Ja na to verim...sice sa mi este nic podobne nestalo ale nerobim si z toho srandu...nikdy netreba pokusat osud lebo to na konci nemusi byt taka prca Ale zas verit babam v casopisoch ze ich o polnoci zobudila mrtva babicka tak to asi nie
Zatiaľ som na žiadneho ducha nemal šťastie - ale nejako mi osobé stretnutie s týmito bytosťami nechýbajú pretože neviem či by som kvôli tomu neskončil ako nejaký cvok na psychiatrii.
No ja na taketo vecicky verim..A tiez na vyvoavacky duchov a take veci by ma nenahovoril asi nikto..par x sa mi zdalo ze nad mojou postelou niekto stoji a ma zrychleny dych ked som sa pozrela tak nikto tam nebol potom som len pocula ako niekto otvara v obyvacke dvere a zatvara stale dokola..uz len s toho som bola vyklepana..
peter_piper okamzite to tu popis a ak nie tak aspon nejaku tu tsku mi posli ja som taka zvedava..
no hej suhlasim s prispevkom 18. ze tie veci z casopisov su blbosti (inak, vsimli ste si ze v kazdom prispevku sa objavuje babka?
a ..kupila som si knihu "true ghost stories from aroun the world" a fakt ako.. verim..je tam doost vela pribehov, dost zaujimavych.. a navyse sak nepozerate verte neverte..jasne ze posmrtne veci existuju
viete tco ja na to verim..nikdy som neverila,ale pocase ako som pocuvala pribehy od ludi,a tak,a spojila som to s mojimi pribehmi co som zazila este ako malinka,zacala som verit......ved prave minulu noc ci kedy,bolo ukrutne ticho v noci,ani hovno vo wc sa nepohlo.a zrazu uz len pocujem ako niekto tuka na klavesu!ludia,ja som bola ako obarena,a nevedela som kvoli tomu zaspat!!
alebo aj ked som bola malinka,a bol den pred stedrym dnom,tak som sa v noci zobudila na ukrutne hlasny piskot a la striga..jezisi,ale vtedy som este nevedela ze co to,takze som isla do obyvacky a ja ze co to je,bo vo vianocnom stromceku sa nieco chulilo..mno pomooc,jaka odvazna som bola.a teraz?uz len ked pocujem daco brutal,schulim sa do klbka!!!
btw:Ak by niekto chcel vediet viac takychto a zaujimavejsich strasidelnych pribehov,napiste TS!!!
no verim ze su nejake paranormalne javy ktore sa nedaju vedecky vysvetliť ale take že duchovia Boh,ufo to som skeptický, a teraz mi napadlo niekedy sme sa na fyzike učili newtonow zákon zachovanie energie-energia nevzniká a nezaniká, ale sa len premieňa z jednej formy energie na druhú formu energie či na iné formy energi /wikipedia/ nemohlo by to nejako súvisieť s týmy ,,duchmi,,?
myslim ked zomrieme že nebudeme existovať ako ludia nepojdeme do nebicka ale budeme tu a v nejakej inej -neznámej - forme energie ? mozno trepem mozno nie, to mi len tak preletelo hlavou
Raz som bola z kámoškou a kamošom von (a to už bolo skoro večer) a išli sme pod rampu (tam niekde bývam ja) a pod rampou sme počuli ako keby niekto hovoril:Miškooo,Miškooo...Tak rýchlo sme utiekli sa skrýť do našej skrýše pod rampou a sme počuli niekoho,kto chodí po rampe hore tak sme utiekli na stranicu a tam sme nad kopcom uvideli niečo biele čo sa pohybovalo a my sme si mysleli,že to biele držali naši mrtvý bratia,ktorý sa volali davidi ale len mojeho kamoša brat je mrtvý a aj môj ale NAJSTAšIEJ kamky brat žije a to biele mohol byť tzen miško
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
prerabali sme tam 400 rocny dom co kupili
a spali sme vonku v stane na zahrade.
te veci co sa tam diali v noci nechcite zazit ludia
A verite ze ked vyvolavate duchov tak sa takmer VZDY nieco strasidelne stane?
Ja ti neviem, ani to nebudem skusat.
no hej suhlasim s prispevkom 18. ze tie veci z casopisov su blbosti (inak, vsimli ste si ze v kazdom prispevku sa objavuje babka?
a ..kupila som si knihu "true ghost stories from aroun the world" a fakt ako.. verim..je tam doost vela pribehov, dost zaujimavych.. a navyse sak nepozerate verte neverte..jasne ze posmrtne veci existuju
a ja ti to potom napisem
alebo aj ked som bola malinka,a bol den pred stedrym dnom,tak som sa v noci zobudila na ukrutne hlasny piskot a la striga..jezisi,ale vtedy som este nevedela ze co to,takze som isla do obyvacky a ja ze co to je,bo vo vianocnom stromceku sa nieco chulilo..mno pomooc,jaka odvazna som bola.a teraz?uz len ked pocujem daco brutal,schulim sa do klbka!!!
btw:Ak by niekto chcel vediet viac takychto a zaujimavejsich strasidelnych pribehov,napiste TS!!!
myslim ked zomrieme že nebudeme existovať ako ludia nepojdeme do nebicka ale budeme tu a v nejakej inej -neznámej - forme energie ? mozno trepem mozno nie, to mi len tak preletelo hlavou