bola som tam po maturite s naj kamoskou a tak to aj vyzeralo proste presne tak ako ked dve 18 rocne baby idu niekam do luxusnej destinacie kde je vsetok chlast zadarmo
okrem toho hoteloveho komplexu som nevidela nic a nemienim sa tam nejako vracat, nemienim vobec ist na nejaku takuto dovolenku uz lebo za tie peniaze sa da milion inych veci pochodit.. ale inak fajn
bola, mala som asi 15 a bola som tam iba s mamkou, ktoru som nemohla vytiahnut nikam mimo areal hotela, cely den sa iba opalovala, dokopy som videla holy ony a strasne som chcela ist domov, lebo tam sa aspon nieco dialo.
aj ked teraz by som to asi brala inak trosku.
dvakrát, pred rokmi
prvý raz to bolo super, lebo sme pochodili všetky možné pamiatky a podobne
druhýkrát som sa presvedčila, že dovolenka v tropickej destinácií nie je nič pre mňa, lebo celý čas som sa tam nudila, lebo sme nikam nechodili, len som sa natierala opaľovákom a v tieni na lehátku som sa učila anglické a nemecké nepravidelné slovesá, aby som zabila čas (a fínčinu! vtedy som už mala fínčinu pre samoukov)
@9 srrssssssslllyyyyy co ti jebe ovcovitost prveho stupna O_____o keby hento niekto povie vedla mna tak by mi asi az slzy vyhrkli a trojitou otockou by ma jeblo o zem,tykokos vy radsej rozdajte tie peniaze co na to minate alebo si dajte spravit bazen a nanosit piesok okolo a nemusite sa nikam trepat O___o
@domca841 to je trošku smutné, ja keď som bola v egypte, snažila som sa pochodiť čo sa dalo kým si to tam domáci rozoberú ˇ_ˇ"
ako chápem že nie každý je turista a stačí mu vyvaliť sa na pláži alebo pri bazéne a nechať sa obskakovať ale to môžete ušetriť a ísť do nejakých lepších slovenských kúpeľov, obskakovať vás tam budú tiež, všetko bude k dispozícii, zima vám nebude...
fakt, prečo ide človek na dovolenku aby bol zavretý medzi 4 stenami hotelu alebo v hotelovom areáli jak vo výbehu?
@14 ja to zase chapem, tiez by som najradsej lezala len tak pri mori a nic nerobila a vecer sa opila v hotelovom bare a ked ma niekto tolko penazi aby si na toto kupil dovolenku v egypte tak preco nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
okrem toho hoteloveho komplexu som nevidela nic a nemienim sa tam nejako vracat, nemienim vobec ist na nejaku takuto dovolenku uz lebo za tie peniaze sa da milion inych veci pochodit.. ale inak fajn
aj ked teraz by som to asi brala inak trosku.
(a ziadne pikosky, nikto nas neotravil ani tak)
prvý raz to bolo super, lebo sme pochodili všetky možné pamiatky a podobne
druhýkrát som sa presvedčila, že dovolenka v tropickej destinácií nie je nič pre mňa, lebo celý čas som sa tam nudila, lebo sme nikam nechodili, len som sa natierala opaľovákom a v tieni na lehátku som sa učila anglické a nemecké nepravidelné slovesá, aby som zabila čas (a fínčinu! vtedy som už mala fínčinu pre samoukov)
aj tak zdieľam názor s @10
ako chápem že nie každý je turista a stačí mu vyvaliť sa na pláži alebo pri bazéne a nechať sa obskakovať ale to môžete ušetriť a ísť do nejakých lepších slovenských kúpeľov, obskakovať vás tam budú tiež, všetko bude k dispozícii, zima vám nebude...
fakt, prečo ide človek na dovolenku aby bol zavretý medzi 4 stenami hotelu alebo v hotelovom areáli jak vo výbehu?
@gukol tak vieš v zime chodievam do školy a naši majú vtedy najväčšiu robotu, čiže to asi nepôjde