prý, i když byl na sluníčku, tak se nic nelesklo a krásně na čtení viděl, navíc je tu právě i ta wifi a stojí nějak kolem 4 tisíc... to mi nepřijde moc, na všechny ty funkce
ještě by mě zajímalo, ty knihy se pak dají stahovat? nebo se to nějak dokupuje?
@rubincris je to pekne vidieť aj na slnku, má to nelesklý povrch, elektronický atrament vyzerá ako vytlačený na normálnom papiery, žiadne LCD...treba na to svetlo ako na klasickú knihu. Knihy sa tam dajú dostať buď priamo z amazonu (v angličtine) alebo aj zo slovenských e-kníhkupectiev. Tiež akékoľvek PDF tam skopíruješ normálne ako do USB kľúča a máš k tomu mailovú adresu kam si môžeš poslať dokument a príde Ti skonvertovaný do Kindle formátu, potom je možné meniť typ písma a podobne...Nás pred vianocami vyšiel okolo 100€ presne neviem už a bolo to Kindle+kožené púzdro so svetlom+EU adaptér aj s dopravou domov a preclením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
prý, i když byl na sluníčku, tak se nic nelesklo a krásně na čtení viděl, navíc je tu právě i ta wifi a stojí nějak kolem 4 tisíc... to mi nepřijde moc, na všechny ty funkce
ještě by mě zajímalo, ty knihy se pak dají stahovat? nebo se to nějak dokupuje?