1. Takze minule som videl alebo cital niekde ze zapalovac bol vymysleny skor ako zapalky a dnes pozeram Galieo na STV a tam hovorili ze to bolo opacne tak ako to je ?
2. Na JOJke v obednych spravach ci co to je (moc sa to spravam nepodoba)
ahoj ja som najivna a tiez pijem ako torpedo ahojcek a dakujem juznoslovenskej vinohradnickej oblasti a maloobchodnemu retazcu tesco ze mi tento zazitok sprostredkovali!
@najivna aj ja dakujem Kauflandu,Tescu,Lidlu,Jednote,Bale,jednej vinoteke v MA a jednemu sukromnikovi v Gajaroch ze ma podporuju ale uz by mi mohol nekdo napisat neco k teme
@jerometoucanrainbow ok diky za prvu normalnu odpoved v tomto fore takze do 77meho sa to dalo no zaujimave ale aj tak JOJka ma jebnute info ked povedali ze pred 20timi rokmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a to Belgicko, že si si mohol do roku 1977 kúpiť vodičák bez spravenia skúšky(google rls)
komercia jak sviňa ale vôbec mi nevadí..do éteru s tým
a ano aj ja dakujem za vinaren v snv na letnej ulici a este esu
a este co si to chcel vediet? jaj..belgicania su prijebani,neries..
štuplík môj nežeň sa, lebo prídem o kamaráta a komu budem potom vypisovať:- - disappointed:...............filip
len su podla mna jebnuty a nevedia co trepu
@tomias ty si bol asi dobre mimo asi ako ja podla toho komentu
@zajkousko neboj zajko