skúste www.doplnsatnik.sk momentalne (20.8.) maju prazdne skaldy, ale moja priatelka si tam nakupuje (ja jej kupujem take tie karty nabite prachmi) a tam si vzdy vyberie...
Dámske, pánske a detské oblečenie - úpletové šaty,dámske blúzky,dámske tričká,dámske svetre, mikiny, sukne,nohavice, rifle a mnoho ďaľších kvalitných vecí ...
Dámske, pánske a detské oblečenie - úpletové šaty,dámske blúzky,dámske tričká,dámske svetre, mikiny, sukne,nohavice, rifle a mnoho ďaľších kvalitných vecí ...
ja som hľadal nejaké trendy kúsky a podarilo sa mi nájsť super shop: fashionway.sk. Za par euro som nakúpil štýlové veci a nemusel som celý deň behať po nákupákoch a všetko super veľkostne sadlo a kvalita je fajn.
V česku sa teďka vraj rozbehol tento e-shop - » diamoci.com/cs/... . Asi to bude dropshipping a podľa mňa tam majú veľmi slušný výber aj ceny. Značky ako Armani, Guess, CK ... veľmi pekné
ja nakupujem v obchodoch zoot.sk alebo answear.sk je tam naozaj krásne a kvalitné značkové oblečenie a za úžasné ceny, no nekúp to a ešte keď toho nakúpim viac tak vždy využijem zľavy z vyššie spomínanej stránky alebo zo stránky www.zlavove.sk a ušetrím si tak peniažky odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.facebook.com/AnexModa...
www.facebook.com/AnexModa
» facebook.com/AnexModa...
Predavajuca je velmi mila, dobra komunikacia a rychle dodanie. Bol som spokojny a priatelka tiez.