a pokiaľ to nerobíš cez internet, tak tiež asi tak dlho - ak študentskú, tak aktívny ISIC a peniaze, žiadosť vyplníš na mieste, ak neštudentskú tak potrebuješ aktuálnu fotku
musíš si ísť zobrať na nejakú pobočku žiadanku, tú si vyplníš prinesieš ju tam s fotkou a občianskym do 5 min. ti spraví kartu ktorá stojí 5e + príp. študentský mesačník 12,5e
vidím, že ti tu píšu všeličo....takže z mojej vlastnej skúsenosti z minulej stredy: prídeš do takej malej budovy vedľa železničnej stanice, tej tete v okienku povieš, že chceš trojmesačný študentský lístok, podáš jej ISIC, ona ti vydá lístok, zaplatíš 34,30 eura a ideš...ak tam nebude dlhý rad, tak to máš za 2 minúty
ja som to mala rovnako ako @anawy ...dokonca nechcela ani potvrdenie potvrdene len som jej dala isic peniaze ...a potom som si to skontrolovala na tom panely a tam som uz mala ze mam elektricenku od 17.9 do 15.12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.dpb.sk/_media/file/pot...
Ale najskor ste si ju museli aktivovat v skole, ne?
@anawy
ahojte,tiež si idem vybavovať elektricenku..neviete nahodou,ci je treba aj fotku?? a ak ano,ake rozmery? Dík