ako alternatívny kontakt na mňa som k tej obáločke už dávnejšie uviedol: creative@birdz.sk , no napadlo by niekoho tisnúť tam majly? by mi cvrklo.. ak som dáko figuroval v roli prvotného popudu usera prv, než sa odhodlal učiniť galibe zadosť, to si gratulujem, bo stejne sa tu rieši big kulo! pardon za výraz. peace
Ako alternatívny kontakt na mňa som k tej obáločke už dávnejšie uviedol: creative@birdz.sk , no napadlo by niekoho tisnúť tam majly? by mi cvrklo.. ak som dáko figuroval v roli prvotného popudu usera -redakcia- prv, než sa odhodlal učiniť galibe zadosť, to si gratulujem, bo stejne sa tu rieši big kulo! pardon za výraz. peace
btw: nepoužívajte také tie lomene "zátvorky" pokiaľ si nie ste istí že nechcete tagovať v html - v texte by mohlo niečo chýbať
Nie... Islo o to, ze stale viac ludi sa registruje na inych weboch (napr. vo forach) a davaju si poslat heslo alebo potvrdzovaciu linku na svojnick @ birdz.sk, a stale viac ludi si posielaju niekolko megove fotky na svojnick @ birdz.sk. A proste im to nema ako prist... (vsetko to potom chodi do na birdz @ birdz.sk).
Ide tu najma o to,ze nam az tak nevadi, ze to musime mazat, ale proste nie je v nasich silach to forwardovat prislusnym ludom, a len redakcia hromadnou tajnou spravou na to upozornila, aby sa nestalo, ze niekomu ma prist nieco dolezite a necha si to poslat na neexistujuci mail.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
OMG to aki lolkovia si mysleli, ze tajna posta je email? ma to dost pobavilo he he nemozem z toho
btw: nepoužívajte také tie lomene "zátvorky" pokiaľ si nie ste istí že nechcete tagovať v html - v texte by mohlo niečo chýbať
tak citaj este raz a pozorne ;e)
ale prispevok č.8, nie sedem
niekto napise k icq "mám", niekto k msnku "nemam"
creative dal k obálke creative@birdz.sk
potom sprava že tajna pošta ňeňi email
potom diskusia na danú tému a....
nezareaguj, kapíto?
more questions
Ide tu najma o to,ze nam az tak nevadi, ze to musime mazat, ale proste nie je v nasich silach to forwardovat prislusnym ludom, a len redakcia hromadnou tajnou spravou na to upozornila, aby sa nestalo, ze niekomu ma prist nieco dolezite a necha si to poslat na neexistujuci mail.
Ale fakt dík že ste to tu opomenuli, krásna narážka!!! (((((((