Dobrý deň takže mám dusiví kašel par krat som sa skoro zadusil a horučku 39.5 berem antibiotika natieram si plúca masťami pijem rôzne sirupy (grécke finské ) všetky aké su doma na kašel a nič nezabera môže to byť aj zápal pluc ?
ja som mala kašeľ asi 3 týždne - z toho vyše týždňa asi neliečený a po odbere krvi mi zistili dáku virózu, ale keď mi dala antibiotiká, tak mi to prešlo
@schizoofrenik aasi skocim za susedom o poschodie nizsie a mu ten recept napisem na celo ..ten jeho megahlasny kasel nam pravidelne pocut od 22:00 do 24:00 pomaly dennne
@schizoofrenik dik no ...ale nastastie nemm tu odvahu ist za nim dole lebo keby to bol magnetak tak mu ho otrepem o hlavu a to ma z tych cigariet blbec bo chodi kurit na zachod a do nas taha dym...bohuzial som nekonfliktny typ
@vsetkinikyobsadenedoboha noo ja som tiez nekonfliktny typ ale ked to na mna pride dokazem cloveku nalozit (samozrejme verbalne, nejsom ziadny primitiv) tak ze radsej ide plakat do kuta ako by sa mal so mnou hadat xD
fuu no ten sa asi tiez rodil opacnym koncom ked fajci na zachode xD omg de sa ti ludia vobec beru? xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som mala kašeľ asi 3 týždne - z toho vyše týždňa asi neliečený a po odbere krvi mi zistili dáku virózu, ale keď mi dala antibiotiká, tak mi to prešlo
2.Choď k doktorovi!
Pokrájaj cibuľu, zalej medom, vodou, a trochou citrónovej šťavy, nehaj to stáť aspoň 2 hodiny a ptm to jedz.
100% pomáha odskúšané x)
s horúčkami ti to síce nijak nepomôže ale zbavíš sa aspoň kašlania
skús doktora
Môže, nemusí, počkaj pár dní a ak to neprejde, choď znova za lekárkou a trvaj na rengene pľúc a odbere krvy.
a nerobi ti to naschval? nema ho nahrany na kazete? xDD
omg v poohodee zavidim ti takeho suseda xD
to by si uz asi nezavidel
fuu no ten sa asi tiez rodil opacnym koncom ked fajci na zachode xD omg de sa ti ludia vobec beru? xD
i-cka neries bo aj mna uz mota z toho
vravim ze so mnou sa nikto nechce hadat lebo vsetci vedia ze to nema cenu..
ale ak sa nahodou vyskytne niekto kto ma nepozna a nieco sa mu na mne nepozdava tak vyuzijem situaciu a vybijem si na nom zlost xD
a keby aj si spievam toto xD
Predvčerom som dočítala knihu o žene, ktorá ju mala, takže teraz mám sklony označovať každého za nosiča tubery
neposlal Ťa na rontgen? tak sa vypýtaj!
btw kľudne môže ísť aj o také ako je astma a pod