no je tu strasny bordel, niekedy neviem do ktorej temy sa mam vyjadrit, ci do povodnej alebo tej novej ja by som ich asi prelinkovala do povodnej a po urcitom case zmazala
no ide aj o to ze tu bude "upratovanie" a hned potom ako tomas dorobi new birdz a pracuje dost na tom podla mna... cize je mi to jedno zatial aky tu je bordel aj tak si vzdy pozrem co chcem a idem dalej
podľa mna treba brať do úvahy ešte jednu vec - pokial sa diskusia napr. diskusia opakuje aj každý druhý den, ale vždy sa nájdu ľudia, čo sú ochotní vyjadriť sa, zahlasovať (samozrejme k téme) tak nevidím dôvod, aby sa s ňou niečo robilo.
Iný prípad je ak sú tam len komenty "to tu už bolo" - hoci je pravda, že veľa diskusií tu už bolo a v snahe vyhnúť sa tomu a vymyslieť niečo originálne sme často svedkami aké podivné ankety tu vznikakú
je pravda, že sú tu rovnaKé ale stáva sa a čoraz častejšie, že tie Komenty a názory sú tam nové.. ja som si minule pozerala napríKlad čo sa týKa pesničieK a hoci je tých tém na pesničKy (najlepšie pesničKy vôbec atď..) veľa, v Každej som našla iné taK možno by sa to mohlo len dáKo spojiť tie disKusie do jednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Iný prípad je ak sú tam len komenty "to tu už bolo" - hoci je pravda, že veľa diskusií tu už bolo a v snahe vyhnúť sa tomu a vymyslieť niečo originálne sme často svedkami aké podivné ankety tu vznikakú