Z následujících druhů ovoce zvolte jeden a zjistíte o sobě něco nového!
Prosím, zvažte vše důkladně, nebuďte zbrklí.
Je to paráda,sám jsem byl překvapený.
Vaše volba o vás toho hodně prozradí.
a) Jablko
b) Banán
c) Jahoda
d) Broskev
e) Pomeranč
Výsledky testu jsou níže....
a) Jablko: To znamená, že jste osoba, která má ráda jablka.
b) Banán: To znamená, že jste osoba, která má ráda banány.
c) Jahodu: To znamená, že jste osoba, která má ráda jahody.
d) Broskev: To znamená, že jste osoba, která má ráda broskve.
e) Pomeranč: To znamená, že jste osoba, která má ráda pomeranče.
Nejaké dva roky dozadu mi šiel jeden, no, povedzme, "týpek" na nervy (keď udrie holku len tak, lebo sa mu chce a pritom sa rehoce na celé ústa... to bolo dosť aj na mňa), začal svoje "praktiky" využívať aj v mojej prítomnosti a to priamo na mne, tak som dostala nervy a nakopala ho kolenom priamo do rozkroku pred celou jeho partiou. To by ešte nebolo také strašné, to ho poľutovali a išiel by ďalej. Ale keď som medzi rečou poznamenala, že čo sa toľko tam krčí, veď som tam nič necítila, zdrhol preč a vyhýbal sa mi celé letné prázdniny... Ó, aká to slasť
Otazka je postavena inac PavucikXXXX, chces zranovat chlapske ego aj u chalanov ktori tvrdia, ze ich ego nedokazes zranit ? Alebo co pre teba znamena tato diskusia premenena na drobne ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
smejkap - súhlasim
@1 a ty si tiez chudacka
Z následujících druhů ovoce zvolte jeden a zjistíte o sobě něco nového!
Prosím, zvažte vše důkladně, nebuďte zbrklí.
Je to paráda,sám jsem byl překvapený.
Vaše volba o vás toho hodně prozradí.
a) Jablko
b) Banán
c) Jahoda
d) Broskev
e) Pomeranč
Výsledky testu jsou níže....
a) Jablko: To znamená, že jste osoba, která má ráda jablka.
b) Banán: To znamená, že jste osoba, která má ráda banány.
c) Jahodu: To znamená, že jste osoba, která má ráda jahody.
d) Broskev: To znamená, že jste osoba, která má ráda broskve.
e) Pomeranč: To znamená, že jste osoba, která má ráda pomeranče.
Nejaké dva roky dozadu mi šiel jeden, no, povedzme, "týpek" na nervy (keď udrie holku len tak, lebo sa mu chce a pritom sa rehoce na celé ústa... to bolo dosť aj na mňa), začal svoje "praktiky" využívať aj v mojej prítomnosti a to priamo na mne, tak som dostala nervy a nakopala ho kolenom priamo do rozkroku pred celou jeho partiou. To by ešte nebolo také strašné, to ho poľutovali a išiel by ďalej. Ale keď som medzi rečou poznamenala, že čo sa toľko tam krčí, veď som tam nič necítila, zdrhol preč a vyhýbal sa mi celé letné prázdniny... Ó, aká to slasť