ved jasne ze hej v kurhu duchovia duchovia ak ste tu a zaruky sme sa drzali a vzdy mi bolo smiesne a popritom som sa bala a vzdy som nieco uvidela ked sa bojim si namylsam a ostalo mi to dodnes..
hej. Viackrát. Podarilo sa len raz. Keď sme vyvolávali prostredníctvom veci menom ouija (witchboard)... prebiehalo to tak, ako malo a dozvedeli sme sa fúru vecí, i keď niektoré nedávali zmysel, ako napr. kamarátka sa pýtala, či niekedy uvidí jednu kapelu. Odpoveď bola Nepea. Takže asi toľko k tomu. Inak sám seba obdivujem, že som to pri svojom strachu z duchov zvládol zvládol
Mi sme s kamoškami vyvolavali duchov ked sme mali 10rokov......najprv sme si robili srandu,zhadzovali sme nejake veci na zem aby bola sranda...proste neverili sme na to...až ked sme začali vyvolávať krvavú merry....doteraz neviem kto to vlastne je....(vie niekto kto to je krvava merry???)chytili sme sa za ruky,zatvorili oči a začali sme ju vyvolavat...nebudem hovoriť čo sme hovorili lebo už teraz mi behaju zimomriavky po tele.Opakovali sme to asi 5x...nič sa nedialo....otvorili sme oči a začali sme sa baviť o uplne iných veciach....potom sa to začalo....s ničoho nič sa začal hýbať zaves...povedali sme si ok,može to byť prievan aj ked všetko bolo pozatvarane a vonku bolo krásne....bavili sme sa dalej....zrazu sme začuli ako niečo buchlo vedla v izbe.....ale žiadna z nás sa tam neodvažila ísť pozrieť!!!!našťastie prišla kamoškina babka......povedali sme jej čo a ako...jedine čo nam na to povedala,bolo že to sme nemali robiť.....že do konca života nebudeme mať pokoj!!!!zostali sme ticho....ani jedna s nás nedokazala vydať ani len hlasku....potom sa vrátila babka z vedlajšej izby a priniesla svätý obraz,že ležal na zemi.....to bolo asi to čo buchlo.....už som mala toho dost...zobrala som sa a isla vo odtial....sedeli sme na verande...boli sme v šoku,nemali sme slov...až ked zrazu začalo hrat radio....z ničoho nič...odvtedy sa stalo ešte vela podivnych veci,ale už nechcem na to spomínať.....niektorý si možu myslieť že si vymyslam alebo som šibnuta.....ale tí ktorí vyvolavali duchov,vedia o čom hovorím.....keby sa dal vratiť čas,nikdy by som to nerobila....nestojí to za to!!!!není den kedy by som nemyslela na duchov,alebo ma niečo nestrašilo...a ked už máte odvahu vyskúšať to,nech sa páči,ale uistujem vás,že do konca života nebudete spavať v klude!!!!(kamoskina babka mala pravdu)!na jedine čo by ste nemali zabudnuť,ked ich už vyvolate,je odvolať ich!!!!!ked už ste ich raz zobudili,mali by ste ich aj odvolať,nech maju pokoj,lebo vi ho mat nikdy nebudete!!!!mi sme ich neodvolali a teraz su tu stale so mnou!!!!!!!
nooo..neviem duchov by som za ziadnych okolnosti vyvolavat nechcela lebo viem co by to mohlo znamenat...hoci trochu to aj laka stretnut takeho ducha nebudem radsej robir blbosti :/
s tymto sa netreba hrat. ked je niekto na druhom svete, bud to pride sam lebo nieco potrebuje alebo ho nechajte tam. ked otvori dvere, nemusi nimi prejst len on.
Čaute chcel by som vás poprosit či by ste mi dáko nepomohly . Raz sa mi sníval sen že som bol na chodbe a videl som tien a vydel som ducha. V tom som sa zobudol a posadil som sa na postel. Oproti mne sú dvere a asi o 20cm viac sa otvorili bol som z toho v piči! A potom som videl čiernu postavu ale nepozerala sa namňa stála tam asi 5 sekúnd a potom zmyzla. Budil som aj ocina ale nič. Porosím napíšte mi niečo k tomu ktorý tiež dakedy dačo zažili. Ja si nerobím srandu! Ďakujem
Prosím vás možete mi pomoct ? my s kamoškami a s kamošmi sme vyvolávali duchov prvý krat poobede asi o poL 1 v kamošovej bráne boli sme tam ja ,klaudia,ema,tamara,a ivo . Bali sme sa držali sme sa v kruhu a za ruky. v strede bola sviečka . zapalena kľúče , kluče2,mobil a obal od keksu keby duch chcel hýbat.. prv sme zavreli oči a ja som hovorila: Privolávame ta duch samari medzi nás.. 3 x som opaovala a otom sme počuli buchot... a potom 2 krát .. sme ale v takom čiernej budovke z hora bolo vydno polku neba ......... a tam sme vyvolávali atam nič myslíte že sme nieoho vyvolali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
strašne sa bojím takých vecí
A odvtedy radsej nie
stalo sa to, ze kamaratka naschval zhodila knihu zo stola aby v nas vyvolala zdesenie. duchaplne travenie casu. doslova lol