@7 vcítiť sa? že sa snažíš porozumieť jej momentálnym náladám, jej pocitom, že vieš, že teraz je precitlivelá a aj nejaká blbá poznámka ju nahnevá či rozosmutní ( čo by ťa inokedy odbila inou poznámkou)... a že vtedy ti nejde hneď vysvetľovať, čo jej je, lebo nemá náladu
od malička viem vycítit , ak sa nejaká osoba trápi. u ludí čo poznám blizsie a dlhsie 100 percenta uspesnost. Takže viem , že niejo všetko v poriadku a snažím sa rozprávať.
@20 tak skusim sa s nou pozhovarat ze co sa stalo a ked nebude mat na to naladu tak jej dam aspon najavo ze stojim pri nej a keby sa chcela vyrozpravat tak ma u koho
@31 možno nie presne ako ľutovanie, ale vie ma to ešte viac rozplakať. to radšej keby ma chalan objíme a následne hneď skúsi rozveseliť alebo ma niečím zaujme
TAQ NE VSETCI CHALPCI SU EMPATICKY NEHADZ ANS VESTKYCH DO JEDNEHO VRECA!! ja sa wiem vciti ako sa ma moja priatelka ! vzdy sa jej snazim pomoct a zlepsit naladu!!
@20 mna to vacsinou dojme...predpokladam, ze sa pytas na situacii ak by plakala holka, ktora je mi blizka. To znamena, ze by som ju mal teoreticky poznat dobre. Vacsinou sa snazim urobit nieco vtipne a nevtierave. Napriklad vytiahnut vreckovku a potom trosku pomaznat. No urcite to netreba prehanat, lebo ked niekto place a ten druhy to s utesovanim prehana, je to na nic. Clovek urcite potrebuje mat aj priestor na vyplakanie sa. ( sem - tam )
@14 - nejde o to, ze stav tvojej mysle nieco zmeni, pokial to ma ostat len v mysli, tak je to fakt zbytocne... skor si myslim, ze autorke diskusie islo o to, ci vieme byt k holkam tolerantni a zbytocne ich v ich tazsich chvilkach nedrazdime, pripadne im poskytneme aj nejaku podporu... tak napriklad nejaku drobnu sluzbu, uvarit caj, vypocut alebo sa len uplne normalne usmiat... moznosti je vela a ani nie su az take narocne, a pritom mozu dost pomoct, teda aspon myslim...
tak mne to dokaze nastvat napr. dnes som nemala dobrý den v skole, moj priatel je aj moj spoluziak.. a celý den do mna hucal.. a to ze on by sa pusinkoval vsade..no celý cas za mnou chodil ma chcel rozvselit..no skor ma nasral... myslim ze ked mam taku naladu je lepsie sa ku mne neozývat ..zabranime hádke..a ja sa po par minutach alebo hodinach ukludnim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Lebo to ,že sa donej vcítim ked je precitlivená jej moc nepomože. ani ked ma zlú náladu.
Hlavne ked sama povie nechaj ma , mam blbu naladu , mam kramy..(doplne si čo chcete)
Uplne normalne. Ta druhá možnost je hlúposť . a tá prvá spadá do normmálu
ak nevysvetluje tak to nechám tak.
ženské nálady sa dajú brať len ako fakt, ako stav prostredia, ako počasie
nie je možné sa do nich vciťovať, veď na čo aj, keď je to zbytočné
zbytočné ako modliť sa za pekné počasie
stav mojej mysle nemá vplyv na jej hormonálne výkyvy
niekomu vyhovuje, ze mu prejavujes solidaritu, niekomu zasa, ze ho nechas na pokoji
ak ma moja priatelka problem, tak by som ju mal poznat dost dobre na to, aby som vedel, ci potrebuje jedno alebo druhe
nasilu hasiť ked ke niekto naštvaný , mrzutý, nema náladu alebo hocčo.
Vetšina takýchto nálad vyšumí sama od seba a rýpanim sa vtom len predlžujeme dobu trvania.
Vyssie uvedene plati pochopitelne len na bežné prípady.
@17 tvoje príspevky nemajú žiadnu hodnotu ty dutina, nabudúce sa zdrž komentára
@20 mna to vacsinou dojme...predpokladam, ze sa pytas na situacii ak by plakala holka, ktora je mi blizka. To znamena, ze by som ju mal teoreticky poznat dobre. Vacsinou sa snazim urobit nieco vtipne a nevtierave. Napriklad vytiahnut vreckovku a potom trosku pomaznat. No urcite to netreba prehanat, lebo ked niekto place a ten druhy to s utesovanim prehana, je to na nic. Clovek urcite potrebuje mat aj priestor na vyplakanie sa. ( sem - tam )
@ammber @11 dakujem ze mi to veris.. len som zvedavy.. cim som si to zasluzil ;o)