Je to skvelá agentúra, šlo mi cez ňu mnoho známych... Aj keď boli problémy s pestúnmi, okamžite to vyriešili a tak, a zatiaľ sa nik nesťažoval... ide len o cenu.. ale ak ti dajú rodičia za 3 mesiace neviem koľko tisíc, len do toho. www.ano.sk je trošku lacnejšia a tak isto kvalitná ako EF, a myslím že aj má viac miest, kam môžeš ísť a menšie vekové obmedzenia..
no ja suhlasim v tom, ze su skveli bola som s nimi na rok v USA a nemala som prakticky ziadne problemy...nejake drobnosti sa na zaciatku vyskytli v skole, ale so vsetkym mi pomohli. ked som si vyberala agenturu a napisala som im mail, hned som dostala vsetky informacie a vsetci boli velmi mili a starali sa o mna...takisto ked som uz bola vonku, tak som mala stale podporu. urcite je EF, resp. www.jazykovepobyty.sk najlepsia agentura, pocula som to aj od inych, co mali s nimi dobre skusenosti. nemam pocit ze by boli o moc drahsi...a urcite to stoji za tie peniaze
Ahojte, ja tiez suhlasim s vami v tom ze su fakt skveli a odporucam ich!
Bol som s nimi 2x. Prvy krat na mesiac v Londyne v jazykovej skole a tento jun som sa vratil z rocneho pobytu v Anglicku na strednej skole a tiez s nimi. S nikym inym by som fakt nesiel, su super, skvela podpora, ked nieco potrebujete, takze sa nemate coho bat a mozete si uzivat vas pobyt Keby nieco, piste
Ja som bola tiez cez EF a tiez mozem len odporucit. Toto leto som bola v New Yorku. Bolo to super, zazitok na cely zivot! Ak chcete vidiet fotky z New Yorku alebo Brightonu alebo viac info PRIDAJTE si ma na FB: » facebook.com/jazykovypobyt... Rada poradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Bol som s nimi 2x. Prvy krat na mesiac v Londyne v jazykovej skole a tento jun som sa vratil z rocneho pobytu v Anglicku na strednej skole a tiez s nimi. S nikym inym by som fakt nesiel, su super, skvela podpora, ked nieco potrebujete, takze sa nemate coho bat a mozete si uzivat vas pobyt Keby nieco, piste
Rada poradim