metal... gothic.. a smejem sa na ludoch , kroti si myslia ze som emo.. resp si myslia ze ma tymto nazvom urazia.. asi nevedia co je emo v skutocnosti a ze to nieje len extravagancia ofina cez oci a ziletka v ruke..
hlavne kapelu Cannibal Corpse co je jednoznacne zakladajuca emo kapela
ale k teme, nechapem ako posrane decko to mohlo zalozit, buducnost naroda nam upada, ked si predstavim ze toto mi bude zarabat na dochodok tak radsej skoncim ako bezdomovec...
este niekto zacne vychvalovat metalcore a budem vrazdit
tato otazka ma jeden problemik...emaci vlastne neexistuju ..ked sa hociakeho emaka spytate,ci je emo..on samozrejme povie,ze nie ..a to som sa ich pytal na ich "zjazde"
noo ja viem ze je blbovina hadzat emo a metal do jedneho vreca ja to teda nerobím aler obdivujem ked mi niekto napise ci som emo,punk abo metal a ja ze som alis .... nj emo je o dacom inom tedaa kazdy styl je o dacom inom .... a za to ze mam ofinu njesom emo ofinu som nosila aj ked som mala 3roky a to som ,,emo,, rozhodne nebola a ani nebudem !
no do jedneho vreca?? to sa mi tiez nepozdava...osobne nemam rada ani jedno, vyberat si nebudem ...ale metal je predsalen nieco co uznava viac ludi, nie pubertakov
emo a metal je velky rozdiel,metalisti nejsu posahani kokoti s mastnymi vlasmi,ofinami,nepodrezavaju sa a neplacu pre kazdu kokotinu ako emo,kamaratka je metlacka a emakov z duse nenavidi takze neni o com ale ajtak sa mi ani jeden z tych stylov nepaci,ale metlaci su nahodou zvecsa haluzaci
No so mnou sa raz jeden kamos hadal ze "Punk je aj Metal" ale Emo a Metal do jedneho vreca??Mozno tak Bullet For My Valentine....ale jednoznacne Metal 4ewer.Hudba ktora ma nieco do seba napriklad uz spomenuty Iron Maiden mnam METAAAl 4EWER
podla toho ake kapely....lebo taky linkin park je uzasss...metal...a emo...alesana...takže mne je to jedno..zaleži mi hlavne na speve a nie na tom kto čo uznava
ach, kazdy emak je nasrany ked na jeho styl nadavaju, no tymto iba provokuje..
emo v podstate podla mna uz ani neexistuje, stare emo z cias minulich uz zaniklo a nahradila ho komercna sracka pre deti.
dnes som sa dopocul, ze moja spoluziacka zo zakladky ktora bola velke emo uz dlho a bila sa za to vypustila z ust tuto vetu:
"Ja neviem, ja uz asi nejsom emo. To lebo som zacala viac chodit do auparkua tak do blavy, kupila som si stokle a supiš kabelku.. uz nejsom emo, uz som taka pipka." toto povedala ona o sebe..
takze asi tolko o DNESNOM emo style.
ak mam porovnavat dnesne emo a metal, tak jednoznacne metal.
ak mam porovnavat skutocny emo styl, ktory uz ale prakticky neexistuje a metal, tak neviem neviem. som v podstate emak zo stareho stylu, neublizujem si, nejsom prehnane emotivny.. takze ku staremu emu mam stylom blizsie nez k metalu, no co sa tyka hudby tak urcite metal.
no v kazdom pripade, hadzat ich do jedneho vreca to je idiotina..
Krucí písek! ja byť Slovák *uvedomuje sa* v tejto dobe, sa všetko mixuje a z obyčajného rocku sa stáva akýsi podivný elektro hybrid slonoviny tu sa už nedá nič rozoznať ako v 80tych rokoch. Všetko sa to mieša. Česť kapelám ktoré vedia čo robia! Viva la rock!
P.S. metal moc nemusím, neznášam keď dotyčnému nerozumiem ani pol slova! i keď je to trebars azbuka, či nejaké sladjd, tak aspoň viem, že je to nejaké sladjd, a nie niečo, čo nedokážem idetnifikovať. Myslím tie šialené kapely ktoré nemajú ani rytmus a spevák len vreští a ziape a banda magorov sa natriasa a ani nevie na čom!
Kruciš, oni si ma všimli??? ty vado, sme napísali, že každý má iný vkus, a že každý má vlastný názor? Pýtali sa a ja som napísala. Stále v tom nevidím zmysel. Skutočná monotónnosť na začiatku, a pár gitarových sól. Fajn, tá gitara sa mi tam páči, ale znova! Ja skutočne nemám nič proti tvrdej hudbe, ani takejto hudbe, sama počúvam niečo podobné, ale mám proste tak neskutočne konkrétny vkus, že sa mi to tiahne cez žili
Pre mňa nech si každý počúva čo chce, od zvončeka na dverách, po cinkot rolniečiek
@60 ja som nedočítala tvoj koment, soráč, tam ma to nezaujalo no moje, by si sa divil, čo všetko som ja držala v ruke od toho triangla, cez husle po gitaru. Divil by si sa aký ja mám hudobný sluch. Tu sa len líšia názory, nie je žiadny dôvod tu hovoriť o tom, že neviem čo je rytmus, to isté, môžem tvrdiť ja o tebe, áno?
