elektrická indukcia, rušenie mobilnou sieťou, rušenie akýmkoľvek zdrojom signálu, vírivé prúdy, interný šum.... najskôr si deti naštudujte o elektronike než idete robiť konšpirácie
@depropex Nepísala som, že som si tým istá. Len som chcela vedieť, čo si o tom myslia iní. Viem, sieť to može nejak rušiť, ale každopádne je to dosť fascinujúce. Teda aspoň pre mňa.
ja som nahrávala na cintoríne v Prievidzi.Dávala som otázky,a za každým,akokeby niekto bubnoval.Potom 2. krát som sa spýtala či hral na bubny.Priznám sa zo začiatku mi to bolo vtipné...Ale teraz neviem čo si o tom mám myslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Fú, s mojimi PC schopnosťami to dokážem poslať jedine na mail, tak ak chceš, pošli mi ho do TS a ja ti to pošlem.
elektrická indukcia, rušenie mobilnou sieťou, rušenie akýmkoľvek zdrojom signálu, vírivé prúdy, interný šum.... najskôr si deti naštudujte o elektronike než idete robiť konšpirácie
@spisovatelka Tak pošli mail cez TS
aj pre mňa je to fascinujuce, ale viac ma fascinujú elektronické javy ako také