Ako by sa malo dychat spravne pri skakani na svihadle? Ci ustami, nosom, alebo oboje, alebo to zavisi od jednotlivca, ako sa jemu najlepsie dycha pri tom, ci intenzity skakania, ze ked mierna staci nos a ked vysoka tak ustami ci oboje? Ja napriklad dycham
@passarinho no ved jasne to nie, teraz som si dal a ked som isiel intenzivne, dal som do toho uz len usta a ked spomalil tak len nos, v boku ma nepichalo, takze aai to robim dobre, ale nvm ci to je rozhodujuci faktor
...ale poradím
Myslím, že je to individuálne, musíš si nájsť vlastný spôsob, ktorý ti sedí, pretože neviem aké máš tempo skákania. Ja som striedala série priemerne rýchle s polovičnočasovými rýchlymi - pri priemerných som robila tri skoky na jeden nádych, tri skoky na jeden výdych, pri rýchlejšom dva skoky na jeden nádych, dva skoky na jeden výdych - ale to skúsi každý sám, návodov na nete je síce milión, ale mne sa teda osvedčilo moje "joggingové" dýchanie - a to som zvládla tak kľudne aj 2000 preskokov bez pichania v bruchu.
@sajurisan ok,ja idem mierne prve striedanie noh, teda akoby bezania na jednom mieste, dalej na lavej nohe, na pravej nohe, zaver spolu nohy do stran abo na jednom mieste, cize takyto cyklus... tiez sa citim fajn, ja len ze ci neexistuje jeden zdravy sposob, diky za helfnutie , a ako dlho skaces na svihadle? Ci kolko vladzes?
@sajurisan ja som len ked uz isiel rychlo tak som dal usta, ale rychlo nadychoval a vydychoval ale vacsinou cisto nos vsetko a cital som, ze dobre je aj vydychovat akoby do brucha ci co, nvm co je na tom pravdy v suvislosti s tymto, to bolo v suvisl. s behom
No ja som skákavala cca 30-60 minút, takže som obmieňala tých skokov a variácií fakt veľa aby ma to bavilo
Vážne bližšie neporadím, opakovala by som len cudzie stránky - musíš si nájsť svoje tempo, mne to trvalo asi týždeň, kým som sa nejak do toho dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
...ale poradím
Myslím, že je to individuálne, musíš si nájsť vlastný spôsob, ktorý ti sedí, pretože neviem aké máš tempo skákania. Ja som striedala série priemerne rýchle s polovičnočasovými rýchlymi - pri priemerných som robila tri skoky na jeden nádych, tri skoky na jeden výdych, pri rýchlejšom dva skoky na jeden nádych, dva skoky na jeden výdych - ale to skúsi každý sám, návodov na nete je síce milión, ale mne sa teda osvedčilo moje "joggingové" dýchanie - a to som zvládla tak kľudne aj 2000 preskokov bez pichania v bruchu.
Vážne bližšie neporadím, opakovala by som len cudzie stránky - musíš si nájsť svoje tempo, mne to trvalo asi týždeň, kým som sa nejak do toho dostala