No thaq aj ked nás asi každého vedia občas naštvať...myslím že niekedy nám naozaj veľmi pomôžu...lenže si to zoberme tak že koľko krát sme ich naštvali my?? ...
na 1 aprila sme co sme spravily ja ani neviem aha uz viem k na tabulu sme prilepili spendlik na stenu balon v tej istej vyske prisiel ucitel zasunul tabulu Racha z ho skoro vysterlo pytal sa ze kto to spravil nikto sa nepriznal tak sa nam vypomstil tak , ze celu hodinu skusal same 5tky ale nas to nenasere
13: jo o tych dospelych je to pravda... mna dokaze nastvat ked sa nedokazu ospravedlnit no...
rodicia, profaci: obcas to iste..len nechcem byt taka ako oni... zabudaju na svoju mladost a detstvo v podstate.. to aj k dospelym setko plati... a profakov jednoducho no.. zasmiat sa na nich... ale niekto musi robit aj taku pracu
to ja uz teraz vyvalujem co si ta dnesna mladez dovoluje a to mam 17 .. tak to ako vazne ze pecka ked ta maly chlapec o 2 hlavy nizsi posle ani nechcite vediet kam .. abo ked vas maly chlapec co ma este cumel v ustach buchne po zadku .. i to sa mi uz stalo ... a to je este minimum co ta dnesna mlades robi .. sak to kym ja budem mat deti ta to radsej ani nechcem ked mam mat take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Táto téma je asi pre inteligentnejších...
na 1 aprila sme co sme spravily ja ani neviem aha uz viem k na tabulu sme prilepili spendlik na stenu balon v tej istej vyske prisiel ucitel zasunul tabulu Racha z ho skoro vysterlo pytal sa ze kto to spravil nikto sa nepriznal tak sa nam vypomstil tak , ze celu hodinu skusal same 5tky ale nas to nenasere
Co s toho vyplyva? - ucitelov neprovokujte
Rdoičia-ja ich taak ľubim,ale štvú ma strašne
Profáci-nooo tak nebyť takých ehm nemáme na koho nadávať a na kom sa haluziť a nebyť ich tak sme asi fakt mooc hlupučkí ľudia
Rodicia... tych moc nemusim... ale co uz... mam ich rada aj ked su taki aki su...
Profaci... no comment
rodicia, profaci: obcas to iste..len nechcem byt taka ako oni... zabudaju na svoju mladost a detstvo v podstate.. to aj k dospelym setko plati... a profakov jednoducho no.. zasmiat sa na nich... ale niekto musi robit aj taku pracu
Mne sa paci