No jednoznačne metal....a to kto hádže metal a emo do jedného vreca?? ked už tak emo a punk, nie emo a metal, to je rozdiel .....emo zavisi od toho ako je chapene, a hlavne teraz tieto deticky, si z toho robia ine, a iní ti co nevedia co je emo, si utvoria nazor podla nich, cize tak....ale ja som METAL
Preboha čo má spoločné emo a metal? Emo je hnus,ktorý len preberá ( The Nightmare Before Christmas-odkedy je Tim Burton emo?Okrem toho aj debil si všimne že je to gothická rozprávka a celkovo tvorba Burtona sa ťahá do gothici ).Celkom ideálne pre 13-14 ročné decká akurát v puberte.Môžu byť IN a dokonca sa aj rezať keď sa pohádajú s rodičmi.Za chvílu budem emo aj zato,že si kúpim corn flakesy.Rakovinu na emákov! Nech majú poriadny dôvod na depku!
@71 zaujimave...mam 13 a nie som emacka...hmmm...sak jak pises ze 13-14 rocny akurat mozu byt emaci ale mne to skor pasuje ku starsim...k tym okolo 16-17 rokov...samozrejme cest vynimkam
hm tak to ze emo a metal v jednom?
chapala by som ze emo a rock to bolo oldskool
ale emo a metal?
shit happens
inac oba hudobne styly maju nieco doseba... len treba poznat tych najlepsich x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
hlavne kapelu Cannibal Corpse co je jednoznacne zakladajuca emo kapela
ale k teme, nechapem ako posrane decko to mohlo zalozit, buducnost naroda nam upada, ked si predstavim ze toto mi bude zarabat na dochodok tak radsej skoncim ako bezdomovec...
este niekto zacne vychvalovat metalcore a budem vrazdit
takze radsej mam metal...taky Iron Maiden moze byt
METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
toto sakra je metal
aneb deticky sa poseru strachom..
emo je akorat tak spolocnostou vytvoreny underground ktory je lahko kontrolovatelny a lahko zpenazitelny..
nic viac, obycajna sracka
inak chcela by som vedieť nejakú totálne pravú emo skupinu (the used je čo pre boha?)
za druhé: pri porovnaní metalkoru a skutočného metalu dôjdeme k jedinému záveru... metalcore kapely sú banda poozerov viď:
za tretie: rišite chujoviny. nech si každí počúva čo chce, len nech to neni môj sused...
emo v podstate podla mna uz ani neexistuje, stare emo z cias minulich uz zaniklo a nahradila ho komercna sracka pre deti.
dnes som sa dopocul, ze moja spoluziacka zo zakladky ktora bola velke emo uz dlho a bila sa za to vypustila z ust tuto vetu:
"Ja neviem, ja uz asi nejsom emo. To lebo som zacala viac chodit do auparkua tak do blavy, kupila som si stokle a supiš kabelku.. uz nejsom emo, uz som taka pipka." toto povedala ona o sebe..
takze asi tolko o DNESNOM emo style.
ak mam porovnavat dnesne emo a metal, tak jednoznacne metal.
ak mam porovnavat skutocny emo styl, ktory uz ale prakticky neexistuje a metal, tak neviem neviem. som v podstate emak zo stareho stylu, neublizujem si, nejsom prehnane emotivny.. takze ku staremu emu mam stylom blizsie nez k metalu, no co sa tyka hudby tak urcite metal.
no v kazdom pripade, hadzat ich do jedneho vreca to je idiotina..
BTW neni EMO ako EMO ... New Emo je :-! Old Emo ako tak da sa mno -.-
ale najlepse je eyes set to kill,flyleaf,cradle of filth,.. tak asi skor metal
toto nemá rytmus?
alebo toto?
vieš o hudbe hrubý klacek ak si také myslíš. ani triangel si nedržala v ruke.
dla mňa si hranie takýchto hovadín vyžaduje podstatne väčšie rytmické cítenie ako spievanie parazoll lol lol lol skovaj sa pod moj parazol lol...
@k1rk nauč sa prosímťa trošku písať...
Pre mňa nech si každý počúva čo chce, od zvončeka na dverách, po cinkot rolniečiek
@68 to si nemala napisat teraz ta fanaticky priaznivci punku ukamenuju zartujem...napis radsej punk-rock ten pocuvaju iba male kvazy emo pubertiacky
To nove "emo" ani nieje emo od toho old school ema ma na mile daleko.
Kopa pozerov co sa na nieco hraju.
Metal to uz je o inom. Skvela hudba. Nadherne gitarove sola a vela dalsieho...
chapala by som ze emo a rock to bolo oldskool
ale emo a metal?
shit happens
inac oba hudobne styly maju nieco doseba... len treba poznat tych najlepsich x)