Mal niekto tento lubrikant? Ak áno. Vedel by mi niekto opísať aký je, či je dobrý na masáž tela či nie. A či je potrebné sa po masáži osprchovať alebo či vpije do kože. Diki.
sú dva druhy lubrikantov, na silikónovej, a na olejovej báze. tie na olejovej báze všetky časom schnú a vpíjajú sa, tie na silikónovej vôbec, a treba ich zmyť.
Na olejovej báze sa už lubrikanty dávno nevyrábajú, rozožierajú latex na kondómoch.
To, čo si ty myslel, je lubrikant na vodnej báze. A durexy sú zvyčajne na vodnej báze.
Ale inak, @passarinho durex má super kondómy, lubrikanty sú tak na štyri hviezdičky. Absolútne neporovnateľné oproti normálnym lubrikačným gélom. A to hociaký poriadny na vodnej báze sa dá pekne použiť aj na masáž.
@madiska slečna morská víla: dovošte mi poznamenať, že 6 rokov podľa mňa nie je "dávno", aspoň nie v tomto kontexte. a poďakovať Vám, že teraz sa vďaka tejto Vašej poznámke cítim starý.
Každopádne ďakujem za info, budem sa snažiť pamätať si ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to s tou sprchou bol dufam vtip...
"vpije sa do kože alebo nie?"
sú dva druhy lubrikantov, na silikónovej, a na olejovej báze. tie na olejovej báze všetky časom schnú a vpíjajú sa, tie na silikónovej vôbec, a treba ich zmyť.
Na olejovej báze sa už lubrikanty dávno nevyrábajú, rozožierajú latex na kondómoch.
To, čo si ty myslel, je lubrikant na vodnej báze. A durexy sú zvyčajne na vodnej báze.
Ale inak, @passarinho durex má super kondómy, lubrikanty sú tak na štyri hviezdičky. Absolútne neporovnateľné oproti normálnym lubrikačným gélom. A to hociaký poriadny na vodnej báze sa dá pekne použiť aj na masáž.
Každopádne ďakujem za info, budem sa snažiť pamätať si ho.