Začínam počúvať elektro hudbu a chcel by som vedieť, čo by ste mi odporučili, lebo neviem, ako mám začať... Chcel by som vedieť nejakých interpretov alebo skladby. Inšpiroval ma môj kamarát, ktorý počúval NCS, takže to už poznám a aj to celkom rád počúvam
Moderat, Ben Frost, Kraftwerk, Paul Kalkbrenner, Apparat, Atoms for Peace, Jean Michel Jarre,Prodigy, Aphex Twin vsak na youtube si daj mix a mas ..a ved to si najsdes, kazdy ma ine chute, @chlorofyl noooo nahoodou ja som to tiez zacala az neskor
@tasha5 ja mam rad oldschool. acid techno/berlin and essen stuff. ale ja som odjakziva mal rad elektroniku az som sa postupne dopracoval cez trance/progressive k caru oldschool veci. neni pre mna nic lepsie nez zvuk vinylu a prvkov idei. proste pravy nefalsovany milovnik elektronickej hudby je na mentalnej urovni vyssie. to je hudba sfer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ok, neviem či to je elektro