili a veci, čo bývajú na poličke v kúpelni boli popadané vo vani, pritom polička držala.... ale osobne mám z toho taký pocit, že sa tam niečo prevážilo a celé to spadlo potom čiže žiadny duch
Svět kolem nás je plný duší...tak jak jsem psal o skřítkách a vílách,jsou i lidém,co je vidí a dokáží s nimi komunikonvat..Ostatně bez nějakých znalostí o duších,jen ze srandy,rozmaru či nudy jen tak bezdůvodně se na tento svět nikdo napojovat nemá..NEDĚLEJ TO,neznalý člověk tohle nezvládne,otevře se ani neví čemu a může takhle lehce skončit na psychině!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hej hej, ja verím.. už sa mi stala miliarda rôznych vecí.. takže ja mám dosť veľký dôvod na to, aby som v nich verila..
ja si tiez porobim asi seljake tabulky najlepsie z duralu a budem ich potom selibarskomu o hlavu jebat asi