ono poznam dost ludi co si ju kupili, najprv ju pochvalovali, ale ked budes pit a tak, tak budes mat aj tak strasnu chut na klasicku cigaretu a vacsinou si ti ludia kupia pootm krabikcu a kombinuju to , ale tak vzdy lepsie ako len normalne ciga fajcit
nikdy som to nemal a ani to mat nechcem podla mna to je zas len marketingova kokotina podla ktorej sa ludia jak tupe ovce riadia. ostanem pri klasickej cigarete - fajcit s mierou : )
práve fajám .... takto ti poviem... raz sa mi podarilo prestať fajčiť na 3 mesiace... ale bolo to krízové hlavne keď som bola vonku s praitelmi.... proste nervozna jak pes, furt žviachala žuvačky na kilá (nehovoriac o bolesti plúc a neustálom kašlaní) .... teraz som nefajčila min. mesiac normalnu a ani chuť na ňu nemám...
a vidím v tom takú výhodu hlavne že nesmrdím od cigariet...začalo mi to strašne smrdieť...
a je to tak dobrý vynález podla toho ako to berieš... keď to berieš ako chujovinu a máš v hlave že ti to nepomôže tka nepomôže...
ja som išla do toho že keď už dotoho aj s naplnou vyjebem tých 30 e tak že už si krabičku nekúpim....
inak sranda ako zasa zdraželi cigarety tak to vidím omnoho častejšie luďom v paprčiach
a najvaic sa mi lúbi keď známy mojich známych chodia za mnou o rady o tom prakticky cudzí ludia
inhalácia čistého nikotínu a vodnej pary. je to dobré, môžeš to fajčiť hocikde, v škole, v MHD, v izbe a nikto nič nezistí, bude cítiť len príjemnú vôňu.. Nemyslím si že sa dá odvyknúť od cigariet vďaka elektronickej pretože chuť tabaku ti bude aj tak chýbať
@obey tam nejde o chuť ale o nikotín a pomáha, začneš so ilnejšou náplňou a potom postupne znižovať hladinu nikotínu v náplni.. prestaneš po pol roku, podľa vôle samozrejme
@nietimekki ako páčiť bola pekná tu je rozdiel .... lenže, tá celá čierna s atomizérom, sa uplne nahovno čistí, ptorebuejš špeci klieštiky aby si vytiahol tú kktinu vnútri a to ja nedokážem s pinzetou na obočie
a clearomizér robí aj lepšiu chuť, aj viac pary, vyzerá ako sonic screwdriver a jednoducho sa čistí
Nie, že by som bola fanúšik fajčenia, ale obyčajných cigariet je veľa, cigary sú drahé, elektronickým týmto nerozumiem a preto mám k nim prirodzenú skepsu a fajka aspoň vyzerá pekne a dá sa z nej tak sympaticky bafkať ...
@lawey odkiaľ si ju mala? to s tým clearomizérom máš pravdu, ale ja som ešte nebol v takom štádiu aby som sa s tým zaoberal viac.. ja som si len bafkal
podľa mňa je to sprostosť, sú tam tiež chemické látky ako aj u normálnej, síce škodí "menej" ale máš to jedno .. ešte som nevidel niekoho že ide po ulici s elektronickou cigou ..
@jubko Že či! ja by som, náhodou, pokojne do MHD s tým nastúpila . A ešte by som sa ohradila, že elektronikáči môžu, ale stará krásna mechanická záležitosť s historickým charakterom a umeleckou hodnotou je diskriminovaná, no to sa teda pozriem. To je, jak keby po Tebe chceli, že ak nemáš tablet, na písacom stroji si nemôžeš poslať mail z trolejbusu (ach).
Osobne som sa od elektronickej cigarety vrátil k normálnej cigarete, ale pomohlo mi to v tom, že teraz fajčím podstatne menej a neťahá ma tak si zapáliť. Pretým som dal aj 1,5 balíčka za deň a teraz tak 4 cigarety aj to tie najslabšie a predtým červené.
v BA som videla vela miest, kde predavali e-cigarety, napriklad aj na obchodnej a prvy krat som s tym videla vonku cloveka asi pred tyzdnom, pekne to vonalo a aj ja sa chystam zaobstarat si to neznasam ten smrad z cigariet :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a vidím v tom takú výhodu hlavne že nesmrdím od cigariet...začalo mi to strašne smrdieť...
a je to tak dobrý vynález podla toho ako to berieš... keď to berieš ako chujovinu a máš v hlave že ti to nepomôže tka nepomôže...
ja som išla do toho že keď už dotoho aj s naplnou vyjebem tých 30 e tak že už si krabičku nekúpim....
inak sranda ako zasa zdraželi cigarety tak to vidím omnoho častejšie luďom v paprčiach
a najvaic sa mi lúbi keď známy mojich známych chodia za mnou o rady o tom prakticky cudzí ludia
ale na ego T je blbý atomizér...celkovo nemám rada atomizére...som si kúpila ktomu clearomizéír a jeto lepšie...za 3 e...
celkovo sa viac oplatí kúiť 1100 baterku a clearomizer za 3 e ako tie sady ale tak i dve ego T za 20e je pohodka a baterky vymieňať
mne sa páčila práveže
hlavne som ju dostal, preto som ju mal tak rád
tu je rozdiel .... lenže, tá celá čierna s atomizérom, sa uplne nahovno čistí, ptorebuejš špeci klieštiky aby si vytiahol tú kktinu vnútri a to ja nedokážem s pinzetou na obočie
a clearomizér robí aj lepšiu chuť, aj viac pary, vyzerá ako sonic screwdriver a jednoducho sa čistí
a omnoho menej liquidu zateká do nástku
Nie, že by som bola fanúšik fajčenia, ale obyčajných cigariet je veľa, cigary sú drahé, elektronickým týmto nerozumiem a preto mám k nim prirodzenú skepsu a fajka aspoň vyzerá pekne a dá sa z nej tak sympaticky bafkať ...
(nepočítam samozrejme vodné fajky do toho )
@barky keď som si tam dala hroznový oný tak ma napadlo že to je vlastne ako vodná