Čaute.. Chcela som sa spýtať akú máte skúsenosť s typickými slúchadlami do mobilu ale myslím tie do uší.. Plánujem si momentálne nejaké kúpiť ale nemám ani len šajnu aké.. Aké máte vy alebo či nepoznáte nejaké dobré .. (nemusí tam byť nejaká nesku
Mohla by si ale mat sajnu kolko do toho vrazis, ak si kupis nieco slusnejsie, pricom si mala doteraz len smejdy a bolo ti to jedno, tak mozes zazit dost inu uroven hudby, vnimat detaily ktore si nepocula atd ( ak ovsem nepocuvas nejake strasne nekvalitne mp3ky ) tiez trochu zalezi co od tych sluchadiel chces / aku hudbu pocuvas ( napr ci ti staci ze to basuje... )
Sú tam minimálne rozdiely, čítal som veľa recenzii a ohlasy na tieto slúchadla sú vynikajúce a v cenovej kategórii do 100e sú 1ny z najlepších špuntov.
@kiaras neobjednaval kedze mi sluzia este predchadzajuce, ale mam link na forum kde objednavali a stranka aj cele objednavanie z nej je uplne legit. Len asi dlhsia doba dodania tam bude.Keby ich najdes na e-bay a pod je dost pravdepodobne ze vychytas fejky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sú tam minimálne rozdiely, čítal som veľa recenzii a ohlasy na tieto slúchadla sú vynikajúce a v cenovej kategórii do 100e sú 1ny z najlepších špuntov.
o tých Xiaomi som tiež počul, škoda že sa tak ťažko zháňajú