po smrti ti ostane akurat tvoja dusa, energia ktora sa potrebuje pridat medzi ostatne, rsp. musi prejst cez ten tzv. tunel o ktorom sa tak casto hovori, mnoho z nich si ani neuvedomuje ze je po smrti a preto maju problem sa rozhodnut... ten tunel sa po case uzavrie a ked to ta dusa nestihne, alebo sa nevie rozhodnut, ostane ,,uvaznena`` v tomto svete.... takto vznikli ,,duchovia`` ktorych obcas mozme vidiet....
tunel sa im uz potom neotvori, jedina moznost ako sa tam dostat je, ze im niekto pomoze (ezoterik, ktory ovlada otvaranie tych tunelov, vacsinou su to zasvetenci reiki), alebo si najdu dalsiu dusu ktora prave umrela a ,,zvezu`` sa s nou.... (aj to si najprv musia uvedomit ze su mrtvy a potrebuju sa tam dostat)
preto sa ich aj najviac koncentruje prave v nemocniciach....
verím na duchov, a mám s nimi aj skúsenosti (no nepamätám si to), moja babka zomrela asi 2 mesiace predtým ako som sa narodil, a keď som mal asi rok tak som každú jednu noc o polnoci plakal- na minútu presne, a keď sme dali vysvätiť dom tak to prestalo
hej ..ale ked si predstavis slovo duch...je to hrozostrasne ...nevem nazvala by som ich inac ...anjeli ??....podla toho akych duchov myslis ...ked ich myslis ako duse tak tie podla mna existuju ale nemozeme ich vidiet ani pocut ...nic a ti spominany anjeli a zly anjeli- diabli ...tak to su tie pripady ked napr. na fotkach ich vidno ..ale podla mna nic take nemoze cloveku ublizit ...mozno ked by si sa poksal o dajake hovadiny ako je vyvolavanie duchov ...aj to pochybujem...inac ja som taku fotku sa ,,duchom" videla ..a trosku som potom nemohla zaspat ..ne ze by to bolo desive jak to vyzeralo ale vela som nad tym rozmyslala
však to je jasné, s duchmi, hlavne so svojim sme stále, všetci duchaprítomný, no až na tých bezduchých. pomyslite si na niekoho v duchu, a zrazu ho vidíte, počujete cítite.. čo je to čo vidíte a počujete?
stretnutie s duchom by bolo urcite menej strasidelnejsie pozeranie na jedneho spoluziaka...ale ne teraz vazne verim ja som sa nestretol s tym ale moj oco ano
kto veri a snazi sa tim zaoberat vie ze duchovia sa "NIKDI" neobjavuju na fotkach ani vo videach ako konkretne osobi vecsinov sa objavuju ako skvrni alebo rozmazane postavi konkretnu postavu sa vam podari zachitit iba ak cez zrkadlo alebo cez nevem ako sa vola ten fotak co pouzivaju lovci fotografii duchov a ak cete zachitit uz len skvrnu mozete iba cez blesk vzdicki som cital fora a pozeral fotki inich rodin ale vcera sme boli na pohrebe a dali nam fotko staru asi 50 rokov a ked som si ju poriadne obzrel zistil som ze je tam zachitene nieco co nieje normalne sice paranormalne cez leto sa chistam cestovat tam s kamaratom ktori sa tiim tiez zaobera a potom vam dam vediet a ked zachitime na fotkach nieco tak to daeme na internet xD takze drzte place
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tunel sa im uz potom neotvori, jedina moznost ako sa tam dostat je, ze im niekto pomoze (ezoterik, ktory ovlada otvaranie tych tunelov, vacsinou su to zasvetenci reiki), alebo si najdu dalsiu dusu ktora prave umrela a ,,zvezu`` sa s nou.... (aj to si najprv musia uvedomit ze su mrtvy a potrebuju sa tam dostat)
preto sa ich aj najviac koncentruje prave v nemocniciach....
tolko k ,,duchom``