Ahojte, chcel by som si z e-bayu kúpiť damaškový nôž, jeho cena je 15$, pod ním(pri obrázku) je napísané že "Free Shiping", takže pri prevode to je približne 11€, takže CELKOVO by som zan utratil iba 11€, žiadna dobierka, žiadna platba za dodanie...?, a a
Už žiadne platenie nebude,
prichádza to buď v takých sáčkoch alebo v bublinkovej obálke,
Príde ti to najneskôr do spomínaného januára ak nie môžeš to riešiť nech ti dajú peniaze,
veci z ebayu mi prišli nepoškodené až na pár výnimiek avšak utratila som tam 1500 eur len za minulý rok čo mi prišiel výpis z účtu.
Clo som nikdy nevychytala a ty tiež nevychytáš, nestresuj.
Nebudeš už nič viac platiž, ale kupuj len od top-rated ľudí. Ja si furt niečo z číny objednávam a zatiaľ všetko prišlo v poriadku akurát že to strašne dlho trvá. Uvedený čas je okolo 2 týždňov a mne to chodí tak za dva mesiace
často mi z tade otec objednáva veci a platil len za tú vec keď tam bolo že "free shipping" nič navyše. A všetko prišlo v pohode väčšinou v čiernej folii takej pevnej alebo papierovej obálke ktorá mala zvnútra tú bublinkovú fóliu. Ale radím ti pozrieť hodnotenia tých predajcov
@tommyhot srandoval som lebo netuším akú odpoved by chcel, ked na ebayi predáva množstvo predajcov a on by to chcel nejako zovšeobecniť inak som cez ebay už úspešne nakúpil stovky vecí a predal tam desiatky vecí.
@asceticjunkie predaval si nejaky tovar, ci tvoje stare haraburdy? ja rozmyslam, ze by som strelil nejake blbosti co mi len zaberaju zbytocne miesto v byte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a estimated znamena ze ocakvane, ale doslo mi aj 2 tyzdne po...
prichádza to buď v takých sáčkoch alebo v bublinkovej obálke,
Príde ti to najneskôr do spomínaného januára ak nie môžeš to riešiť nech ti dajú peniaze,
veci z ebayu mi prišli nepoškodené až na pár výnimiek avšak utratila som tam 1500 eur len za minulý rok čo mi prišiel výpis z účtu.
Clo som nikdy nevychytala a ty tiež nevychytáš, nestresuj.