Charlie bol Charlie, ale posledné série s ním mi prišli úplne o ničom, celé to bolo akési zlé, stereotypné a pod.
začiatky s Waldenom boli rozhodne divné, ale postupne sa to dostalo na správnu vlnu a posledná séria (v podstate aj koniec predošlej) bola pre mňa úplne skvelá a mám ten seriál čím ďalej tým radšej... po odchode Charlieho je to rozhodne iné, ale určite nie horšie - skôr mám pocit, že to tomu dodalo "novú šťavu"
videl som pár dielov s Ashtonom. Úplne o ničom. Ako Kelso bol dobrý, ale toto proste nie. Charlieho nikto nenahradí, radšej mali ukončiť seriál. Inak súhlasím s tým, že posledné diely so Sheenom boli suché a tak trochu bolo aj vidieť na jeho hraní, že je celý prefetovaný a dopitý. No tiež tomu nepomáhal fakt, že seriál sa vlastne nikam neposunul, vždy tam boli takmer rovnaké scény a situácie ako z predošlých sérii. Vlastne sa všetky nápady vyčerpali, Jack medzitým dorástol a celé to stratilo šťavu. Ale aj tak to bolo vždy zábavnejšie než s Ashtonom.
je to tazke urcit, lebo kazdy mal nieco do seba, obaja mali taky svojsy sposob vystupovania a kazdemu dali trosku iny humor scenaristi takze tak 50na50, mozno charlie bol o trosku lepsie, ale zas preto lebo hrat v XY viac casti.
....ale uz som to dlhsie nepozeral, to este kazdy tyzden nova cast vychadza?
videla som asi dva diely s hentým a odmietam to ďalej pozerať, podľa mňa to malo celé skončiť jeho odchodom, v najlepšom treba prestať a nie ešte na tom nejak umelo zarábať, mne sa to nepáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
začiatky s Waldenom boli rozhodne divné, ale postupne sa to dostalo na správnu vlnu a posledná séria (v podstate aj koniec predošlej) bola pre mňa úplne skvelá a mám ten seriál čím ďalej tým radšej... po odchode Charlieho je to rozhodne iné, ale určite nie horšie - skôr mám pocit, že to tomu dodalo "novú šťavu"
....ale uz som to dlhsie nepozeral, to este kazdy tyzden nova cast vychadza?
takto... Kutchera mi stačí počuť a už grcám, nie to ešte vidieť a v hentakokm seriály...
a inak asi @10
Ale inak, zaujímalo by ma, ako sa vlastne vyriešila tá výmena hercov ? Myslím v seriáli.