neviem, tie "celebrity" v tom prvom poste vôbec nepoznám
každopádne mi jeden jediný krát opitá kamarátka povedala, že sa podobám na Luciu Vondráčkovú...bohužiaľ som príliš škared-...ehm, unikátna na podobnosť s niekým slávnym
v nejakej hovadine na nete mi vyšlo že na Jenifer Aniston ale kamarátky mi vravia že na babu z nejakého filmu, neviem jak sa volá..Puberťáčka alebo tak nejak :p
Vraj na niektorých fotkách na Christinu Ricci ale to je blud a v "mladosti" vraj na tu herečku (hlavu postavu)z nejakej uz dost starej telenoveli Rebeca dalšia debilina
raz mi Andrej Chudoba (vzdelanejší vedia, že je to spisovatel) povedal že mám úsmev ako Malíková (teraz už Belousovová) ale neviem či je to výhoda alebo nie
a ešte mi bolo povedané že sa podobám na Xenu a Abby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
každopádne mi jeden jediný krát opitá kamarátka povedala, že sa podobám na Luciu Vondráčkovú...bohužiaľ som príliš škared-...ehm, unikátna na podobnosť s niekým slávnym
už toľko hlúpostí som počula, že na Vanessu Hudgens, Ashley Tisdale alebo Evu Longoriu (ROFL) ...ja viem na koho sa podobám...na nikoho!
» www.birdz.sk/webka/carrie/fo...
sa podobá na tetu Snadru
čo ma zavináčuješ? dovolila som ti?
ale hej, súhlas s @agrobrat ,....teda ja neviem... posúdiť..ale poslednej dobe mi to viac a viac ľudí hovorí
@carrie @carrie @carrie @carrie @carrie @carrie
ty vole..jak si mi to tu okrámoval
som rada že som ťa takto pred spaním pomaly, rozosmiala
a prosím nepovedz že si si aj cikol
čo nie je, môže byť
a ešte mi bolo povedané že sa podobám na Xenu a Abby
už nemám čo pivo zo mňa vyprchalo
VeĽmi ma to urazilo !
» images1.memegenerator.net/ImageMacro/4763...
otvor si ďaľšie a šetko bude ok
A @kachie to kto ti preboha hento povedal?
nestraš!
a nemám pifo doma