Tak takto....v skratke....môj ex sa po 5 mesiacoch ozval že ma stále má rád a či to nemôžme odznova začať......hneď, f ten istý večer sa mi ozval náš spoločný kamoš....že som sa mu páčila pred tým ako sme spolu chodili s tým ex...a či nekcem dačo poriešiť
aj tak das na svoje pocity neviem co tu chces od tych ludi pocut...a toto hovorim v dobrom fakt nie ako niektori ini co si tu srandu robia ale ja mam fakt niekedy pocit ze ludia uz nevedia sami rozmyslat respektive sa riadit vlastnymi citmi...nikto tu nepozna tych chalanov osobne nevie nikto ako to citis ty ..vies to len ty tak sa tym riad a drzim palce
Preco by si mala vyzerat ako vtierka? hmmmm. Stale len kuka?? Co je on pribuzny rodu kukucky? Vie vobec, ze by si mala o neho zaujem? Niekomu to tak rychlo nepali. Povedz mu to rovno na rovinu ... y potom uz len cakat odpoved v roznych frazach: a co ti hrabe? Si zdrava? .... vela zdaru
Toto mi pripada jak keby sa sem pipenka dosla iba pomachrovat ze aka je ona ziadana, jak sa onu chalani biju a co ja viem co. Uzasne, idu po tebe traja, respektive dvaja a jeden retardovany co iba kuka Zabudni na casi komunizmu, kde chalan musel spravit prvy krok, mozno je hamblivy, a caka na teba. A mozno si hovori, ze paci sa mi jedna baba ale ona len furt kuka
Takze sa zobud. Mi nevieme aky je tvoj ex, aky je ten vas spolocny priatel, a ani aky je ten co kuka Nevieme aka si ty, co ku komu citis , a aky chces vztah. Nevieme nic, nemozme ty poradit. A aj keby sme ty tu vsetci poradili tak das na svoje city.
Takze bud sa tu len machrujes alebo mas vysoky stupen demencie ked sa na taketo nieco musis pytat. Ries to sama, popripade s naj kamoskami co vedia o koho ide. Peace
dwakrat do tej istej rieky newstupis .... pozri, zabudla si na swojho bywaleho a urcite ti to dalo zabrat, tak preco sa wracat do toho, co uz bolo a mozno sa znowa sklamat ? hmmm ???
hm super .. a postupom casu tu vznikne dalsich 20 for kde budes opisovat koki sa na teba "kukli" v meste, a na kolkych si sa kukla ty ..fuuha zaujimave
k problemu ti radit nebudem lebo fakt bola blbost dat to sem aj ked viem ze si chcela pocut nazor inych ale ty si chcela pocut len to co si myslis teda ten nazor ktory by ti vyhovoval keby som ti povedala nieco ine aj tak by si nad tym neuvazovala ani tak neurobila, takze nevidim v tom zmysel
Mile ze si sa pochavila..bez toho by som dnes asi nezaspala ..ale k teme..precitaj si este raz co si napisala a ak mas kestok rozumu tak tam zbadas aj odpoved...a ak ju tam nenajdes (hmm napoveda-na ex si uz zabudla kamarata nechces a paci sa ti ten co kuka...hm tazke) opytaj sa kamaratok kt. su v obrazte a nie ludi co ani 1 z vas v zivote nevideli.......
Ak vieš čo si písala tak tam máš hneď aj odpoveď 1. je ex a stým nechceš nič, 2. ja spoločný kamoš s ktorím tiež nechceš nič, no a ten 3. ten čo KUKÁ ten je kua pravý zamiluj sa doňho a Tommihot s tým komuňizmom mal pravdu. Nečakaj lebo sa nemusíš doškať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj tak das na svoje pocity neviem co tu chces od tych ludi pocut...a toto hovorim v dobrom fakt nie ako niektori ini co si tu srandu robia ale ja mam fakt niekedy pocit ze ludia uz nevedia sami rozmyslat respektive sa riadit vlastnymi citmi...nikto tu nepozna tych chalanov osobne nevie nikto ako to citis ty ..vies to len ty tak sa tym riad a drzim palce
Takze sa zobud. Mi nevieme aky je tvoj ex, aky je ten vas spolocny priatel, a ani aky je ten co kuka Nevieme aka si ty, co ku komu citis , a aky chces vztah. Nevieme nic, nemozme ty poradit. A aj keby sme ty tu vsetci poradili tak das na svoje city.
Takze bud sa tu len machrujes alebo mas vysoky stupen demencie ked sa na taketo nieco musis pytat. Ries to sama, popripade s naj kamoskami co vedia o koho ide. Peace
riad sa srdcom a hlawne hlawou
k problemu ti radit nebudem lebo fakt bola blbost dat to sem aj ked viem ze si chcela pocut nazor inych ale ty si chcela pocut len to co si myslis teda ten nazor ktory by ti vyhovoval keby som ti povedala nieco ine aj tak by si nad tym neuvazovala ani tak neurobila, takze nevidim v tom zmysel
Dobrý Lov
podla mna z toho su najkrajsie vstahy ake mozu byt, ked sa zo silneho priatelstva stane laska
takze NEBUDE TO DIVNE