Ahojte, chcela by som ist na nabor letušiek do Emiratov o rok, a kedže mam rok času, rozhodla som sa že sa začnem učit dalsi jazyk, ktory by sa mi na toto povolanie okrem anglictiny hodil. Co myslite, ktory jazyk by som mala aby nebol zbytocny pre toto po
@moccacino Kritériá väčšinou závisia od samotnej spoločnosti. Napr. Gulf Air má celkom prísne, rovnako ako Emirates. U Gulf Air nielen že nesmú byť viditeľné tetovania, ale ani iné škvrny, veľké znamienka, nepravidelné pigmentácie atď. Tetovania nesmú byť v tej oblasti, ktorú vidno pod ich úborom, t.j. ak majú povinný cop, tak ani na krku a podobne.
A čo by som mala študovať ak chcem byť letuška?Dosť dobre viem anglicky aj nemecky a jazyky ma bavia takže to nie je problém. A v akom veku môžem ísť na ten nábor?
no kamarátka pre nich pracovala 2 roky, vedela len angličtinu, no veľmi dobre. a výška taká aby si na špičkách prstoch dotiahla 212 cm. Inak na nábore, keď bola v BA, tak sa do Dubaja dostali 6. z nejakých 35.
ak si natrafila na ten inzerát od meccti priprav si 1500 eur v prípade, že by si ten job dostala, pretože to čo tam píšu, že je všetko zdarma je bullshit, ktorý ti hneď vyvrátia po tom čo ti pošlú v handoute nenápadne napísané "your investments- 1500 €" ...
nehovoriac o tom, že u nich by som na konkurz nešla už len z toho princípu, že keď som sa chcela nakoniec dozvedieť za čo je taký poplatok keď všade píšu, že všetko hradí spoločnosť, tak moje prvé 3 pokusy cez mail odignorovali a na facebooku mi potom napísali, že mám ísť sama do emirátov skúsiť popýtať sa o prácu rovno tam a že ma to výjde drahšie
Toto je prístup profesionálnej spoločnosti? ďakujem neprosím
konkrétne sa tam jednalo o Nas air, ak dobre pamätám
A čo sa toho prístupu týkalo, tak som pár dní na to volala do Ryanair a síce ani tam mi hneď nechceli povedať o poplatkoch, ale povedali, že v prípade, že by ma vybrali, tieto poplatky by sa mohli postupne odrátavať z platu, čiže to by sa ešte dalo,,,
@glamorous hento nas air aj mne sa zdalo pofiderne ale bola som na pohovore aj mam doma zmluvu a mas tam zadara... nejak osem dni volna ti vychadza do mesiaca... mas zadara letenky aj pre rodinu myslim, ktora moze byt ubytovana nejaky cas v tvojom apartmane v dubaji... a raynar je piča. tam by som nešla, lebo si autamaticky odpisana u inych cestoviek, jednoducho letušky z raynaru nechcu nikde čiže tam je ich kariera vrchol
@zajacik26 ja by som do ryanair nešla robiť to isto nie, len ma zaujímalo či aj tak to bude rovnako ako v tom nas air s tými poplatkami a aspoň som zistila, že ešte aj takáto spoločnosť má lepší prístup ako tí od meccti
Ale odkiaľ máš toto že ich letušky potom iné spoločnosti nechcú? to sa mi nezdá, v tejto dobe je prax nad zlato...
A ten poplatok sis i teda všimla keď si mala aj zmluvu?ten len pre tých, ktorí sú už vybratí a podpíšu zmluvu s nas air... A čo sa týka tých leteniek atd zdarma, už neverím ničomu, lebo to isté písali aj o výcviku, uniformách atd atd a nakoniec to tak celkom zdarma bolo za 1500€
@glamorous neni nic v zmluve spominane a mne sa zda ze hovorila ze to je zadara .. v raynari viem ze si platis za uniformu 3000 eur co je nose vela, a ti to strhaju.. a strhavaju vraj za kazdu picovinu.. a hento mi hovoril o tom rainaye kamarat, on ma znamosti vsade a pozna mrte vela letusiek cize od neho su informacie potvrdene isto.. a inak boli tam volake letusky z raynaru na nabore v emiratoch a veru nevyzerali ako profesionalne letusky.. zmalovane jak stetce napicu oblecene 0b
uhm, natrafili sme raz na Slovenku počas letu s Emirates a tá hovorila, že po 2 / 3 rokoch určite odíde, lebo sa s takým prístupom Arabov nedá existovať v práci. Business class vraj často totálny nemorálny humus od zákazníkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
lebo bmi mám parádičkové teraz ako som konfekčne schudla a pribrala 2 kg (netuším ako to robím sa mi ešte zlepšilo
nehovoriac o tom, že u nich by som na konkurz nešla už len z toho princípu, že keď som sa chcela nakoniec dozvedieť za čo je taký poplatok keď všade píšu, že všetko hradí spoločnosť, tak moje prvé 3 pokusy cez mail odignorovali a na facebooku mi potom napísali, že mám ísť sama do emirátov skúsiť popýtať sa o prácu rovno tam a že ma to výjde drahšie
Toto je prístup profesionálnej spoločnosti? ďakujem neprosím
A čo sa toho prístupu týkalo, tak som pár dní na to volala do Ryanair a síce ani tam mi hneď nechceli povedať o poplatkoch, ale povedali, že v prípade, že by ma vybrali, tieto poplatky by sa mohli postupne odrátavať z platu, čiže to by sa ešte dalo,,,
Ale odkiaľ máš toto že ich letušky potom iné spoločnosti nechcú? to sa mi nezdá, v tejto dobe je prax nad zlato...
A ten poplatok sis i teda všimla keď si mala aj zmluvu?ten len pre tých, ktorí sú už vybratí a podpíšu zmluvu s nas air... A čo sa týka tých leteniek atd zdarma, už neverím ničomu, lebo to isté písali aj o výcviku, uniformách atd atd a nakoniec to tak celkom zdarma bolo za 1500€
ráta sa to určite ale niekde som videla už aj, že min 160 cm tak asi to je ako kde...
V každom prípade držím palec, plň si sny!