Čaute, som chalan. Mám 14 rokov a chcel by som mať emo vlasy. Ale je tu jeden problem, čo keď mám husté vlasy ? Bude to nejako vadiť? Prosím normálne odpovede
Už som to videl aj s hustými kučeravými vlasmi, takže nemyslím si že by to bol problém. Inak zdáš sa byť pekný taký aký si na fotke ale proti gustu žiaden dišputát.
Ja mam emo uces.. najprv treba vlasy samozrejme vyzehlit, postupne zostrihat, da sa to ziletkou ale aj noznicami... Kukni si videa na yt.. Vlasy na vrchu hlavy majú byt kratšie (teda ak mas dlhe vlasy.. moje majú asi 40cm) aby sa dali tupirovat a aby sa to nedeformovalo vlastnou vahou.. Tupírovať treba tak, že vlasy sú držane kolmo na povrch hlavy, potom ich treba nalakovat .. Prvý pokus dopadol napiču.. samozrejme ale uvedomil som si to až neskôr.. chce to cvik.. Nwm či môj príspevok ma hlavu a patu.. Som pripity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a co u podla teba emo vlasy? a preco ich chces mat?