Čo by ste poradili človeku, ktorému ostávajú povedzme dva dni života? Čo by mal urobiť/vidieť/kam ísť? Skúste vybrať jednu vec, alebo maximálne 3 veci, ktoré by ale boli splniteľné v tomto časovom rozmedzí Teším sa na vaše odpovede...
ešte na ZŠ sme išli na túru ... na Rysy a cestou hore sme stretli veľmi starého deduška .. užíval si cestu ako len vedel .. usmieval sa ... hore na chate pod Rysmi ho už brala helikoptéra .. dedko zrejme prišiel dožiť na jeho najmilšie miesto ..... tak ja by som konala rovnako .. išla by som na miesta .. kde som bola šťastná :letim:
1. Bungee Jamping, potápanie, horolezectvo, paragliding... všetky extrémne športy, ktoré by sa dali stihnúť.
2. Cesta okolo sveta za jeden deň
3. Celý druhý deň s láskou... samozrejme všetky tie veci k tomu
kedže pochybujem, žeby som finančne dokázal urobiť niektoré veci ktoré boli odjakživa mojim snom asi by som išiel na nejaký koncert do škandinávie a tam odkvecol
preco by som mala niekomu radit co ma robit v posledne dni zivota? vsak je to jeho zivot, on ma predsa ine predstavy o tom co by chcel zazit. este aby mi aj posledne dni riadil niekto iny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2. Cesta okolo sveta za jeden deň
3. Celý druhý deň s láskou... samozrejme všetky tie veci k tomu